Chocolate Tree Ambanja Madagascar 50% maitosuklaa

Tuotekoodi: 5060315920603

Maustamaton maitosuklaa, jossa pehmeitä toffeen ja maidon makuja sekä kesämarjojen makuvivahteita.

Suklaa saattaa sisältää pieniä jäämiä pähkinää ja maitoa. Tarkemmat tuotetiedot löydät sivun alaosasta.

7.90 €

Varastossa: 3 kpl

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Ainesosat: Luomu kaakaopapu, luomu kaakaovoi, luomu maitojauhe, luomu ruokosokeri
Kaakaon alkuperä: Madagaskar
Kaakaolajikkeet: Trinitario
Kaakaopitoisuus: 100%
Valmistusmaa: Skotlanti
Lisätiedot: Luomu, gluteeniton
Nettopaino: 80g
Allergiatiedot: suklaa saattaa sisältää pieniä jäämiä pähkinää ja maitoa

Valikoimamme suklaat on valmistettu käsityönä kaakaopapujen paahtamisesta lähtien. Suklaiden valmistuksessa käytetyt kaakaopavut on tarkoin valikoitu niiden vaihtelevien makuprofiilien perusteella. Tämän ansiosta sinäkin voit maistaa suklaissa runsaasti erilaisia makuvivahteita, jotka vaihtelevat aina trooppisista hedelmistä ja marjoista lukuisiin erilaisiin makuihin.

Kaakaopapu saa makunsa mm. maaperästä ja ilmastosta jossa se on kasvanut. Siksi eri alueilla kasvaneista kaakaopavuista valmistetut suklaat maistuvat keskenään eriltä, vaikka ainesosaluettelot olisivat identtisiä. Valikoimamme suklaiden makua ei ole tarpeen peitellä vaniljalla, eikä kaakaovoita ole korvattu lesitiineillä. Suklaamme sisältävät ainoastaan puhtaita ja luonnollisia ainesosia.

Kun etsit ekologisesti ja eettisesti kasvatetusta kaakaosta valmistettua suklaata, olet oikeassa paikassa. Edustamamme käsityöläisvalmistajat maksavat ilman reilun kaupan sertifikaattia viljelijöille paremman hinnan kaakaosta, kuin mitä sertifikaatti edellyttäisi, koska se on edustamiemme valmistajien mielestä todellista reiluutta. Useimmat valikoimamme suklaat ovat luomua, vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia. Täytyy kuitenkin muistaa, että suklaa on nautintoaine, jossa maku on aina ykkönen!

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

SAC White sage 10ml

Valkoinen Salvia

Salvian tuoksu sopii parhaiten mietiskelyyn sen ilmapiiriä puhdistavan ja virkistävän vaikutuksen vuoksi. Mielialaa kohottava raikas tuoksu.

Tuote lisätty
4.50 €