Golden Nag Himalaya

Tuotekoodi: 1419

Golden Nag Himalaya Suitsuke tehdään Vijayshreen valmistamasta tuoksusekoituksesta.

Golden Nag Himalaya on 100% luonnollinen Intialainen Suitsuke, joka on valmistettu yrtteistä, mausteista, kumeista, kaarnasta ja öljyistä sekä hajusteista. Se sisältää luonnollisia metsätuotteita ja yli 90% luonnonöljyä. Tuloksena on kaunis, ympäristöystävällinen suitsuke jonka tuoksu levittyy kaikkialle.

Nämä suitsukkeet ovat maailman suosituimpia suitsukkeita ja ne ovat viehättäväviä ja kiehtovia aromiltaan. Aromiin on valittu hienoimpia mausteita, yrttejä, kukkauutteita, eksoottisia öljyjä ja muita luonnollisia ainesosia ja ne on sekoitettu taidokkaasti saavuttaen myönteiseen vaikutukseen omaavan tuoksusekoituksen.

Pakkauksessa on 10-15 tikkua.

3.90 €

Varastossa: 9 kpl

 

 

 

 

 

Pakkaustiedot:

Myyntipakkaus sisältää 15 suitsuketikkua.

Paloaika: n. 30 minuuttia

Paino: 15 g.

Koko: 21,8 cm x 4,2 cm x 1,9cm

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Aroma temple

Song Of Indian aivan ihana temppelituoksu valloittaa, viekoittelee ja tempaa mukaansa intialaiseen tunnelmaan!

Suitsuke on tuoksultaan juuri samanlainen kuin miltä intialaisissa temppeleissä tuoksuu, siitä nimi Aroma Temple. Song of India valmistaa nämä suitsukkeet yli 80 vuoden kokemuksella ja suitsukkeet ovat myrkyttömiä, kasviperäisiä ja ympäristöystävällisiä. Suitsukkeissa ei ole kemikaaleja ja niiden tuoksu on todella voimakkaan kukkainen.

Pakkauksessa on 10 tikkua ja niiden paloaika on n. 25-35minuuttia.

Tuote lisätty
2.90 €

Golden Nag Meditation

Nämä ovat erityisiä, meditaatioon soveltuvia suihkeita, jossa joko opettaja tai oppilas kouluttaa mieltään tai herättää itse itsessään tietoisuuden, saadakseen jotain siitä jotain hyötyä.

Meditaatio on yleensä sisäinen, henkilökohtainen harjoitus ja tehdään ilman minkäänlaista ulkoisia häiriötekijöitä, paitsi ehkä rukoushelmistä rukousten lukemisen. Nämä jumalallisen hyvän tuoksuiset suitsukkeet voivat luoda meditaatiolle sopivaa tilaa.

Pakkauksessa on 10-15 tikkua.

Tuote lisätty
3.50 €

Cedar

Cedar (Setri)

Perinteikäs ja maanläheinen seetripuun tuoksu. Tällä pehmeähköllä tuoksulla luot huoneeseen raikkaan metsäisen tuoksun. Sopii mainiosti pimeneviin syysiltoihin.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Frangipani

Frangipani (Temppelipuu)

Pehmeä, mieltä lämmittävä hento kukkaistuoksu. Tuoksu on erinomainen hiljaisiin, rauhallisiin iltoihin sekä romanttisiin hetkiin.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Frankincense

Frankincense (Olibaanihartsi)

Perinteikäs frankincense on yksi vanhimmista tunnetuista tuoksuista. Suosittu suitsuke poltettavaksi meditaation yhteydessä sen mieltä puhdistavan vaikutuksen vuoksi.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €