Ganesha - Purppura

Upeat Ganesha/Om-teemaiset puuvillapeitteet ovat jokaisen tiedostavan ihmisen valinta sängyn päälliseksi. Kangas on ohutta puuvillaa ja ganeshaa esittävä kuvio on koneellisesti painettu.

Kangas sopii myös seinävaatteeksi tai esimerkiksi sisustustaulun tekemiseen.

Ganesha samaistetaan usein pyhään tavuun OM, ja hän edustaa tasapainoa vahvuuden ja hyvyyden välillä sekä mahdin ja kauneuden välillä. Ganesha on hyvin rakastettu ja palvottu jumala, koska hän edustaa hyvää onnea ja uusia alkuja. Hän tarjoaa menestystä ja vaurautta ja poistaa sen tieltä kaikki henkiset tai materiaaliset esteet.

Tuote lisätty
36.90 €
-25% Ruskea olkilaukku

Ruskea olkilaukku

Nepalilainen ja käsityönä valmistettu olkilaukku, sisällä nailonpussi jonka voi sulkea nyörillä. Myydään yksittäiskappaleena.

Tämä laukun suuntaa antavat mitat ovat: Korkeus 25cm, leveys:34cm ja syvyys:9cm.

Tuote lisätty
34.90 €
26.18 €
-10% Olkilaukku vetoketjulla

Olkilaukku vetoketjulla

Nepalilainen ja käsityönä valmistettu olkilaukku, sisällä nailon ja vetoketju millä laukin voi sulkea. Myydään yksittäiskappaleena.

Tämä laukun suuntaa antavat mitat ovat: Korkeus22cm, leveys:28cm ja syvyys:10cm.

Tuote lisätty
29.90 €
26.91 €
-25% Punaruskea olkilaukku

Punaruskea olkilaukku

Yksittäiskappaleena myytävä olkilaukku nepalilaiseen tyyliin. Tämä laukun suuntaa antavat mitat ovat: Korkeus:28cm, leveys:38cm ja syvyys:14cm.

Tuote lisätty
34.90 €
26.17 €
-45% Kaksi intialaisteemaista seinäkoristetta (käytetyt)

Kaksi intialaisteemaista seinäkoristetta (käytetyt)

Kaksi erilaista seinäkoristetta intialaiseen henkeen. Molempien mitat ovat n. n. 18x49cm. Materiaalina vaneri joka on maalattu ja koristeltu. Ihka aitoa käsityötä siis.

HUOM! Käytetyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuote lisätty
19.90 €
10.95 €
-30% Käytetty afrikkateemainen seinäkoriste/taulu

Käytetty afrikkateemainen seinäkoriste/taulu

Käytetty puinen, afrikkateemainen seinäkoriste jossa on juuttinaru. Keskellä afrikkalaisnaista esittävä kohokuva ja siinä riippuvia somisteita.

Mitat: n. 34 x 40cm.

HUOM! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.

Tuote lisätty
14.90 €
10.43 €
-12.48€ Naruvärjätty lisko

Naruvärjätty lisko

Vanhanajan naruvärjäysmenetelmällä värjätty ja silkkipainolla painetu lisko teemainen peitto. Tämän kankaan Puuvilla on hyväkuntoinen ja ehjä. Mustalla värillä tehdyt painatukset ovat myös hyvin säilyneet kankaan ikään verrattuna. Arvioimme että tämä kangas on painettu 1980-1990 luvun tienoilla.

Mittaa kankaalla on n. 210cm x240cm.

Tuote lisätty
49.90 €
37.42 €
-25% Retro, haalistuneen punainen kelttikangas

Retro, haalistuneen punainen kelttikangas

Tästä uusi - mutta samaan aikaan haalistuneen punainen, retroksikin kutsuttava kelttikuvioinen sängynpeitto. Peitto on suurella todennäköisyydellä saanut itselleen haalistuneen värin sen ollessa varastoituna tähän päivään saakka. Valmistusajankohdan arvelemme olleen joskus 1970-80-luvulla.

Kankaan leikkaus voi olla hitusen kuvassa näkyvästi vinks vonks, mutta niinhän kunnon hippikankaan pitääkin olla. Tosin silittämällä kankaan saat siitä varmasti suht koht suoran, mutta painatus tuntuu olevan vähän sivussa ja venähtänyt.

Puuvilla on hyväkuntoinen ja ehjä, mustalla värillä painatukset ovat säilyneet kuin uusina, mutta niiden haittapuoli on se että kangasta todennäköisesti painatuksta varten venytetty, joten painatus on hieman vinossa.

Mittaa kankaalla on n. 210cm x240cm, mutta koska emme tarkasti mitanneet, luotamme kankaan mukana olevaa lappua jossa mitta on.

Tuote lisätty
49.90 €
37.42 €
-25% Retro, kulahtanut tribali

Retro, kulahtanut tribali

Tästä uusi - mutta samaan aikaan haalistuneen punainen, retroksikin kutsuttava tribalikuvioinen sängynpeitto. Peitto on suurella todennäköisyydellä saanut itselleen haalistuneen värin sen ollessa varastoituna tähän päivään saakka. Valmistusajankohdan arvelemmeolleen joskus 1970-80-luvulla.

Kankaan leikkaus voi olla hitusen kuvassa näkyvästi vinks vonks, mutta niinhän kunnon hippikankaan pitääkin olla. Tosin silittämällä kankaan saat siitä varmasti suht koht suoran, mutta painatus tuntuu olevan vähän sivussa ja venähtänyt.

Puuvilla on hyväkuntoinen ja ehjä, mustalla värillä painatukset ovat säilyneet kuin uusina, mutta siitä huomaa selvästi silkkipainon jättämät "roiskeet" (ks. kuvat).

Mittaa kankaalla on n. 210cm x240cm, mutta koska emme tarkasti mitanneet, luotamme kankaan mukana olevaa lappua jossa mitta on.

Tuote lisätty
49.90 €
37.42 €
-25% Uniikki Silkkitaideteos: Villit hevoset

Uniikki Silkkitaideteos: Villit hevoset

Tämä aidosta silkistä kirjottu, intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos on huomiota herättävä teos. Se kuvaa sopivasti tekijänsä,Tebetin, luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Teos kuvaa villihevosia ja kirjontalaatu on hyvä. Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on silkkilangalla kirjottu luontoteemainen villejä hevosia esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi.

Teoksen korkeus on n. 60 cm ja leveydeltään se on n.90cm.

Teos kuvaa villihevosia. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

HUOM! Tuote on saapunut meille kuvissa näkyvässä kunnossa joten se myös myydään sellaisenaan. Teoksen laatu ei ole 100% vaan pikemminkin 97%. Teoksen kirjonnassa on joitain langan purkautumisia, mutta niitä voi kotikonsteinkin korjalla. Lisäksi silkissä on nähtävissä punaista väriä, minkä tarkoitusta emme osaa sanoa, kuuluuko se tähän teokseen, emme tiedä. Tämä tarkoittaa sitä että hintakin on alennushinta ja koska kyseessä on uniikki teos, ei toista samanlaista voida tilalle vaihtaa.

Tuote lisätty
349.00 €
261.75 €

Uniikki villihhevosia kuvaava tekstiilitaideteos

Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos on valmistettu kirjontatyönä ja sen on taiteillut maanviljelijä Tebet. Teos kuvaa sopivasti Tebetin luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Teos kuvaa villihevosia ja kirjontalaatu on hyvä. Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla tehty luontoteemainen peuroja esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämää jakinvillalanka on karheaa, ja siinä voi näkyä hieman langan punosten purkautumisia, sillä lankakin valmistetaan käsityönä eikä se vastaa moderinin lankatehtaan jälkeä.

Teoksen korkeus on n. 60 cm ja leveydeltään se on n.90cm.

Teos kuvaa villihevosia. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

Tuote lisätty
139.00 €

Uniikki peuroja kuvaava tekstiilitaideteos

Intian kashmirista tulee tämäkin todella hieno kirjontatyö joka kuvaa peuroja. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos ja sen on taiteillut maanviljelijä Tebet. Teos kuvaa sopivasti Tebetin luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla tehty luontoteemainen peuroja esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan. Teoksen alareuna on sidottu hapsuille.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämää jakinvillalanka on karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on n. 60 (hapsuilla n.68) cm ja leveydeltään se on n.85cm.

Teos kuvaa vapaana juoksevia peuroja. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

Tuote lisätty
149.00 €

Uniikki tekstiilitaideteos: Kurkia ja rantakasveja

Kurkia ja rantakasveja kuvaava käsityöteos intian kashmirista. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos ja sen on taiteillut maanviljelijä Tebet. Teos kuvaa sopivasti Tebetin luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla tehty kurkia esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan. Tämän teoksen yläreuna on riisuttu auki, jotta näette millaista jälkeä kirjontatyö on saanut kankaan takapuolelle.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämä jakinvillalankaon karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on n. 93 cm ja leveydeltään se on n.62cm.

Teos kuvaa kurkia ja rantakasveja. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

Tuote lisätty
149.00 €
-15% Patchouli 10ml

Patchouli 10ml

Patchouli 10ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla. Maroman Ambient perfume tuoksuöljysekoitusten avulla voit luoda viettelevän ja tuoksurikkaan ympäristön kotiisi.

Tuoksuöljyt ovat käyttökohteiltaan monipuolisia. Niitä voit käyttää mm. tuoksupusseihin, potpourriin sekä vedellä laimennettuna tuoksuöljyhöyrystimeen tai suihkepulloon jolla voit suihkutella tuoksua laimennettuna. Varmista ennen suihkutusta että pinta jolle suihkutat kestää veden ja öljyn sekoituksen likaantumatta. Kulahtaneita tuoksupusseja voi elävöittää muutamalla tipalla tuoksuöljyä.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

Tuote lisätty
5.75 €
4.89 €
-0.86€ Peach Vanilla 10ml

Peach Vanilla 10ml

Peach Vanilla 10ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla. Maroman Ambient perfume tuoksuöljysekoitusten avulla voit luoda viettelevän ja tuoksurikkaan ympäristön kotiisi.

Tuoksuöljyt ovat käyttökohteiltaan monipuolisia. Niitä voit käyttää mm. tuoksupusseihin, potpourriin sekä vedellä laimennettuna tuoksuöljyhöyrystimeen tai suihkepulloon jolla voit suihkutella tuoksua laimennettuna. Varmista ennen suihkutusta että pinta jolle suihkutat kestää veden ja öljyn sekoituksen likaantumatta. Kulahtaneita tuoksupusseja voi elävöittää muutamalla tipalla tuoksuöljyä.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

Tuote lisätty
5.75 €
4.89 €
-15% Orange Cinnamon 10ml

Orange Cinnamon 10ml

Orange Cinnamon 10ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla. Maroman Ambient perfume tuoksuöljysekoitusten avulla voit luoda viettelevän ja tuoksurikkaan ympäristön kotiisi.

Tuoksuöljyt ovat käyttökohteiltaan monipuolisia. Niitä voit käyttää mm. tuoksupusseihin, potpourriin sekä vedellä laimennettuna tuoksuöljyhöyrystimeen tai suihkepulloon jolla voit suihkutella tuoksua laimennettuna. Varmista ennen suihkutusta että pinta jolle suihkutat kestää veden ja öljyn sekoituksen likaantumatta. Kulahtaneita tuoksupusseja voi elävöittää muutamalla tipalla tuoksuöljyä.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

Tuote lisätty
5.75 €
4.89 €
-15% Lemon Verbena 10ml

Lemon Verbena 10ml

Lemon Verbena 10ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla. Maroman Ambient perfume tuoksuöljysekoitusten avulla voit luoda viettelevän ja tuoksurikkaan ympäristön kotiisi.

Tuoksuöljyt ovat käyttökohteiltaan monipuolisia. Niitä voit käyttää mm. tuoksupusseihin, potpourriin sekä vedellä laimennettuna tuoksuöljyhöyrystimeen tai suihkepulloon jolla voit suihkutella tuoksua laimennettuna. Varmista ennen suihkutusta että pinta jolle suihkutat kestää veden ja öljyn sekoituksen likaantumatta. Kulahtaneita tuoksupusseja voi elävöittää muutamalla tipalla tuoksuöljyä.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

Tuote lisätty
5.75 €
4.89 €
-15% Amber

Amber

Amber 10ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla. Maroman Ambient perfume tuoksuöljysekoitusten avulla voit luoda viettelevän ja tuoksurikkaan ympäristön kotiisi.

Tuoksuöljyt ovat käyttökohteiltaan monipuolisia. Niitä voit käyttää mm. tuoksupusseihin, potpourriin sekä vedellä laimennettuna tuoksuöljyhöyrystimeen tai suihkepulloon jolla voit suihkutella tuoksua laimennettuna. Varmista ennen suihkutusta että pinta jolle suihkutat kestää veden ja öljyn sekoituksen likaantumatta. Kulahtaneita tuoksupusseja voi elävöittää muutamalla tipalla tuoksuöljyä.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

Tuote lisätty
5.75 €
4.89 €

Siam benzoin irtosuitsuke

1kpl maroman Siam benzoin tuoksua. Tämä on erinomainen ja edullinen tapa tutustua maroman laadukkaisiin suitsuketuoksuihin! Myymme nyt irtokappaleina maroman suitsukkeita joten jos olet pelännyt että et pidäkään kyseisestä tuoksusta ei tässä tule takkiin. Irtokappale on erinomainen tapa vertailla tuoksuja ja löytää omat suitsukesuosikit.

Siam benzoin kuuluu Maroman laadukkaaseen ja kattavaan valikoimaan hienoja tuoksuja, joihin on käytetty vain parhaimpia tuoksuöljyjä. Suitsuke palaa noin 40 min.

Maroman tuotteet tehdään parhaista ja puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista ja niissä ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Tämän lisäksi Tuotteet valmistetaan ekoystävällisesti ja eettistä vastuuta noudattaen. Kaikki Maroman tuotteet kuuluvat reilun kaupan verkostoon.

Tuote lisätty
0.50 €

Peru balsam irtosuitsuke

1kpl maroman Peru balsam tuoksua. Tämä on erinomainen ja edullinen tapa tutustua maroman laadukkaisiin suitsuketuoksuihin! Myymme nyt irtokappaleina maroman suitsukkeita joten jos olet pelännyt että et pidäkään kyseisestä tuoksusta ei tässä tule takkiin. Irtokappale on erinomainen tapa vertailla tuoksuja ja löytää omat suitsukesuosikit.

Peru balsam kuuluu Maroman laadukkaaseen ja kattavaan valikoimaan hienoja tuoksuja, joihin on käytetty vain parhaimpia tuoksuöljyjä. Suitsuke palaa noin 40 min.

Maroman tuotteet tehdään parhaista ja puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista ja niissä ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Tämän lisäksi Tuotteet valmistetaan ekoystävällisesti ja eettistä vastuuta noudattaen. Kaikki Maroman tuotteet kuuluvat reilun kaupan verkostoon.

Tuote lisätty
0.50 €