Tilausvalikoima

Tilausvalikoimaamme kuuluvat sellaiset tuotteet joita otamme varastoon äärimmäisen harvoin tai toimimme niille vain välittäjänä. Tilausvalikoimamme käsittää replikatuotteista aitoihin ja uniikeihin tuotteisiin sekalaisen valimoiman. Tuotteet tulevat pääsääntöisesti eurooppalaisilta välittäjiltä mutta poikkeuksiakin on. Tuotteiden kuvauksessa on aina mainittu valmistaja, alkuperä, arvonlisävero, tullaus sekä toimitustavat.

Valikoima vaihtelee hieman paremmin saatavilla olevista tuotteista uniikki kappaleisiin. Tästä johtuen osa tilausvalikoiman tuotteista ovat harvinaisia ja/tai niitä tuodaan maahan meidän toimesta vain tilauksesta. Tähän vaikuttavat myös tuotteiden hinnat ja koko. Osa tuotteista on todella isoja ja painavia, joten tilaajan on otettava tämä huomioon.

Tilausvalikoimassamme ovat esillä mm. patsaat, koriste-esineet, huonekalut, kankaat jne. Valikoima vaihtuu säännöllisesti, joten kannattaa tutkailla tätä valikoimaa aina silloin tällöin...

Moai -patsas 180cm

Kukapa ei tunnistaisi kuuluisia valokuvia pääsiäissaarilta?

Vanhimmat kuvat pääsiäissaarten kuuluisista moai-patsaista ovat yli 400 vuotta vanhoja. Huomattavat huulet ja pitkänomaiset korvat ovat tyypillisiä piirteitä Moai patsaille. Nämä ominaisuudet löytyvät myös ainutlaatuisesta Heroin Sugimoton Moai-patsaasta.

Patsas on 180 cm korkea ja sillä on todella majesteettinen ulkonäkö. Moai-patsas sopii erinomaisesti eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleksi tai isoon tilaan, kuten olohuoneeseen tai yritysten odotushuoneeseen. Upea patsas voi listätä tunnelmaa myös parvekkeella tai terassilla tai sillä voit sisustaa vaikkapa oman vastaanottosi. Patsasta voit käyttää myös puutarhassa tai kasvihuoneessa. Myös ns. man cavessa tällainen patsas osuu ja uppoaa yleisöön.

Erityistä patsaassa on se että se on ainutlaatuinen designtuote. Lue alla olevat tuotteen tiedot ennen tilaamista!

Pääsiäissaari (esp. Isla de Pascua, rapanuin kielellä Rapa Nui, 'suuri saari') on Chilelle kuuluva saari eteläisellä Tyynellämerellä. Saarta voidaan kutsua myös nimellä Pääsiäissaaret, sillä pääsaaren lisäksi siihen kuuluvat kaksi pientä asumatonta naapurisaarta Motu Iti ja Motu Nui.

Tuote lisätty
3 499.00 €