-14% Boheemi kukkaismandala

Boheemi kukkaismandala

KUUKAUDEN SISUSTUSKANGAS!

Mielettömän siisti kukkateemainen boheemi mandala jossa onnea tuovan ympyrän sisällä on kuvattuna erilaisia kukkia ja puutarhan kasveja. Kankaan painovärit sointuvat hyvin yhteen ja pienehkö koko tekee tästä erityisesti pienineliöisille tiloille hyvän sisustuskankaan. Kankaan voi sijoitella niin että se on joko pitkittäin tai poikittain, joten se soveltuu myös matalaan tilaan.

Kukkais ja puutarhateema valloittaa ja tuo monikäyttöisyyttä. Kangasta voi käyttää esimerkiksi pöytäliinana tai pareittain ostettuna upeina verhoina.

HUOM! Valmistajan luvalla käytämme heidän ottamia tuotekuvia.

 

 

Tuote lisätty
29.00 €
24.94 €
-14% Boheemi kukkaismandala

Boheemi kukkaismandala

KUUKAUDEN SISUSTUSKANGAS!

Vihdoinkin saatavilla isokokoinen ja mielettömän siisti kukkateemainen boheemi mandala jossa onnea tuovan ympyrän sisällä on kuvattuna erilaisia kukkia ja puutarhan kasveja. Kankaan painovärit sointuvat hyvin yhteen ja olemme varsin tyytyväisiä isokokoiseen vaihtoehtoon jota on kaivattu jo pitkän aikaa.

Kukkais ja puutarhateema valloittaa ja tuo monikäyttöisyyttä. Suosittelemme tätä kangasta erityisesti kokeiltavaksi seinällä ja sängyn päällisenä. Toki tämä valloittava kangas käy muuhunkin mutta esimerkiksi terassilla näin kesän aikaan tai parisängyn peitteenä voi tällä kankaalla saada sisustukseen aivan erilaista tuntua kuin perinteisillä vallilan tai marimekon kuoseilla...

HUOM! Valmistajan luvalla käytämme heidän ottamia tuotekuvia.

Tuote lisätty
35.00 €
30.00 €
-43% Buddha-taulu

Buddha-taulu

Joitain kappaleita ihan hitusen runtua ottaneita Buddha teemaisia tauluja lähtee nyt edulliseen hintaan!

Taulu on kaikesta huolimatta hienon näköinen! Kokoa taululla on 30cm x 40cm paksuus n. 3 cm.

Tuote lisätty
35.00 €
20.00 €
-15% Dreamcatcher

Dreamcatcher

Tässäpä poikkeuksellinen unisieppari-teemainen seinävaate. Saimme pienen erän näitä unisieppari-kankaita ja myydään ne pois alennuksella, sillä näitä ei enää valmisteta. Kankaan tausta on naruvärjäystekniikalla värjätty ja päälle on painettu intiaaneille tunnusomaisia kuvioita sekä unisieppari.

Amerikan alkuperäiskansat uskovat, että yöilma on täynnä unia, sekä hyviä että huonoja. Unisieppari, joka on ripustettu yläpuolellesi tai on vain lähelläsi, pyydystää unia nukkuessasi. Hyvät unet osaavat kulkea unisiepparin lävitse kulkemalla uloimpien reikien läpi ja liukumalla pehmeiden höyhenten kautta alaspäin. Huonot unet eivät tiedä oikeaa kulkureittiä unisiepparin läpi joten ne jäävät kiinni ja katoavat aamun ensivalossa...

On olemassa monia muitakin unisieppariin liittyviä taruja, kertomuksia ja uskomuksia, mutta niitä kaikkia yhdistää se että ne vievät pahoja unia pois.

Kangas on amerikkalaista alkuperää ja sen koko on 147cm x 208cm. Se soveltuu myös muuhunkin kuin vain seinävaatteeksi.

Tuote lisätty
27.00 €
22.95 €
-20% Encens d'Auroville Limited edition kartiosuitsukkeet

Encens d'Auroville Limited edition kartiosuitsukkeet

Cones d'Auroville sarjan rajoitetun painoksen suitsukkeet ovat ainutlaatuisia ja kukin valinta sekä miellyttää että lumoaa. Luo rauhallinen ja innoittava ympäristö näiden luonnonmukaisten eteeristen öljyjen avulla tuotettujen rikkaiden tuoksujen avulla.

Limited edition sarjan suitsukkeet valmistetaan tietoisesti pienissä erissä.  Ilman bambutikkua valmistetut tetraedrin muotoiset suitsukkeet ovat sekoitus santelipuujauhetta ja pihkasta valmistettua hartsia ja mukaan on sekoitettu maroman ihania hajusteita (100% luonnollisia eteerisiä öljyjä). Suitsukkeiden valmistamisessa ei ole käytetty kemikaaleja, vaan ne ovat täysin kasviperäisiä. Kaikki Maroman tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita.

Sarjasta on valittavissa kolme erilaista pakettia, joissa kussakin paketissa on viittä eri tuoksua - Kaksi kartiota per tuoksu (yhteensä 10 tetraedria) sekä keraaminen maroman suitsukepidike.

Valittavissa ovat kokoelmat ovat:

Exotic (Eksoottinen kokoelma): sisältää Myskin, kanelin, frankinsenssin, Santelipuun ja vetiveriaheinän sekä sitruunaverbenan (Lemon Verbena: sekoitustuoksu sitruunaa, limeä ja sitruunaruohoa) tuoksuisia suitsuketikkuja.

Regresh (Virkistävä kokoelma): sisältää ruusun, mirhan, santelipuun , patsulin ja Kaneliappelsiinin tuoksuisia suitsuketikkuja.

Garden (puutarha kokoelma): sisältää unikon kukinnon, vaniljan, Meren (Oceans: sekoitustuoksu ruusupuuta, kurjenpolvea ja mausteneilikkaa sekä eteerisiä öljyjä), jasmiinin ja laventelelin tuoksuisia suitsuketikkuja.

Saatavilla on myös tutustumispakkaus edullisemmalla hinnalla!

Alennushinta voimassa 31.8.2018 saakka.

Tuote lisätty
4.99 €
3.99 €
-20% Encens d'Auroville Limited edition tikkusuitsukkeet

Encens d'Auroville Limited edition tikkusuitsukkeet

Encens d'Auroville sarjan rajoitetun painoksen suitsukkeet ovat ainutlaatuisia ja kukin valinta sekä miellyttää että lumoaa. Luo rauhallinen ja innoittava ympäristö näiden luonnonmukaisten eteeristen öljyjen avulla tuotettujen rikkaiden tuoksujen avulla.

Limited edition sarjan suitsukkeet valmistetaan tietoisesti pienissä erissä. Bambu-tikku kääritään ensin santelipuujauheeseen ja pihkasta valmistettuun hartsiin. Tämän jälkeen tikut uutetaan maroman ihaniin hajusteisiin (100% luonnollisia eteerisiä öljyjä). Suitsukkeiden valmistamisessa ei ole käytetty kemikaaleja, vaan ne ovat täysin kasviperäisiä. Kaikki Maroman tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita.

Sarjasta on valittavissa kolme erilaista pakettia, joissa kussakin paketissa on kuutta eri tuoksua - Kolme tikkua per tuoksu (yhteensä 18 suitsuketikkua) sekä keraaminen maroman suitsukepidike.

Valittavissa ovat kokoelmat ovat:

Exotic (Eksoottinen kokoelma): sisältää Myskin, vihreän teen, kanelin, frankinsenssin, Santelipuun ja vetiveriaheinän sekä sitruunaverbenan (Lemon Verbena: sekoitustuoksu sitruunaa, limeä ja sitruunaruohoa) tuoksuisia suitsuketikkuja.

Regresh (Virkistävä kokoelma): sisältää ruusun, Lootuksen kukinnon, mirhan, santelipuun , patsulin ja Kaneliappelsiinin tuoksuisia suitsuketikkuja.

Garden (puutarha kokoelma): sisältää unikon kukinnon, vaniljan, Meren (Oceans: sekoitustuoksu ruusupuuta, kurjenpolvea ja mausteneilikkaa sekä eteerisiä öljyjä), jasmiinin, laventelelin sekä lumimyskin (snow musk: sekoitustuoksu Nerolia (appelsiininkukkaa), kurjenpolvea ja laventelia sekä eteerisiä öljyjä) tuoksuisia suitsuketikkuja.

Saatavilla on myös tutustumispakkaus edullisemmalla hinnalla!

Alennushinta voimassa 31.8.2018 saakka.

Tuote lisätty
7.90 €
6.32 €
-0.57€ Encens d'Auroville tuoksupussit

Encens d'Auroville tuoksupussit

Encens d'Auroville tuoksupussit tihkuvat luonnon monimuotoisia tuoksuja. Tuoksut ovat käyttötapansa mukaan hellävaraisia ja elämäniloisia, maanläheisiä ja kukkaisia. Näitä super-edullisia Maroman tuoksupusseja voidaan käyttää melkein missä tahansa ja milloin tahansa sillä ne soveltuvat hyvin raikastamaan ja tuomaan tunnelmaa.

Eri käyttökohteita ovat mm. pienissä tiloissa, vaatekomeron hyllyissä, liinavaatteiden välissä, tyynyn alla, autossa, veneessä, käsilaukuissa, matkalaukuissa, vaatehuoneessa, kirjekuorissa, puvun taskussa, takissa, varastoissa, saniteettitiloissa, keittiöissä, komeroissa, kengissä jne.

Nämä pienet aarteet sisältävät luonnollisia eteerisiä öljyjä jotka on infuusioitu hienoksi santelipuujauheeksi ja pakattu sitten käsin tehtyihin paperipusseihin. Pussit voidaan hävittää polttamalla tai normaalisti kierrätettävien kuivien roskien mukana.

Näin käytät pakkausta: Avaa pakkauksen päällä oleva muovipussi ja ota tuoksupakkaus pois muovista. Jos haluat vain vähän tuoksua leikkaa palanen pussia pois tai tee siihen reikiä ja jätä tuoksupakkaus muovin sisälle. Jos haluat voimakkaampaa tuoksua ota tuoksupakkaus kokonaan muovista pois.

Kun pussin tuoksu alkaa hiipumaan, voit rypistellä pakkausta jolloin sisällä oleva jauhe (joka yleensä on pakkautunut) muuttuu irtonaiseksi ja tuoksu voimistuu.

Kauppiaan kokemus: Pidin autossani yhtä maroman tuoksupussia läpi talven. Luulin että tuoksu alkaisi pakkasen ja sisätilalämmön vaihtelusta hiipumaan nopeasti, mutta höpsis! Nyt on kulunut jo 9 kk (Heinäkuusta 2017 toukokuulle 2018) kun laitoin pussin autoon ja vieläkin tuoksua riittää. Yhtä voimakas tuoksu ei ole kuin keinotekoisissa kuusipuun muotoisissa tuoksuissa, mutta ajaa kyllä saman asian ja terveellisemmällä tavalla. Näissä pusseissa kun ei ole kemikaaleja ja ne ovat reilun kaupan tuotteita muutenkin.

Tuoksuja on useita erilaisia, joten kannattaa valita omat mieleiset tuoksut alla olevasta alasvetovalikosta.

Huomaathan että saat kympillä 3 pussia, joten kannattaa ottaa useampi aina kerralla.

 

Tuote lisätty
3.90 €
3.33 €
-20% Kalki suitsuketikut

Kalki suitsuketikut

KAUPPIAS SUOSITTELEE!

Maroma Kalki suitsukesarja on houkutteleva ja nykyaikainen kosketus perinteiseen intialaiseen suitsukkeeseen.

Kun haetaan maailman laadukkaimpia suitsukkeita, on maroma helppo nostaa kärkikastiin, ellei jopa ykköspaikalle. Uusi Kalki-sarja on mietitty alusta loppuun saakka. Suitsukkeet yhdistelevät perinteisiä luonnonmukaisia raaka-aineita aromaattisiin öljyihin. Suitsukkeiden hajusteet ovat reheviä ja mausteisia, ja niissä on runsaasti kukkien ja hedelmien tuoksua.

Sana Kalki tarkoittaa hinduperinteessä Vishnun avataria, joka ilmestyy maan päälle parhaillaan käynnissä olevan pimeyden aikakauden aikana. Kalkin sanotaan tuovan mukanaan tuomiopäivän, jona ihmiset pelastuvat tai tuhoutuvat riippuen eletystä elämästään. Siksi onkin soveliasta että sarjan suitsukkeet ovat juuri meditaatioon, mietiskelyyn, rakkauteen ja positiivisuuteen keskittyviä tuoksuja, jotka auttavat löytämään tien oikealle ajatuspolulle, sisäiseen rauhaan ja tarkoitukselliseen elämän suuntaan. Näillä tuoksuilla voit myös hakea eri tiloihin eri tunnelmia. Kalki suitsukkeet soveltuvat myös aromaterapiassa käytettäviksi.

Tyylikkäät punaiset käsintehdyt paperipakkaukset on koristeltu ihastuttavilla Mandaloilla, jotka hindulaisuuden ikonografiassa symboloivat jumaluuden ominaisuuksia.

Kalki-suitsukkeet valmistetaan luonnollisista kasviperäisistä ainesosista ja niissä tuoksuvat luonnon eteeristen öljyjen sekoitukset. Kaikki Maroman tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita.

Valittavissa on useita eri tuoksuja:

Abundance (yltäkylläisyys) on makea, hedelmäinen sekä mausteinen sekoitus appelsiinia, neilikkaa sekä bentsoehartsia.

Blessing (Siunaus) on puun ja kukkien tuoksuinen ja siinä yhdistyvät Patsuli, Eukalyptus ja Temppeliolibaani.

Clarity (selkeys) on mausteinen ja täynnä kukkaistuoksua jossa yhdistyvät mm. neilikan, muskotin sekä appelsiinin tuoksut.

Devotion (hartaus) tuoksuu makealle, hedelmäiselle ja mintulle, sillä siinä yhdistyvät Davana-kasvin ja vihermintun lisäksi Palmarosa kasvin ihanat tuoksut.

Evening Offering (iltapäivän uhrilahja), tuoksussa yhdistyvät Tuberoosa, Tuoksuilangia ja Setripuu.

Fulfillment (täyttymys) on tuoksultaan virkistävä ja elävä. Siinä yhdistyvät Sitruunaruoho, Citronella ja Sitruuna.

Gratitude (Kiitollisuus) on tuoksultaan lämmin, mausteinen sekä metsäinen. Siinä yhdistyvät appelsiinin, greipin ja sitruunan tuoksut.

Inner Peace (mielenrauha) on piristävä sekoitus olibaania, sitruunaa sekä inkivääriä mikä tekee siitä raikkaan ja yrttisen.

Morning Offering (aamupäivän uhrilahja), sekoittaa tuoksuja ocimum tenuiflorum:ista (Holy Basil), mandariinipuusta sekä appelsiinista, mikä tekee sen tuoksusta täyteläisen ja aromikkaan.

Silent Prayer (hiljainen rukous) on orientaalisten kukkaistuoksujen ja sitruksen ihana tuotos. Siinä on  Bergamottia, Pomeranssiaja appelsiinipuusta valmistettavaa petitgrain öljyä.

Alennushinta voimassa 31.8.2018 saakka.

Tuote lisätty
4.99 €
3.99 €
-20% Kalki votiivikynttilät 70g (6 eri tuoksua)

Kalki votiivikynttilät 70g (6 eri tuoksua)

Kalki-sarjan tuoksuvat votiivikynttilät ihastuttavat ja tyrmäävät!

Nämä reilun kaupan votiivikynttilät ovat hajusteiltaan yhtä rikkaita ja mausteisia kuin Intian basaari ja tyylikkäät mandala kuviot luovat kynttilän palaessa lumoavia valon ja varjon kuvioita.

Jokainen votiivikynttilä on 100% ekologinen. Ne on valmistettu kierrätetystä lasista, puuvillalangasta ja kasviperäisestä vahasta. Kynttilävahaan on sekoitettu luonnollisia, eteerisiä tuoksuvia öljyjä ja ne on pakattu ekologiseen pakkaukseen.

Valittavissa on useita eri tuoksuja:

Clarity (selkeys), tuo aivan ihanat neilikan, muskotin sekä appelsiinin tuoksut sopivasti sekoitettuina kotiisi.

Evening Offering (iltapäivän uhrilahja), tuoksussa yhdistyvät tuberoosa, tuoksuilangia ja setripuu.

Inner Peace (sisäinen rauha) on piristävä sekoitus olibaania, sitruunaa sekä inkivääriä.

Morning Offering (aamupäivän uhrilahja), sekoittaa tuoksuja ocimum tenuiflorum:ista (Holy Basil), mandariinipuusta sekä appelsiinista.

Victory (voitto) tuoksuu mukaansatempaavalle ja ihanalle, voitokkaalle, viitaten Kalki-nimeen ja siihen liittyvään uskomukseen ;)

White Lotus (valkoinen Lotus), tuoksuu nimensä mukaisesti valkoiselle lootuksen kukalle.

Alennushinta voimassa 31.8.2018 saakka.

Tuote lisätty
5.99 €
4.79 €
-15% Keltainen lootus mandala

Keltainen lootus mandala

Lootuksen muoto ja sen ympärillä olevat koristeelliset kuviot vievät ajatukset menneeseen aikaan jolloin jokaisessa hienossa taloudessa oli seinällä koristetapetit.

Tässä siis nykyajan versio kauniin lootuskukan muodon kera... Kesäinen mandala soveltuu kaikenlaiseen sisustamiseen sekä kesäiltojen ratoksi, tuomaan tunnelmaa esimerkiksi terasseille ja parvekkeille...

Intianlootus on aasialainen vesikasvilaji, jota pidetään myös pyhänä kasvina hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa.

 

Tuote lisätty
27.00 €
23.00 €
-2.10€ Kolahunaja valmiste 310g

Kolahunaja valmiste 310g

Luontaisella kolan aromilla maustettua kotimaista hunajaa kauniissa lasipurkissa.

Tuote lisätty
14.00 €
11.90 €
-10.00€ Käytetty - Oranssi Kuu ja Aurinko

Käytetty - Oranssi Kuu ja Aurinko

Tässä makian värinen kuuta, aurinkoa ja tähtiä kuvaava iso sisustuskangas. Kangas on sen verran käytetty että se on ollut eräässä keikkapaikassa seinällä ja sillä reissulla kankaaseen on jäänyt hitusen likaa. Kangas on ollut kissataloudessa.

Upea kangas kuitenkin on sillä valkoinen puuvillakangas on käsin värjätty oranssilla jonka jälkeen silkkipainolla on saatu aikaan muut kuviot.

Käytetty kangas nyt alehintaan!

Tuote lisätty
35.00 €
25.00 €
-6.50€ Käytetty Jin/Jang

Käytetty Jin/Jang

Jin ja jang (kiinaksi yīn, perinteinen: 陰; yksinkertaistettu: 阴; yáng, perinteinen: 陽; yksinkertaistettu: 阳) ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin symboloi muun muassa feminiinisyyttä, pimeyttä, kosteutta sekä passiivisuutta ja jang vastaavasti maskuliinisuutta, valoa, kuivuutta sekä aktiivisuutta. Jinjangia hyödynnetään etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä.

Käytetty!

Tuote lisätty
25.00 €
18.50 €
(Ei varastossa)
-3.72€ Käytetty sisustustaulu - Kultamusta lootus

Käytetty sisustustaulu - Kultamusta lootus

Kauppiaan käsittelyssä sai vanha pienikokoinen taulupohja päälleen kultamustastalootus mandalasta kankaan. Kangas oli käyttökelvoton jo saapuessaan meille joten oli luonnollista ottaa talteen kaikki se mitä käytettävissä oli ja näin sai alkunsa tämäkin taulu.

Kehys on winsor & newton ja kyllä - sen voi käyttää vaikka uudelleen maalaukseen koska maalattava pinta on ehjä, tosin harmaaksi maalattu akryyliväreillä. Nämähän ei näy tuolta kankaan alta.

Paksuutta taululla on n. 5 cm ja sen mitat muutoin ovat noin suurinpiirtein 20cm x 50cm. Kangas on kuvan mukainen joten tämä myydään käytettynä. Lähempi tarkastelu paljastaa kankaan virheet mutta pätkän matkan päästä ei niitä juuri huomaa.

Myydään sellaisena kuin on eli tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
14.90 €
11.18 €
-20% Maroma aromaterapia saippuat

Maroma aromaterapia saippuat

Maroman aromaterapia saippuat ovat 100% luonnollista, kylmäpuristettua tripple-jauhettua kuorinta saippuaa, joka on valmistettu perusöljyjen erityisestä seoksesta (Mangostanipuuöljy eli kokum voi, kookosöljy, seesamiöljy ja mahuapuuöljy), johon on lisätty jännittäviä luonnollisia ainesosia ja luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka tekevät ihosta tasaisemman ja kirkkaamman kuin koskaan.

Kaikki aromaterapia-sarjan saippuat ovat kylmäpuristettuja ja ne eivät sisällä parabeenejä, ftalaatteja eikä sulfaatteja.

Aromaterapialla mm. poistetaan turvotusta ja lihasjännitystä, lievennetään kipuja, uudistetaan ihon solukkoa, hoidetaan unettomuutta ja stressistä syntyviä tai muita psykosomaattisia jännitystiloja. Siksi aromaterapiasaippuoiden päivittäinen käyttö auttaa voimaan paremmin.

Saatavilla on kolme eri saippuaa, joilla kaikilla on omat tuoksuyhdistelmänsä:

Lavender Rosemary with Moringa leaf powder (laventeli & Rosmariini - lisätty moringa lehtijauhetta) sisältää eteeristä öljyä joka koostuu laventeliöljystä, rosmariiniöljystä ja ravensaraöljystä. Tämä saippua on ominaisuuksiltaan ihoa tasapainottava ja ravitseva.

Geranium Clary Sage with Apricot kernel powder (Kurjenpolvi & Myskisalvia) sisältää eteeristä öljyä joka koostuu kurjenpolviöljystä ja myskisalviaöljystä. Tämä saippua on ominaisuuksiltaan ihoa elvyttävä ja virkistävä.

Lemon Peppermint (Sitruuna ja Piparminttu) sisältää eteeristä öljyä joka koostuu sirrtuunaöljystä, laventeliöljystä, kurjenpolviöljystä, appelsiiniöljystä sekä piparminttuöljystä. Tämä saippua on ominaisuuksiltaan ihoa kosteuttava ja elävöittävä (energizing).

Kaikki maroman aromaterapiasaippuat ovat kylpysaippuoita.

Alennushinta voimassa 31.8.2018 saakka.

Tuote lisätty
6.90 €
5.52 €
-34% Musta poncho

Musta poncho

Tämä upea ns. rastavärityksellinen musta poncho on aitoa nepalilaista käsityötä. Poncho on universaalin kokoinen. Hartialeveys menee arviolta 70cm asti, mutta sitä voi pitää päällään kapeamman hartian omaavat myös.

Poncho on lampaanvillaa ja taatusti lämmin!

Nyt alehintaan!

Tuote lisätty
89.00 €
59.00 €
-5.00€ Peace mandala

Peace mandala

Oikein veikeä hippikuosinen, rauhan merkin sisällään pitävä, keskikokoinen mandala.

Huom! Saimme tämän uuden mandalan sattumalta ja tätä löytyy vain 1 kpl varastosta. Kangas on siitä vekkuli että intialaiset eivät kyllä ole käyttäneet minkäänlaista mittanauhaa tai ohjainta leikatessaan saumoja sillä alaosa näyttää enemmänkin vapaalla kädellä hieman laineelle leikatulta, kuin suoralta leikkauslinjalta. Tämä siis tee-se-itse persoonalle erittäin hyväksi treenipaikaksi. Tästä johtuen myös 5€ alennus hinnassa.

Kangas myydään siis sellaisena kuin on eikä sillä ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
30.00 €
25.00 €
-2.10€ Persikkahunaja valmiste 310g

Persikkahunaja valmiste 310g

Luontaisella persikan aromilla maustettua kotimaista hunajaa kauniissa lasipurkissa.

Tuote lisätty
14.00 €
11.90 €
-34% Punainen poncho

Punainen poncho

Tämä upea värikäs poncho on aitoa nepalilaista käsityötä. Poncho on universaalin kokoinen. Hartialeveys menee arviolta 70-80cm asti, mutta myös kapeamman hartialeveyden omaavat saavat tämän istumaan harteilleen hyvin.

Poncho on lampaanvillaa ja taatusti lämmin!

Nyt alehintaan!

Tuote lisätty
89.00 €
59.00 €
-30% Punaiset lapaset

Punaiset lapaset

Perus lapaset nepalilaisesta lampaanvillasta. Käsityönä valmistettu myös nepalissa.

Näissä lapasissa ei ole vuorikangasta.

Tuote lisätty
19.90 €
13.90 €