Salvianippu 80-90g (salvia apiana)

Nippu kuivaa salviaa. Pakkauksessa on painoltaan noin 80-90g kuivattua salviaa.

Kuivatut salvianiput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Yhä useammat lääkärit, terapeutit ja kehon hyvinvoinnin parissa työskentelevät löytävät näistä yrtteistä niiden tarjoamat hyödyt. Salvian polttaminen on yksi keino, jolla ihmiset ympäri maapalloa yhdistyvät uudelleen äiti-maan kanssa.
käyttötapana voi olla seremoniat, joilla pudistetaan sekä esineitä, erilaisia tiloja ja ihmisiä, mutta Salvialla on muitakin hyötyjä. Se karkoittaa mm. koiperhosia, joten ullakoilla ja varastoissa on hyvä olla salviaa.

Amerikan aluperäsikansojen mukaan salvian seremoniallinen käyttö antaa myös suojaa näkymättömiltä hengiltä ja pahoilta ajatuksilta. Valkoinen salvia poistaa myös negatiivisia tunteita tai vaikutteita. Salvian lehtiä arvostetaan niiden aromaattisuuden takia ja niitä käytetään luonnollisena tuoksuntuojana vaatteissa ja erilaisissa tiloissa. Valkoinen salvia luonnehtii voimaa ja viisautta ja me kaikki tarvitsemme niitä.


KÄYTTÖ:

Aseta salviaa kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla.

Tuote lisätty
14.90 €

Muistikirja Smiling buddha

Nätti muistikirja jossa tyhjät valkoiset sivut. Sivumäärä 78.

Kovakantinen.

Tuote lisätty
11.90 €

Muistikirja Zen flowers

Nätti muistikirja jossa tyhjät valkoiset sivut. Sivumäärä 78.

Kovakantinen.

Tuote lisätty
11.90 €

Muistikirja Lotus Field

Nätti muistikirja jossa tyhjät valkoiset sivut. Sivumäärä 78.

Kovakantinen.

 

Tuote lisätty
11.90 €

Suitsuketeline Hebru hand

Käsin kaiverrettu Hebru hand -teemainen suitsuketeline sekä tikuille että kartioille. Hebru hand suojelee pahoilta voimilta ja se on tuttu myös islamilaisille jonka vastine on fatiman käsi. Teline on vuolukiveä ja sen halkaisija on 10cm.

Tuote lisätty
6.95 €

Suitsuketeline Pentacle

Käsin kaiverrettu Pentacle teemainen suitsuketeline sekä tikuille että kartioille. Teline on vuolukiveä ja sen halkaisija on 10cm.

Tuote lisätty
6.95 €

Rauhallinen Buddha

Tämä rauhallista buddhaa esittävä patsas sopii koriste-esineeksi tai alttarilla pidettäväksi. Patsaalla on korkeutta 19,5cm. Se on myös yksityiskohdiltaan todella hieno.

Suosittelemme tätä myös oivaksi lahjaksi ystävälle tai rakkaallesi.

Tuote lisätty
24.90 €

Krishna

Alkuperäisen intian yheistyökumppanimme taideteos esittää Krishnaa. Patsas on käsin veistetty ja sillä on painoa yli 21 kiloa. Tämän patsaan hankitaa ei voi katua!

Upea Krishnaa patsas aloittaa sisustus kategorian sarjassamme uniikit käsityöt, ja vieläpä sieltä upeammasta päästä. Lupasin itselleni tuoda teille ulkomailta aivan mahtavaa ja erilaista sisustusta ja tämä patsas todellakin toteuttaa sen lupauksen. Patsas on uniikki. Se painaa yli 21 kiloa ja sen korkeus on 72cm.patsaan on valmistanut intialaisen Shrinath Art Galleryn perustaja ja omistaja hra. Vilkas Saini.

Huomaa että syöksyhampaita kuvaavat teokset eivät kuulu hintaan eikä niitä toimiteta patsaan mukana.

Patsaan ideaali sijoitus on siellä missä kaivataan katseen vangitsijaa. Suosittelemme loppusijoituspaikan etsimisen aloittamisen avoimesta tilasta. Toimitamme patsaan kotiinkuljetuksella henkilökohtaisesti.

Wikpedia kertoo patsaan, (krishnan) tarinaa;

Eri hindulaisuuden perinteet tulkitsevat Krishnan jumaluutta eri tavoin. Jotkut ajattelevat, yleisesti sanakirjoissa toistetun tarinan mukaisesti, tämän olevan Vishnun kahdeksas avataara. Toiset taas ajattelevat Krishnan olevan alkuperäinen jumaluus, jonka ilmentymiä Vishnun eri muodot ovat. Nämä jälkimmäisen suuntauksen edustajat ajattelevat myös Krishnan asuvan omalla henkisellä planeetallaan, Golokassa, kaikkien henkisen taivaan Vaikuntha-asuinsiojen ylimmässä sfäärissä.

Kuvaus Krishnasta

Yleisimmin Krishna kuvataan ajaltaan Vrajan seudulla, viehättävänä nuorukaisena. Hänen ihonsa hohdetta verrataan tummaan monsuunipilveen. Hänen laineilevat, tumman kiiltävät hiuksensa valuvat pitkin hänen olkapäitään. Krishnan huulet muistuttavat granaattiomenan kukkia, hänen silmänsä lootuksen terälehtiä. Korvissaan tällä on Makara-hain, lemmenjumalan symbolin, muotoiset korvakorut. Yleisimmin Krishna kuvataan pukeutuneena hohtavan keltaiseen dhoti-vaatteeseen ja samanväriseen ylle kietaistavaan shaaliin. Krishnan hiukset on usein koristeltu erilaisin tuoksuvin metsäkukin, kukkaseppeleen koristaessa hänen rintaansa. Hänen alituinen kumppaninsa, lumoava huilu, on mukana tämän vyölle kietaistuna.

Tämä patsas on uniikki, toista samanlaista ei ole. Ota huomioon että patsaan hintaan kuuluu toimitus, ja toimitus patsaalle tapahtuu aikaisintaan kun se saapuu meidän toimipisteelle, Heinäkuun-Elokuun aikana...

Tuote lisätty
1 799.00 €

Moai -patsas 180cm

Kukapa ei tunnistaisi kuuluisia valokuvia pääsiäissaarilta?

Vanhimmat kuvat pääsiäissaarten kuuluisista moai-patsaista ovat yli 400 vuotta vanhoja. Huomattavat huulet ja pitkänomaiset korvat ovat tyypillisiä piirteitä Moai patsaille. Nämä ominaisuudet löytyvät myös ainutlaatuisesta Heroin Sugimoton Moai-patsaasta.

Patsas on 180 cm korkea ja sillä on todella majesteettinen ulkonäkö. Moai-patsas sopii erinomaisesti eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleksi tai isoon tilaan, kuten olohuoneeseen tai yritysten odotushuoneeseen. Upea patsas voi listätä tunnelmaa myös parvekkeella tai terassilla tai sillä voit sisustaa vaikkapa oman vastaanottosi. Patsasta voit käyttää myös puutarhassa tai kasvihuoneessa. Myös ns. man cavessa tällainen patsas osuu ja uppoaa yleisöön.

Erityistä patsaassa on se että se on ainutlaatuinen designtuote. Lue alla olevat tuotteen tiedot ennen tilaamista!

Pääsiäissaari (esp. Isla de Pascua, rapanuin kielellä Rapa Nui, 'suuri saari') on Chilelle kuuluva saari eteläisellä Tyynellämerellä. Saarta voidaan kutsua myös nimellä Pääsiäissaaret, sillä pääsaaren lisäksi siihen kuuluvat kaksi pientä asumatonta naapurisaarta Motu Iti ja Motu Nui.

Tuote lisätty
3 499.00 €

Mother earth

Green treen Mother Earth (Äiti Maa) on maanläheinen ja rauhoittava tuoksu. Ihana tuoksukokemus mihin tahansa huoneeseen. Sopii tuoksuöljyhöyrystimessä höyrystettäväksi, ei iholle.

Pakkauskoko 10ml. met

Tuote lisätty
4.50 €

7 chakras

Green Treen 7 chakraa on oiva tuoksuvalinta joogan tai meditaation tueksi. Ihana tuoksukokemus mihin tahansa huoneeseen. Sopii tuoksuöljyhöyrystimessä höyrystettäväksi, ei iholle.

Pakkauskoko 10ml. chak

Tuote lisätty
4.50 €

Satya Emotions

Satyan Emotions suitsuke auttaa tasapainottamaan tunteita. Tästä saat parhaan ystävän kun tunteet heittävät kuperkeikkaa ja käyvät vuoristorataa.

Yksi suitsuke painaa noin 2 grammaa ja palaa noin 30 minuuttia. Pakkauksessa 15grammaa (noin 12-15kpl) suitsukkeita.

Tuote lisätty
3.50 €

Satya Gold

Onni on kultaakin kalliimpaa. Siksi satyan valmistaman Gold-suitsukkeen polttaminen kotona kutsuu hyvää onnea kotiisi. Tämä uusi suitsuketikku tuoksuu upealta!ta
 

Tuote lisätty
3.50 €

Maroma Spa aromaterapiaöljyt

Maroma spa eteerisiä öljyjä voit käyttää mm. lisäämällä muutaman pisaran kylpyveteen tai hierontaöljyyn. Ripottele muutama tippa tyynyn päälle tai haihduta diffuusorilla.

Jokaisessa pakkauksessa on 10ml eteeristä öljyä.

Clear Thoughts (selkeät ajatukset) -  sisältää basilikaa, kardemummaa, neilikkaa, petitgrainia (Appelsiinipuuöljy), piparminttua, patsulia, sitruunaa, laventelia, ruusupuuta ja rosmariinia. Vaikutukseltaan selvittää ajatuksia ja selkeyttää mieltä. Terävöittää muistia ja auttaa keskittämään ajatuksia.

Happy Heart (iloinen sydän) – sisältää Kurjenpolvea, gingergrass (Inkivääriruoho), laventelia, palmarosaa, patsulia, santelipuuta, ruusupuuta, setripuuta, mirhaa, neilikkaa and ruusua (rose absolute). Vaikutuksiltaan nostattaa mielialaa, luo rakastavaa ilmapiiriä ja rohkaisee hyvään huumoriin.

Joy (ilo) – sisältää petitgrainia (Appelsiinipuuöljy), appelksiinia, sitruunaa, piparminttua, tuoksuilangiaa, rosmariinia, basilikaa, Nerolia (appelsiinin kukkaa) and jasmiinia (Jasmine Absolute). Vaikutukseltaan luo selkeän ja iloisen ilmapiirin, joka auttaa luomaan leikkisän ja hauskan mielialan.

Meditation (meditaatio) – sisältää olibaania, sitruunaa, rosmariinia, olibaanihartsia, setripuuta, mirhaa, santelipuuta, patsulia and basilikaa. Vaikutukseltaan keskittää tietoisuutta ja luo otollisen ilmapiirin keskittymiseen ja meditaatioon.

New Energy (uusi energia) – sisältää sitruunaa, laventelia, kurjenpolvea, appelsiinia, piparminttua, kardemummaa ja neilikkaa. vaikutukseltaan luo virkistävän ilmapiirin. Palauttaa ja täydentää väsymyksen keskellä.

Purifying (puhdistava) – sisältää mäntyä, laventelia, rosmariinia, viherminttua, eukalyptusta, ravensaraa (laakerilehti/puu), katajaa, neilikkaa, vetiveriaheinää ja sitruunaa. Vaikutukseltaan tuo ilmavuutta ja raikkautta suljettuihin tiloihin. Neutralisoi savua ja hajuja.

Quiet Mind (mielenrauha) – sisältää laventelia, vetiveriaheinää, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), mirha, olibaani, patsuli, myskisalvia and jasmiini (Jasmine Absolute). vaikutukseltaan tuo pysähtyneisyyttä latautuneeseen ilmapiiriin. Auttaa rentoutumaan ja hiljentymään kun mielessä on liikaa asioita ja maailma liikkuu liian nopeasti.

Sweet Dreams (miellyttävät unet) – laventeli, appelsiini, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), tuoksuilangiaa, myskisalviaa, mandariinia, olibaanihartsia, kamomillaa and Nerolia (appelsiinin kukkaa).  Vaikutukseltana luo rauhallisen ja rentoutuneen olotilan. Edistää hyvää, syvää yöunta.

Tranquility (tyyneys) – sisältää laventelia, sitruunaa, myrttiä, myskisalviaa, mirhaa, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), vetiveriaheinää, santelipuuta, setripuuta ja ruusua.

HUOM!: Öljyt tulee laimentaa jos niitä käytetään iholla. Ei syötäväksi. Pidä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomilla.

Tuote lisätty
9.90 €

Tervehdyskortti: Flower of Life

Nämä orgaaniset aukeavat tervehdyskortit/postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia. Pakkauksessa on 1 kortti ja sille oma kuori.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
4.50 €

Postikortti: When you love what you have

Nämä orgaaniset postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
2.90 €

Postikortti: 'From Buddha with love'

Nämä orgaaniset postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
2.90 €

Postikortti: Follow your heart

Nämä orgaaniset postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
2.90 €

Postikortti: Life isn't about waiting for

Nämä orgaaniset postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
2.90 €

Postikorttti: Yes you can

Nämä orgaaniset postikortit on suunniteltu ja valmistettu täysin kestävällä tavalla Alankomaissa. Painoväri on 100% luonnollinen, pahvilla on FSC-laatumerkki ja pakkausmateriaalit ovat biologisesti hajoavia.

Kortit on valmistettu maatalousjätteistä; varret ja lehdet, jotka jäävät maille sadonkorjuun jälkeen toimivat raaka-aineina näissä korteissa. Käytetty painotekniikka vedetön ns. bio-musteilla tehty. Vedettömän painatuksen CO2-päästö on 80% alhaisempi kuin perinteisissä painotekniikoissa. Kemikaaleja ei käytetä, joten tuloksena on vähemmän ympäristövaikutuksia. Muste on valmistettu soijaöljyllä ja kasvispigmentteillä.

Tuote lisätty
2.90 €