Uutiset

blinglights
 

Uutisia ja ajankohtaisia asioita!

Tässä osiossa kerromme verkkokauppamme ajankohtaisista tapahtumista, uutisoimme tuotteista ja tarjouksista. Seuraamalla meitä saat tietoa mitä verkkokaupan taustalla tapahtuu ja miten kehitämme palveluita ja tuotevalikoimaamme.


Alkuvuoden kuulumisia

Alkuvuosi on ollut mitä ihmeellisin, varsinkin uusien yhteistyökumppaneiden tuotteiden osalta.

Lisäsimme valikoimaan unisieppareita, leikkuulautoja, tuoksusaippuoita, uusia suitsukkeita ja monta muuta ihanaa uutta tuotetta. Valikoima kasvaa hiljalleen ja pyörähdettiin ihan ilmoittamatta oulussa, ilon valkeat hyvinvointimessuillakin. Lupaan että ensi kerralla ilmoitamme ajankohdat aiemmin. Myös kesäiset laukut tekevät tuloaan kaupan valikoimiin.

Alkuvuosi toi mukanaan myös toimitusvaikeudet jotka johtuvat rahtiyhtiöstä. Odottelemme varastoon saapuvaksi noita kaikkein halutuimpia top-5 tuotteita ja varaston täydennystä. Rahtiyhtiö lupasi toimituksen tulevan tälle viikollle, joten odottelemme innolla mitä saamme perille asti. Kangasvalikoima siis kasvaa ainakin yhdellä ihanalla sinisellä elämän puuta ja elefanttia kuvaavalla sängynpeitolla. Suunnittelemme kesäsesongille uutta tilausta myös. Tarkoituksena on myös ottaa pyöreitä mandala-kankaita valikoimiimme.

Tulevana kesänä kierrämme myös verkkokaupan tuotteiden kera ja olemme onnistuneet buukkaamaan mm. q-stockin kiertueaikatauluun. Kannattaakin siis tulla pyörähtämään teltallamme tsekkaamaan qstock-tarjoukset!

Vuosi 2018 ja uudet tuotteet

Olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita sekä uusia tuotteita valikoimiimme.

building

Viime vuosi kulki omaa tietään ja nyt katsomme tulevaan iloisella mielellä. Verkkokauppamme muuttaa alkuvuodesta uusiin isompiin tiloihin ja tämä suo meille mahdollisuuksia monenlaiseen uuteen toimintaa. Aloitetaan myös videoiden teko sekä tuotteista että verkkokaupan toiminnasta, mikäs sen mukavampaa kuin laittaa itsensä peliin ja tulla tutuksi asiakkaille ja uusille tuttavuuksille.

Joulukuu oli todella antoisaa aikaa sillä kiireestä huolimatta me saimme solmittua yhteistyötä pienten käsityötä valmistavien yrittäjien kanssa. Tuemme siis osaltamme heidänkin toimintaa ottamalla valikoimiimme nämä upeat tuotteet.

Aloitamme siis Petäjävädellä sijaitsevan Lieko-brändin kanssa yhteistyön tuomalla heidän valikoimansa meidän kautta saataville sekä upeiden kotimaista käsityötä olevien leikkuulautojen parissa. Osa näistä leikkuulaudoista tulevat olemaan upeilla laserilla tehtyjen upeiden mandala kuvioilla koristeltuna! Todella upeita tuotteita on siis sisustuspuolella tulossa valikoimiin!

Lisäksi tuomme valikoimiimme Inka-aitan verkkokaupan varastoa johon kuuluu mm. pussihousuja, koruja, suitsukkeita, tuoksuöljyjä, huppareita ja niin edelleen. Inka aitan kanssa tehtyä yhteistyötä voi kuvailla molempia tahoja hyödyttäväksi sillä Minna haluaa että hänen asiakkaansa eivät joudu ns tyhjän päälle hänen ajaessa alas inka-aitan verkkokaupan ja sen takia me tarjoamme tulevaisuudessa uutta ja vanhaa, uusille ja vahoille asiakkaille! Minna keskittyy tulevaisuudessa Jooga-aitan toimintaan.

Varastoon on tulossa myös Vinka & Venka kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja! Oululaisen Vinka & Venkan perusajatus on että toisen romu on toisen aarre. Näitä koruja pääsimme jo Oulussa valkean joulutorilla näkemään ja uskomme että saamme niille oman luottavaisen kannattajakuntansa.

Indianfabriksin toimintaperiaate on tuoda mahdollisismman hyvälaatuisia tuotteita kaikkien saataville. Siksi panostamme jatkossa myös reilun kaupan käsityöihin. Kaikki tuotteet eivät siis ole aina sieltä halvimmasta päästä mutta laatu korvaa asiaa 100%. Lisäämme jatkossa painoa myös intialaisen valmistajan muille tuotteille. Intiasta tulee myös laukkuja valikoimiimme sekä pyöreitä mandala-kankaita. Pyöreät kankaat soveltuvat mm. piknikeille ja rannalle, odottelemme ensi kesää siis innolla!

Jatkossa valikoimiimme tulee myös intian laadukkaimpiin kosmetiikavalmistajiin kuuluvan Maroman tuotteita, täydentämään nykyistä valikoimmaa.


Joulun postitukset ja mitä tapahtuu taustalla?

Päivitystä taas uutisiin ja tuotevalikoimaan. Kerromme kuulumisia verkkokaupan taustatyöstä ja muista kivoista asoista.

Indianfabriksin Marraskuu on ollut kiireinen, toki osittain myös päätoimen eli Koivulehdon Hunajan saralla. Verkkokauppamme on saanut ennätysmäärän tilauksia ja odotamme joulukuusta myös aivan mahtavaa! Joulukuu onkin mielenkiintoinen sillä valikoimiimme saapui Maroman aromaterapia sarjan suitsukkeet sekä Golokan laadukkaat suitsukkeet.

Joulun aikana olemme kiireisiä, kuten arvata saattaa. Tämä vaikuttaa myös Joulun postitusaikatauluihin, eli välttämättä emme lähetä tilauksia päivittäin. Lupaamme kuitenkin että tilatut tuotteet postitetaan viikottain! Muistathan tehdä joulun tilaukset viimestään maanantaina 18.12. koska viimeinen postituspäivämme ennen jouluaattoa on 19.12 ja ennen kello 14:00 jotta paketit ehtivät matkaan ennen aattoa perille!

Lisäämme tuotteita valikoimiin sen minkä ehdimme ja siinä onkin tekemistä, tuotteita on vielä kymmenittäin kuvaamatta ja siksi teemmekin joka viikko kuvausten kanssa töitä. Muutimme taannoin sivuston kategoria-rakennetta ja keskitymme jatkossa niiden kategorioiden ja uusien kategorioiden parissa työskentelyyn. Alamme ensi vuoden aikana myös kansainväliseen reilun kaupan organisaatioon kuuluvien pienten valmistajien tuotteiden ottamisen valikoimaan ja näistä löytyykin ympäri maailman ihania koruja, vaatteita, sisustusta, suitsukkeita, joogaa, aromaterapiaa ja niin edelleen! Teemme myös Intialaisten sisustuskankaiden kanssa valtavasti töitä ja olemme päässeet jatkuvaan tilausrytmiin Intiasta. Tuotevalikoimamme laajenee ja kappalemäärät nousevat jatkossakin.

Suunnittelemme messu ja toritapahtumamyyntiin liittyvää suomen kiertämistä joten nyt voit vaikuttaa ensi vuoden puolella alkavaa kiertueen pysähdyspaikkoihin! Vinkkaa meille meidän facebook-sivujen kautta missä paikkakunnalla ensi vuoden aikana haluaisit meidän olevan!?!?

Niin, ja lopuksi - Hyvää Joulua!

Joulu Joulu Joulu joulu

Joulu lähestyy ja joulukamppanjat alkavat.

Tulossa on joulukuun ajalle mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita lisätään kauppaan sitä varten. Olemme saaneet varastoon valtavasti uutta tavaraa jota varten odottelemme vain tuotekuvien ottamista ja lisäystä. Samalla kun hioo päätoimiseesti hunajahommia Koivulehdon Hunajan ja tulevan hunajaan keskittyvän verkkokaupan www.suomihunajat.fi:n kanssa on ollut ajan puutetta. Korvataan asia tulevalla viikolla ja aloitetaan kuitenkin joulukamppanjoitten teko.

Tulossa on mm. kankaita edulliseen hintaan ja uusia suitsuke ja tuoksuöljytelineitä, lisäksi pieni erä paitoja afrikasta! Niin juuri - Afrikkalaista käsityötä olevia paitoja! Lisäksi saamme joulukuussa uusia suitsukkeita, joten valikoima kasvaa tasaiseen tahtiin! Muistutetaan myös että Kaustisella, suurkirppis Basaari on antanut meille isommat tilat ja siksi sieltä löytyy nyt nepalilaisia villatuotteita - käsityötä ovat ja kangasvalikoima on myös vaihdettu.

Niin ja myös maksupalveluiden tarjoajat tekivät kivoja joulukamppiksia. Tämän takia alat näkemään myös niihin liittyviä mainoksia kaupassa. Taisi olla jotain arvontaakin mukana...

 

Uusia tuotteita ja uusi lähetystapa

Valikoimaamme lisättiin Satyan ihanat ja maailmalla suosiota keränneet tuoksusaippuat sekä suitsuketikut sekä hiottiin lähetyskulut alas

building

Valikoimaan lisättiin tällä viikolla satyan maailmankuulut suitsukkeet sekä tuoksusaippuat. Valikoimaan pääset tästä.

Suitsukkeiden valikoima kasvaa jatkossakin sillä pyrimme palvelemaan suitsukekansaa parhaalla valikoimalla laadukkaita ja eettisesti valmistettuja suitsukkeita.

Laitoimme myös postikulut alas, sillä saat suitsukkeet oikein edullisesti kotiisi, kolmella eurolla per lähetys ja tilaamalla yli 30€:n edestä saat lähetyskulut veloituksetta! Mahtavaa eikö vain!

Tuuppaamme vielä jatkossakin tämän kaltaisia etuja joten kannattaa tulla meidän asiakkaaksi. Pyrimme luotettaviin lähetyksiin sekä upeisiin etuihin tulevaisuudessakin.

Tässäpä tämän päivän nopea uutisointi ja lisää viikonloppuna!

 

9.11.2017 Lisää valikoimaa

Paukautimme pirssin nokan tänä aamuna pohjoisen suuntaan ja haimme muutaman laatikollisen lisää tuotteita valikoimaamme. Kuten tiedätte olemme vasta pääsemässä alkuun ja tarkoitus on koota boheemia ja monipuolisia tuotteita valikoimaamme. Tämä tarkoittaa mm. tekstiilejä, käsitöitä, reilun kaupan tuotteita sekä muuta mukavaa etniseen sekä orientaaliseen tyyliin - ympäri maailman.

Saimme mm. seinäkankaita ja peittoja lisää varastoon. Lisäksi koruja, tauluja, peilejä, reppuja ym ym. Nyt pitää vain tuotteista ottaa kuvia ja alkaa lisäilemään varastoon.

Tulossa on myös täydennystä Buddha-patsaiden kokoelmaan, tuoksukynttilöihin ja Intiasta on tuloss taas lisää kankaita.

Pysyhän kuulolla niin tiedät missä mennään!

4.11.2017 Jälleenmyyntiä ja uutta suunnitelmaa

Monenlaista ehtii tehdä ja sitten huomaa että ei ehdikkään. Emoyhtiömme hunajapuoli vie aikaa todella paljon joten ihan kaikkia viime kuussa saapuneita kankaita emme ole vieläkään ehtineet lisätä valikoimiin. Pahoittelut siitä, korjaamme asian niin nopeasti kuin vain voimme.

Intialaiselta toimittajalta saapuu n. kerran kuussa lähetyksiä varastoomme joten varastoon saapuu puuttuvia tuotteita ja sen jälkeen laajennamme myös muihin tuotteisiin. Teemme myös yhteistyötä muiden alalla toimivien yrittäjien kanssa joka alkaa näkyä verkkokaupan toiminnassa pikku hiljaa. Tämä mahdollistaa monipuolisemman seinäkangasvalikoiman ja sen lisäksi myös muiden boheemien tuotteiden saapumisen verkkokaupan valikoimaan.

Aloitimme alennusmyynnin jo valmiina varastossa oleville peitoille, 10€ hinnasta pois. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi marraskuun ajan.

Etsimme tuotteillemme myös jälleenmyyjiä, lähinnä noille seinäkankaille ja peitoille. Mikäli olet kiinnostunut niin soita meidän asiakaspalveluun tai lähetä viestiä, niin otamme yhteyttä.

Lisäsimme tuotekortteihin mahdollisuuden tilata kappalemäärittäin. Jos valitsemaasi määrää ei ole varastossa sitä määrää mitä haluat olemme sinuun yhteydessä ja tämähän tarkoittaa sitä että loput tilaamistasi tuotteista lähetetään jälkitoimituksena, eli toimitusaika on arviolta 1-4vkoa, riippuen tilauksen suuruudesta ja varastosaldosta. Toimittajamme on muuttanut intiassa uusiin toimitiloihin joten toimitusajat sieltä ovat lyhentyneet.

9.10.2017 Lisää uusia malleja

Vihdoinkin saimme lähetyksen intiasta ja oijoijoi! Siistejä kuoseja paketit täynnä! Nyt kun muuttohommat saatiin alta pois (lukuun ottamatta muutamaa juttua) niin päästiin parempiin tiloihin kuvaamaan tuotteita. Tosin kun ei olla valokuvauksen ammattilaisia niin tehdään vaan niin hyviä kuvia kuin voi. Joskus sitten tulevaisuudessa ollaan parempia niin otetaan sitten ne uudet kuvat.

Jostain syystä ne kankaat saapuvat sitten justiinsa kun ollaan lähdössä markkinoille tai tapahtumiin teltan kanssa. Kiitos muuten Jeppiksessä teltalla käyneille ja kankaita hankkineille! Niin ja reilua kauppaa unohtamatta, tuoksuvat tuotteet menivät hyvin kaupaksi ja joudutaan tilaamaan lisää varastoon. Tuolla Instagramissa ollaan aina helisemässä kun saadaan ittemme tekemään jotain mielekästä, niinkuin kuvaamaan uusia tuotteita tai kiertämään markkinoita. Tule siis seuraamaan meitä...

Jatkossa pyritään parantamaan kauppaa ja ostokokemusta tehdään miellyttävämmäksi, se tarkoittaa myös erilaisten tapahtumien ja merkkipäivien omia alennusmyyntejä sekä tarjouksia! Lupaamani ganesha tuikkukuppi-kamppis on tulossa vielä tässä kuussa.

Koivulehdon hunajat siirtyvät parin kuukauden sisällä niille kuuluvaan kauppapaikkaan eli omille kotisivuilleen www.koivulehdonhunaja.fi ja www.suomihunajat.fi. Hetkeksi joudumme keskittymään siis vielä suomihunajien taustatyöhön ja sitten saadaan avajaistarjouksia!

Seuratkaa facebookkia myös!

 

21.9.2017 Aika rientää

Pitkästä aikaa päivitystä uutisiin. Paljon on tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan. Kävimme oulussa syysmarkkinoilla pyörähtämässä telttameiningeissä ja suuri kiitos siellä käyneille asiakkaillemme! Tullaan mahdollisesti ensi vuonna uudestaan.

Intiasta tuli uutinen että lähettävät tähän mennessä isoimman seinäkangastilauksen tällä viikolla. Olipas aikakin, sillä sadekausi on pidentänyt toimitusaikaa. Normaalisti toimitukset tulevat ajallaan mutta sadekauden takia kankaiden painovärien kuivamisessa on ongelmia, eli yhden kankaan tekemiseen voi mennä jopa kuukausi! Tosin siitä suurin osa on kuivumisaikaa mutta silti.

Kauppaamme on tullut lisää valikoimaa ja nyt voit hankkia kauniita Buddha patsaita ja reilun kaupan tuotteita kauttamme. Maroman tuoteperhe sai lisäyksiä tuoksusaippuoista ja tuoksupusseista. Nämä wunderbaumin korvaavat, kasvipohjaiset tuoksupussit kannattaakin laittaa käyttöön autossa, käsilaukuissa, repuissa, komeroissa, keittiöissä, mummonmökeissä ja kerrostalokämpissä! Lisäksi jaipurista saimme viime tilauksessa sisustustyynyjä - jokainen uniikki kuosiltaan!

Aika on kulunut siivillä ja kiire on vaikeuttanut yrittäjän arkea. No oppiipahan yrittäjästä tekijäksi - henkinen kantti kovilla pusketaan päätoimialan kanssa eli hunajahommia tehdään joka päivä, mehiläisiä hoidetaan ja ruokitaan talvea varten. Nyt alkaa markkinointikin toimimaan eri tavalla kuin aiemmin ja uusi strategia on otettu käyttöön. www.suomihunajat.fi odottaa avaamistaan. Sitä päästään markkinoimaan  vasta kun sivusto saadaan auki. Myöhästymisen takia on siis keskityttävä oleelliseen eli miten tuottaa teille rakkaat asiakkaat parempi sisustusverkkokauppa ja miten te saatte tuotteet edullisesti ilman pettymyksiä ja pitkiä toimitusaikoja.

Uusi verkkokaupan toimitila saadaan ensi kuussa käyttöön jolloin voimme toimia tehokkaammin ja pitää tilauksesta kivijalkakauppaa auki. Pitänee järjestää myös jonkinlaiset avajaiset, joten olisi kiva jos saisimme sinne pientä spacejam live sessiota ja kahvitarjoilut ja hunajan maistajaiset. Katsotaan mitä saamme keksittyä, en lupaa mitään.

31.8.2017 Lisäyksiä

Intiasta saapuneiden seinäkankaiden tuotekuvauksia tehdään tällä ja ensi viikolla. Tuotteita lisäillään sitä mukaa verkkokaupan valikoimaan. Valikoimaan saapui mm. Jimi Hendrix-teemaista 140 X 210cm sisustuskangasta ja juliste-kokoisia jin ja jang teemaisia kankaita.

Etsimme tuotteillemme jälleenmyyjiä, joten jos teitä kiinnostaa ottaa maahantuomiamme seinäkankaita valikoimiinne, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Seinäkankaita ja maroman suitsukkeita saa nyt myös Alajärven vuokrakirppis Adeliinasta, pöydästä numero 14! Valikoima vaihtuu säännöllisesti.

Olemme tulevana lauantaina 2.9.2017 Viitasaaren markkinoilla joten siellä pääset tutustumaan valikoimaamme paikan päällä!

17.8.2017 Lähetykset intiasta

Eilen vastaanotimme yhden käsityönä tehtyjen kynttilänjalkojen lähetyksen intiasta. Lisäämme tuotteet lähipäivinä kauppaan. Lisäksi uusin seinäkangaslähetys on saapunut tullattavaksi ja saapuu meille muutaman päivän sisään jolloin saamme muutaman uuden mallin ja täydennystä varastoon. Lisäksi saimme täydennystä mm. Maroman suitsukevalikoimaan ja näitä tulee olemaan myynnissä myös esimerkiksi 23.8.2017 Pietarsaaren kaupan ja kulttuurin - Spotlight-tapahtumassa klo 18:00-23:00. Facebook sivuillamme on tästä myös mainittu. Tervetuloa mukaan!

14.8.2017 Facebook arvonta

Suoritimme facebookissa olleen arvonnan tänään ja onnelliset voittajat ovat Tuija Irmeli Miss, Maija Kujala sekä Kaisa-Maria Polojärvi. Onnea voittaneille.

10.8.2017 Lyhtyjä sekä ulkotulia

Varastoon saapui pieni erä lyhtyjä sekä ulkotulia. Ulkotulet ovat citronellan hajuisia joten ne karkoittavat syksyn pimeistä illoista hyönteisiä ja levittävät miellyttävää tuoksua ympäristöön.

Kauppias

7.8.2017 Tapahtumamyynti ja uudet kangastilaukset intiasta

Olimme viime lauantaina Perho-päivän aikana yhdessä koivulehdon Hunaja Oy:n kanssa samassa teltassa myymässä seinäkankaita. Kiitos kaikille hunajaa sekä kankaita hankkineille! Tapahtumassa oli mukavaa ja paikallinen tarjonta erilaisille tuotteille oli runsas historiaa unohtamatta.

Intiasta saapui myös viesti jossa kerrottiin että uusin tilauksemme on näinä päivinä aloittamssa matkan kohti suomea. Lisäksi teemme usean sadan seinäkankaan tilauksen tänään, ja kankaiden valmistus alkaa välittömästi. Seinäkankaita siis tulee runsaasti taas varastoon, erityisesti suosion saaneita tähti-teemaisia mandaloita. Sadekausi viivästyttää toimitusta, joten kankaat saapunevat vasta 2-3 kk kuluttua.

Yhden kankaan normaali valmistusaika on n. viikon mutta nyt värit kaipaavat kuivamiseen pidemmän ajan korkean ilmankosteuden vuoksi. Muistakaapa myös viikko-arvonta facebookissa, sinne pääset täältä. Arvomme 3 x 25€ alennuskoodeja verkkokauppaamme!

Intiasta saapuvassa lähetyksessä on kierrätysmateriaaleista kudottuja koristetyynyn päällisiä sekä otimme kokeeksi joitan kappaleita jalkaraheja, tosin isojen toimituskulujen vähentämiseksi joudumme itse täyttämään ne täällä kotisuomessa. Pienten juliste kokoisten kankaiden valikoima kasvaa ja muutama uusi malli isompiakin mahtui mukaan.

Muistakaa myös kun olette kaustisella käydä katsomassa vaihtuvaa seinäkangas valikoimaamme suurkirppis Basaarilla!

Kauppias

 

28.7.2017 Suitsukkeet ja suitsuketelineet

Tilasimme valikoimaamme suitsuketelineitä ja suitsukkeita. Näin saamme alkuun laajenevan suitsukevalikoiman jossa pyrimme palvelemaan jokaista tuoksujen ystävää mahdollisimman hyvin ja laajalla valikoimalla. Suunnitteilla on myös oma maahantuonti tietyille suitsukkeille.

Nyt tilaamamme maroman sarjat ovat nimeltään Cones d'Auroville ja Escens d'Auroville. Lähetyksen pitäisi saapua varastoon ensi viikon lopulla.

Maroma aloitti toimintansa 24. joulukuuta 1976 vaatimattomin varoin, mutta selkeällä päämäärällä. Loistavien tuoksutuotteiden valmistamisen lisäksi heille on aina ollut ensisijaisen tärkeää työskennellä Aurovillen hyväksi. Auroville on Etelä-Intiassa lähellä Pondicherryä sijaitseva kyläyhteisö, joka koostuu yli kolmestakymmenestä eri kansallisuudesta. Lähes 40 vuotta sitten perustetun kyläyhteisön päämääränä on ymmärtää todellinen ihmisten yhtenäisyys. Haasteita on ollut monia, kuten uusien tiedostavien ja soveliaiden ratkaisujen löytäminen niin sosiologian, ympäristön, energian, ekologian, taiteen, arkkitehtuurin ja koulutuksen kuin kaupankin aloilla.

Maroma aloitti tuotantonsa alkuperäisillä Auroville -suitsukkeilla, Escens d' Auroville -linjalla. Nykyään Maroma on vastuullinen valmistaja, joka on luonut hienon, korkealaatuisten aromaattisten tuotteiden valikoiman, johon kuuluu mm. parfyymeja, käsinkoristeltuja kynttilöitä, suitsukkeita, tuoksupussukoita ja ainutlaatuinen aromaterapia -linja. Maroman tuotteita myydään jo yli 25 maassa ympäri maailman.

32 vuoden kokemus kulminoituu taitoon tehdä täydellisen tasapainoisia tuoksuja. Maroman tuotteet tehdään parhaista ja puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista ja niissä ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Tämän lisäksi Tuotteet valmistetaan ekoystävällisesti ja eettistä vastuuta noudattaen. Kaikki Maroman tuotteet kuuluvat reilun kaupan verkostoon.

Kauppias

 

27.7.2017 Suurkippis basaari

Kävimme tänään kaustisella Basaarissa laittamassa esille ja myyntiin seinäkankaita. Valikoima vaihtuu kuukausittain ja kankaita saa samalla hinnalla kuin verkkokaupan puolelta.

Kauppias

 

26.7.2017 Yhteistyö

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen intialaisten seinäkankaiden näytteille asettamisesta kaustislaisen kirppputori Basaarin kanssa. Kirpputorin osoite on Rajatie 1, 69600 Kaustinnen. Basaarin facebook sivuille pääset täältä. Tulevina päivinä käymme asettamassa näytteille kankaitamme ja niitä voi hankkia basaarista jatkossakin. Voit myös tilata verkkokauppamme valikoimasta haluamasi kankaan toimitettavaksi baasaariin.

Avaamme ensi kuussa myös tukkumyynnin yrityksille.

Kauppias

 

24.7.2017 Uusia tilauksia ulkomailta

Tilasimme vakiotoimittajaltamme intiasta mielenkiintoisia kankaita (yli 70 kpl) sekä hieman muuta mukavaa. Samalla teimme kauppaa suitsukkeista, joita tulee valikoimiimme myös. Myyntiin tulee irtotavarana myytäviä suitsukkeita erittäin edullisella hinnalla sekä lahjapakkauksia.

Kauppias

 

21.7.2017 Tuotteiden lisäystä

Loputkin eilen kuvatut kankaat on lisätty kauppaan. Seuraavaksi siirrymme kuvaamaan isompia kankaita ja niiden lisäys jatkuu kunnes kankaat ovat kaikki verkkokaupassa.

Muista katsoa valikoimasta poistuvia tuotteita sekä alennuskankaat!

Neuvottelua käydään mm. suitsukkeiden ja suitsuke telineiden osalta. Valitettavasti neuvotteluita hidastaa intian uuden verotusjärjestelmän käyttöönotto sekä tietyt tullin vientikiellot. Tulemme hankkimaan myös kiinasta suitsukkeita.

Päivitimme myös tilaus- ja toimitusehtoja.

Kauppias

 

20.7.2017 Tuotekuvat

Tänään kuvattiin 140 x 210cm sisustuskankaita ja lisäsinkin noin puolet kankaista jo kauppaan. Huomenna jatketaan ja sen jälkeen käydään 210 x 240cm kimppuun. Tuotekuvaus on aikaa vievää joten kannattaa olla kärsivällinen. Onneksi saimme tänään jättikankaita varten oman kuvaustelineen.

Lisäsin myös parit alennustuotteet.

Kauppias

 

19.7.2017 Tuotelisäykset, facebook jne...

Poistin facebook-sivuiltamme nyt tuotteita reilusti koska laitoimme huuto.net-myynnin hetkeksi jäihin. Seuraa Facebook-sivuamme tai twitteriä, niin pysyt kärryillä tämän uutispalstan lisäksi.

Kuvaillaan nyt tuotteista nättejä kuvia liian vähällä valokuvauskokemuksella mutta ihan ok näyttäisi tulevan kuitenkin. Uusi tilaus intiaan lähtee tällä viikolla ja tarjouspyyntöjä lähetellään kaikenlaisille toimijoille aasiaan ja afrikkaan. Odotus tullaan palkitsemaan.

Ensi tai sitä seuraavassa kuussa voi olla että lätkästään tiskiin jotain ihan muuta kuin seinäkankaita, jos tilaukset ja neuvottelut etenevät hyvin.

Kauppias

 

18.7.2017 Ensimmäiset tuotteet saapuivat varastoon

Moneen otteeseen jännättiin intialaisten sisustuskankaiden saapumista. Vihdoin kankaat saapuivat ja voimme aloittaa tuotteiden kuvaamisen sekä tuotekuvausten kirjoittamisen. Lisäämme siis lähiviikkoina ison erän sisustus- ja monikäyttökankaita valikoimaamme. Uusi tilaus lähtee näinä päivinä intiaan ja siihen lisätään myös muutakin tekstiiliä.

Verkkokauppa tulee tulevaisuudessa myymään myös muunlaista sisustukseen liittyvää esineistöä sekä huonekaluja. Kuten kaikessa liiketoiminnassa, emme ilman tulorahoitusta saa isoja määriä tavaraa valikoimiin kerralla mutta hiljaa hyvä tulee.

Kauppias

 

 

3.7.2017 Verkkokaupan toteuttaminen aloitettu

Aloitimme yhteistyössä Nettitieto Oy:n kanssa valmistelemaan verkkokauppaa. Nettitieto vastaa verkkokaupan teknisestä toteutuksesta.

Verkkokauppaan tulee tuotteita ympäri maailman. Tästä johtuen kiirettä pitää solmiessa yhteistyösopimuksia sekä lisätessä tuotteita kauppaan. Aloitamme intialaisilla sisustus- ja monikäyttökankailla sekä intialaisilla käsitöillä.

Laajennamme tuoteperheemme käsittämään kaikenlaista sisustukseen liittyvää vintagesta orientaaliseen. Olenkin solmimassa yhteistyötä todella upeita huonekaluja valmistavan intialaisen tehtaan kanssa. Tulevaisuudessa löydät valikoimastamme myös sohvia, jalkaraheja, kalusteita, koriste-esineitä, kynttilänjalkoja, lyhtyjä, puisia vesipiippuja, suitsukkeita ja potpourria. Lisäksi erilaisia teemoja, esimerkiksi merenkäyntiin liittyviä upeita koriste-esineitä sekä vintagea.

Luotettavat maksutavat tarjoaa Checkout Finland Oy. Lisäämme lähiviikkoina vielä pankki- ja luottokorttimaksamisen.

Kauppias

 

Ei uutisia