Wispy grasses

Tuotekoodi: Oiwisgr

Maroma Spa sarjan tuoksusaippua Wispy grasses, sisältää tuoksuöljyjä Vetiveriaheinästä (Vetiveriaheinä on monivuotinen, Aasiasta kotoisin oleva heinä, jota kasvatetaan suojaksi eroosiota vastaan, rehuksi, rohdokseksi ja punontatöissä käytettäväksi kuituaineeksi), Patsulista (Patsuli on huulikukkaiskasvien heimoon kuuluva kasvi, joka on kotoisin trooppisilta alueilta Aasiasta), Tuoksuilangiasta (Tuoksuilangia eli rohtoilangia on ilangioiden sukuun ja annoonakasvien heimoon kuuluva ainavihanta puu. Puuta kasvatetaan sen kukista saatavan kanangaöljyn vuoksi, jota käytetään hajusteissa, pesuaineissa ja saippuoissa).

Maanläheinen, ihoa elävöittävä, vahvistava ja stimuloiva kuvaavat saippuaa parhaiten.

Tuoksuvalikoima:

Happy heart, Lavender & rosemary, Tranquility, Wispy grasses

Maroman tuotteet tehdään parhaista ja puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista, IFRA:n säännösten mukaisesti ja niissä ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Tämän lisäksi Tuotteet valmistetaan ekoystävällisesti ja eettistä vastuuta noudattaen. Kaikki Maroman tuotteet kuuluvat reilun kaupan verkostoon.

5.90 €

Varastossa: 19 kpl

 

 

Pakkaustiedot:

Myyntipakkaus sisältää 1 tuoksusaippuan.

Paino: 150 g.

Koko: 7,5cm x 7,7cm x 4,5cm.

Valmistusaineet: Kookosöljy, Maapähkinäöljy, Palmuöljy, Natriumhydroxidi eli lipeä, Seesamiöljy, puhdistettu vesi, Risiiniöljy, Aloe geeli, Neemi-uute, Steariinihappo. Ei sisällä synteettisiä tuoksuja tai värejä.

TMF arvo: 75,04