Shrinivas Sugandhalaya (Satya)

Satya on maailmalla yksi tunnetuimmista suitsukkeiden valmistajista. Kaikki yrityksen suitsukkeet valmistetaan käsin parhaista raaka-aineista lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla. Maailmanlaajuista tunnustusta paljon saanut Nag champa suitsuke on tämän valmistajan ehdoton kestosuosikki.

Valikoimastamme saat nämä maailman suosituimmat suitsukkeet todella edulliseen hintaan!

Yli 25€ suitsuketilauksiin ILMAISET POSTIKULUT!

Satya Nag Champa 15g

Nag Champa on kuuluisa sen viehkeän kukkaisesta tuoksusta, joka jää leijumaan vielä suitsukkeen sammumisen jälkeen. Maailman suosituimmaksi suitsukkeeksi tituleerattu Shrinivas Sugandhalayan Nag Champa on miellyttänyt pehmeällä ja syvällä tuoksullaan jo yli neljäkymmentä vuotta.

Satya tarkoittaa sanskriitiksi totuutta. Intialaisissa uskonnoissa se tarkoittaa myös hyvettä, etenkin hyveisiin joita osoitetaan ajatuksissa, teoissa ja puheissa.

Tuote lisätty
3.50 €

Satya Natural 15g

Shrinivas Sugandhalayan pyrkimys täydelliseen suitsukenautintoon huokuu tästäkin suitsukkeessa. Makeat maanläheiset aromit sekoittuvat kauniisti raikkaaseen, luonnolliseen ja hieman mausteiseen tuoksuun.

Tuote lisätty
3.50 €

Satya Super Hit 15g

Shrinivas Sugandhalayan melko uusi, ihastuttavan pehmeä, makea ja aromikas tuoksu. Super Hit on nopeasti kulkenut nag champan viitoittamaa tietä yhdeksi maailman suosituimmaksi suitsukkeeksi.
 

Tuote lisätty
3.50 €

Satya Wicca Rose 15g

Loistava ruusun tuoksuinen suitsuke satyalta, kuuluisan nag champan valmistajalta.

Tuote lisätty
3.50 €