Golden Nag Chandan

Tuotekoodi: 7023

Vijayshreen intiassa käsin valmistamat Golden Nag Chandan masala agarbathi suitsukkeet ovat ihanan santelipuun ja agarbathin tuoksuisia.

Suitsukkeet ovat käsin tehtyjä, ympäristöystävällisiä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä tuotteita. Suitsukkeita ei valmsiteta lapsityövoimalla eikä niiden valmistamisessa käytetä kemikaaleja.

Kierrätysmateriaalista valmistettu pakkaus sisältää n. 15g suitsukkeita eli tikkujen määrä voi vaihdella, mutta perusmääränä voidaan pitää 10 tikkua.

2.95 €

Varastossa: 6 kpl

 

 

 

Pakkaustiedot:

Myyntipakkaus sisältää arviolta 10 suitsuketikkua.

Paloaika: -

Paino: 15 g.

Koko: 21,8 cm x 4,2 cm x 1,9cm

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Satya Nag Champa 15g

Nag Champa on kuuluisa sen viehkeän kukkaisesta tuoksusta, joka jää leijumaan vielä suitsukkeen sammumisen jälkeen. Maailman suosituimmaksi suitsukkeeksi tituleerattu Shrinivas Sugandhalayan Nag Champa on miellyttänyt pehmeällä ja syvällä tuoksullaan jo yli neljäkymmentä vuotta.

Satya tarkoittaa sanskriitiksi totuutta. Intialaisissa uskonnoissa se tarkoittaa myös hyvettä, etenkin hyveisiin joita osoitetaan ajatuksissa, teoissa ja puheissa.

Tuote lisätty
2.90 €

Satya White Sage - valkosalvia

Valkosalvian tuoksuisia suitsuketikkuja Satyalta. Pakkauksessa on n. 15 grammaa eli n. 10 suitsuketikkua. Yhden tikun paloaika on noin 20 minuuttia.

Valkosalvia (Salvia apiana) on monivuotinen huulikukkaiskasvien heimon pensas, joka on kotoisin Lounais-Kaliforniasta. Kasvia viljellään sen tuoksuvien harmaanvihertävien lehtien ja valkoisten kukkien vuoksi.

Kansantarustossa valkosalvialla uskottiin olevan parantavia vaikutuksia sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä. Ruotsissa salviat olivat 1500 luvulta saakka arvostettu yrtti jota käytettiin ruuan laitossa.

Nykyään sitä käytetään suitsukemuotoisena karkoittamaan pahoja ja negatiivisia energioita eri tiloista ja ihmisistä. Valkoinen salvia luonnehtii voimaa ja viisautta ja me kaikki tarvitsemme niitä.

 

Tuote lisätty
2.90 €

Goloka Nag Champa 15gms

Tämä Golokan valmistama Nag champa -suitsuke on tunnettu maailmalla sen kevyestä ja maanläheisestä tuoksustaan. Golokan valmistamassa versiossa on ainutlaatuinen sekoitus pihkaa sekä yrttien ja kukkien eteerisiä öljyjä. Syvällinen ja miellyttävä tuoksu joka sopii joka hetkeen.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Goloka Seva Trustin hienous on se, että 100% tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen samalla, kun sinä nautit laadukkaista Golokan tuoksuista.

Tuote lisätty
2.90 €

Myrrh

Myrrh (mirha)

Perinteikäs mirha on tuhansia vuosia vanha tuoksu. Mirha tuoksuu hieman makeahkolta, mausteiselta, salmiakin vivahteiselta ja on parhaimmillaan aamulla poltettuna heti heräämisen jälkeen. Tuhansia vuosia sitten mirhaa poltettiin yhdessä Frankinsenssin kanssa, jolla pyrittiin luomaan puhdistavaa energiaa.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Olibanum

Olibanum (Olibaani)

Olibanum on frankinsenssin kaltainen pihkatuoksu. Tuoksu on saatu uuttamalla olibanumpuun lehtiä eteeriseksi öljyksi. Erittäin pehmeä ja syvällinen tuoksu. Sopii mainiosti syksyn pimeneviin iltoihin, rauhallisiin ja romanttisiin hetkiin.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Opium

Opium (Unikko)

Oopiumin tuoksu on kevyt ja mystinen. Pehmeähkön ja viehkeän tuoksun vuoksi sopii erityisen hyvin syksyn pimeneviin iltoihin ja rentoihin hetkiin.

Yksi suitsuke painaa noin gramman ja palaa noin 40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Yerba Santa - Pyhä yrtti

Yerba Santa ( Eriodictyon californicum , eli intiaanipalsami) on espanjaksi "pyhä yrtti". Näin sitä kutsuivat Espanjan amerikkoihin lähettämät pappismiehet, jotka olivat hämmästyneitä yritin parantavista voimista. Tämä 100% luonnollinen yrtti ei ainoastaan ​​luo piristävää tuoksua, vaan se on myös ihanteellinen suojaamaan ja puhdistamaan sekä itsesi että ympäristön. Sitä on perinteisesti käytetty polttamalla sitä kimppuna tai suitsukkeena, neutraloimaan haitallisia energioita ja tukemaan parantavia seremonioita.

Yerba Santan katsotaan olevan pyhä kasvi amerikan alkuperäiskansojen ja espanjalaisten kulttuureissa.

Käyttö: Yksinkertaisesti sytytä nipun yläosa, puhalla siihen ilmaa ja anna sen syttyä. Liikuta nippua ylhäältä alas ja anna savun nousta (esineen/henkilön) auran ympäri tai kulje vastapäivään sen huoneen poikki, jonka haluat puhdistaa. Tuuleta sitten hyvin.

Jokainen Yerba Santa nippu on sidottu yhteen puuvillanarulla. Hintaan kuuluu yksi nippu joka on mitoiltaan n.10x3cm.

Lisätietoa Yerb Santan käytöstä saat täältä: https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-393/yerba-santa

Huom! Mikäli haluat käyttää tätä yrttiä elintarvikkeena tai muussa kuin suitsukkeena, teet sen omalla vastuullasi. Me emme suosittele kuivatun yerba santan käyttöä muuna kuin suitsukkeena, sillä sellaisena me olemme sen hankkineet.

Tuote lisätty
6.90 €