Käytetty Oranssi pyöreä mandala

Tuotekoodi: 141

Tästäpä makia iso, halkaisijaltaan n 180cm oleva pyöreä mandala. Kuvio on painettu koneellisesti puuvillakankaalle ja tämä kappale on puolivahingossa päätynyt meille myyntiin.

Koska pyöreitä mandaloita tulee valikoimiimme myös tulevaisuudessa saakin tämä kangas olla ensimmäinen pyöreä käytetty mandala joka valikoimiimme tulee. Kankaan kunto on 90/100, eli siinä on pieni painovirhe joka näkyy läheltä katsottaessa.

Kangas on sidottu ihanasti reunoiltaan (hapsut).

Käyttökohteena voi olla vaikkapa käsityöt, pöydän päälliseksi tai piknikille/rannalle ensi kesän rientoihin.

39.00 €
20.00 €

Ei varastossa

 

 

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kirjava Fatiman käsi

Näyttävä fatiman kättä kuvaava seinäkangas intian värien pääkaupungista, jaipurista. Kankaalla on monenlaisia käyttötapoja, sängyn päälle, seinälle, piknikille, jooga-studioon ja niin edelleen. Tästä näyttävästä kankaasta voit jopa ommella itsellesi jotain kivaa. Kasviväreillä värjätty kangas onkin upea lisä värikkääseen kotiin.

Islamilaisessa kansantaiteessa esiintyy usein pahalta silmältä eli kateellisten ihmisten katseelta suojaavia symboleita, joista yleisin on pystyyn nostettu kämmen, niin sanottu Fatiman käsi. Samaa tarkoitusta palvelevat myös turkoosikivet ja turkoosi väri. Tämä kangas on kuitenkin käsin maalattu ja todella värikäs!

Khamsa, amuletti, jonka uskotaan pitävän paholainen loitolla ja käytetään laajalti Maghrebissa, kuvaa Fatiman kättä.

Tuote lisätty
39.00 €

10 x Klipsi 38mm

Metallin väriset klipsit käyvät esimerkiksi intialaisten seinäkankaiden ripustamiseen. Klipseissä on riittävästi puristusvoimaa joten painavatkin kankaat pysyvät parilla klipsillä seinällä. Suosittelemme kuitenkin eri kokoisille kankaille valmiin setin ostamista. Varmistat näin että kangas ei roiku yläreunasta ja että kangas on nätisti esillä.

Tuote lisätty
10.00 €