Jasmine 10 ml

Tuotekoodi: mjasmine10ml

Jasmiini 10 ml

Kauniisti pakattu korkealaatuinen ja riittoisa tuoksuöljy hyvällä tippa-annostelijalla.

Maroma valmistaa erinomaisia tuoksuöljyjä, jotka on pakattu laadukkaasti ja kauniisti. Kaikki öljyissä käytetyt tuoksuaineet ovat IFRA:n sekä maailman reilun kaupan järjestön (WFTO) sertifioimia.

5.75 €

Varastossa

 

Tuotteen tiedot:

Sisältö: 10ml
Paino: pakkaus painaa n. 41g
Koko: 8x5x3 cm.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

SAC White sage 10ml

Valkoinen Salvia

Salvian tuoksu sopii parhaiten mietiskelyyn sen ilmapiiriä puhdistavan ja virkistävän vaikutuksen vuoksi. Mielialaa kohottava raikas tuoksu.

Tuote lisätty
4.50 €

Yogi Chacras

Yhdysvaltalaisen Circles of Light:in kokoelmasta (Divine Art Throw Blanket Collection: Seven Chakras) tulee tämä käsin kudottu ja kirjailtu upea jooga chakroja kuvaava taideteos. Poikkeuksena intialaisiin seinäkankaisiin on tämä kangas täysin käsin valmistettu ja tulee amerikan mantereelta. Kyseinen teos roikkuu bannerin tavoin seinällä ja on hyvän kokoinenkin, sen mitat ovat 45cm x 65cm.

Circles of light - taiteilijoille maksetaan jokaisesta myydystä taideteoksesta. Valon ympyrät (circles of light) tukevat ja rohkaisevat luovia ihmisiä ja tukevat heitä välittämällä taideteoksia keräilykokoelman kautta.
He haluavat tukea paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden taidetta. Valon ympyrän ihmiset valmistavat ja tekevät sitä mitä he rakastavat. Heidän kokoelmansa seinävaatteet ja torkkupeitot heijastavat valintaa siitä, mitä he haluavat edustaa maailmalle.

Bannerin sisälle on ommeltu metallitanko joka painaa alaosaa alaspäin, joten banneri pysyy tiukkaan oikeassa asennossa.


Kaikki tuotteet joita Circles of light:in jäsenet valmistavat, on suunniteltu parantavaan taiteeseen, kuten reiki, jooga, hieronta ja meditaatio sekä loputtomiin siunauksiin.

 

Tämän kyseisen bannerin on valmistanut Paul Heussenstamm ja tätä bannerita tuskin tulemme saamaan kovin montaa kappaletta enään varastoon, sillä ne valmistetaan tilauksesta.

Tilasimme alkujaan vain yhden tällaisen bannerin, mutta se meni välittömästi, joten  tilasimme 17.5.2018 kaksi lisää. Tämä tarkoittaa sitä että seuraavan bannerin toimitus on aikaisintaan ensi viikolla (23.5.2018 jos paketti ehtii meille ennen tampereen kansainvälisiä markkinoita. Markkinat alkavat 24.5.2018 joten paketin tulon myöhästyessä seuraava bannerin lähetys voi tapahtua aikaisintaan maanantaina 28.5.2018.).

Tuote lisätty
69.00 €

Chocolate Tree Ambanja Madagascar 100% tumma suklaa

Tummimman mahdollisen maustamattoman suklaan maussa on vivahteita luumusta, viinistä ja mustikoista. Suklaa ei sisällä ripaustakaan sokeria.

Suklaa saattaa sisältää pieniä jäämiä pähkinää ja maitoa. Tarkemmat tuotetiedot löydät sivun alaosasta.

Tuote lisätty
7.90 €