Maroma Eteeriset öljyt

Intialaisen maroman eteeristen öljyjen valikoiman tuotteet ovat 100-prosenttisesti puhdasta eteerisen öljyn seosta. Niiden ihastuttavat aromit auttavat saavuttamaan mielenrauhan, terävöittävät aisteja ja auttavat selkeyttämään ajatuksia. Erityisesti aromaterapiassa nämä öljyt auttavat saavuttamaan haluttuja tuloksia.

Eteerisiä öljyjä käytetään yleensä ulkoisesti mm. tuoksusaippuossa, tuoksupusseissa ja suitsukkeissa. Kotikäytössä näitä laadukkaita eteerisiä öljyjä voidaan käyttää mm. kylpyvedessä, diffuusoreissa sekä tuomaan tuoksua mm. tyynyliinalle tai vaatteille.

Maroma Spa aromaterapiaöljyt

Maroma spa eteerisiä öljyjä voit käyttää mm. lisäämällä muutaman pisaran kylpyveteen tai hierontaöljyyn. Ripottele muutama tippa tyynyn päälle tai haihduta diffuusorilla.

Jokaisessa pakkauksessa on 10ml eteeristä öljyä.

Clear Thoughts (selkeät ajatukset) -  sisältää basilikaa, kardemummaa, neilikkaa, petitgrainia (Appelsiinipuuöljy), piparminttua, patsulia, sitruunaa, laventelia, ruusupuuta ja rosmariinia. Vaikutukseltaan selvittää ajatuksia ja selkeyttää mieltä. Terävöittää muistia ja auttaa keskittämään ajatuksia.

Happy Heart (iloinen sydän) – sisältää Kurjenpolvea, gingergrass (Inkivääriruoho), laventelia, palmarosaa, patsulia, santelipuuta, ruusupuuta, setripuuta, mirhaa, neilikkaa and ruusua (rose absolute). Vaikutuksiltaan nostattaa mielialaa, luo rakastavaa ilmapiiriä ja rohkaisee hyvään huumoriin.

Joy (ilo) – sisältää petitgrainia (Appelsiinipuuöljy), appelksiinia, sitruunaa, piparminttua, tuoksuilangiaa, rosmariinia, basilikaa, Nerolia (appelsiinin kukkaa) and jasmiinia (Jasmine Absolute). Vaikutukseltaan luo selkeän ja iloisen ilmapiirin, joka auttaa luomaan leikkisän ja hauskan mielialan.

Meditation (meditaatio) – sisältää olibaania, sitruunaa, rosmariinia, olibaanihartsia, setripuuta, mirhaa, santelipuuta, patsulia and basilikaa. Vaikutukseltaan keskittää tietoisuutta ja luo otollisen ilmapiirin keskittymiseen ja meditaatioon.

New Energy (uusi energia) – sisältää sitruunaa, laventelia, kurjenpolvea, appelsiinia, piparminttua, kardemummaa ja neilikkaa. vaikutukseltaan luo virkistävän ilmapiirin. Palauttaa ja täydentää väsymyksen keskellä.

Purifying (puhdistava) – sisältää mäntyä, laventelia, rosmariinia, viherminttua, eukalyptusta, ravensaraa (laakerilehti/puu), katajaa, neilikkaa, vetiveriaheinää ja sitruunaa. Vaikutukseltaan tuo ilmavuutta ja raikkautta suljettuihin tiloihin. Neutralisoi savua ja hajuja.

Quiet Mind (mielenrauha) – sisältää laventelia, vetiveriaheinää, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), mirha, olibaani, patsuli, myskisalvia and jasmiini (Jasmine Absolute). vaikutukseltaan tuo pysähtyneisyyttä latautuneeseen ilmapiiriin. Auttaa rentoutumaan ja hiljentymään kun mielessä on liikaa asioita ja maailma liikkuu liian nopeasti.

Sweet Dreams (miellyttävät unet) – laventeli, appelsiini, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), tuoksuilangiaa, myskisalviaa, mandariinia, olibaanihartsia, kamomillaa and Nerolia (appelsiinin kukkaa).  Vaikutukseltana luo rauhallisen ja rentoutuneen olotilan. Edistää hyvää, syvää yöunta.

Tranquility (tyyneys) – sisältää laventelia, sitruunaa, myrttiä, myskisalviaa, mirhaa, Petitgrainia (appelsiini ja pomeranssipuun lehdistä valmistettava öljy), vetiveriaheinää, santelipuuta, setripuuta ja ruusua.

HUOM!: Öljyt tulee laimentaa jos niitä käytetään iholla. Ei syötäväksi. Pidä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomilla.

Tuote lisätty
9.90 €