Aroma temple

Song Of Indian aivan ihana temppelituoksu valloittaa, viekoittelee ja tempaa mukaansa intialaiseen tunnelmaan!

Suitsuke on tuoksultaan juuri samanlainen kuin miltä intialaisissa temppeleissä tuoksuu, siitä nimi Aroma Temple. Song of India valmistaa nämä suitsukkeet yli 80 vuoden kokemuksella ja suitsukkeet ovat myrkyttömiä, kasviperäisiä ja ympäristöystävällisiä. Suitsukkeissa ei ole kemikaaleja ja niiden tuoksu on todella voimakkaan kukkainen.

Pakkauksessa on 10 tikkua ja niiden paloaika on n. 25-35minuuttia.

Tuote lisätty
2.90 €

Damiana lehtijauhe (Lotus hirsutus/Elementti-Tuli)

Plants of the gods suitsuke: Damiana lehtijauhe (Lotus hirsutus).

Damiana kasvin lehdistä valmistettu jauhe tulee Meksikosta (tunnetaan nimellä Hierba del pastor ja Lotus hirsutus).

Damiana on elementiltään Tuli - Siksi se vaikuttaa tunnepuolella voimakkaasti.

Tämä kasvi esiintyy aina Kalifornian eteläpuolelta Argentiinaan saakka. Vaikutukseltaan se on hieman sukuviettiä kiihottava ja voimistava. Lehtijauhe on tarkoitettu käytettäväksi shamanistisiin rituaaleihin. Tällaista ​​suitsukettaa käytetään puhdistusrituaaleissa, kuten negatiivisten energioiden poistamisessa, jotka voivat estää energian kulkua henkilön aurassa ja asunnossa. Tämä on myös erinomainen suitsuke noidan ja shamaanin rituaaleille.

HUOM! Suitsuketta ei ole tarkoitettu syötäväksi! Tämä luonnonkosmetiikka on tarkoitettu vain käytettäväksi eri puhdistusrituaaleissa ja/tai auran esteiden poistamiseksi.

Käyttö: Suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella - Tällaisia tulee valikoimiimme vuonna 2019.

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Dragons blood (Sangre de grado/rottinkipalmu)-nippu

Dragons blood-suitsuke on suomennettuna lohikäärmeen verta, joka tarkoittaa usean eri palmulajin sisältä ja kuoresta saatavaa hartsia tai väriainetta, jota voidaan saada myös puun kuoresta. Suitsukkeessa on salviaa joka on päällystetty rottinkipalmusta saatavasta hartsista tehdystä jauheesta.

Nimensä lohikäärmeen veri saa espanjan kielestä: Sangre de grado - lohikäärmeestä. Sen myskimäinen ja mausteinen tuoksu yhdistyy hyvin salviaan.

Historiaa:

Lohikäärmeen veri on syvänpunainen väriaine, jota käytetään myös suitsukkeena. Suitsuketta saadaan lohikäärmepuu-nimisestä palmulajista (Dracaena draco), rottinkipalmusta (Daemonorops draco) ja erityisesti Dracaena cinnabarista. Tätä suitsuketta alettiin suurimittaisesti tuoda Eurooppaan espanjalaisten valloittajien mukana, mistä juontuukin sen espanjankielinen nimi 'Sangre de grado'. 1600-luvulta peräisin oleva varhaisin viittaus huomauttaa, että espanjalainen tutkimusmatkailija P. Bernabe Cobo totesi, että kotimaiset heimot käyttävät lohikäärmeen verta, joko hartsina tai jauheena, koko Perussa ja Ecuadorissa. Hartsia ja kuorta käytetään perinteisessä lääketieteessä Etelä-Amerikassa. He käyttivät sitä sisäisesti ja ulkoisesti lopettaakseen verenvuodon, parantaakseen haavoja ja hoitamaan suolen ongelmia. Lohikäärmeen verestä valmistettuja valmisteita löytyy useista farmaseuttisista tuotteista, joista osa on patentoituja.

Käyttö suitsukkeena:

Myytävä suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi eikä sitä tule nauttia oraalisesti. Lohikäärmeen veri suitsukeniput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Niitä voi käyttää mm. seremoniallisissa menoissa tai luomaan hyvää tuoksua. Sitä voi käyttää myös potpourrin tekoon.

Aseta suitsuketta kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Näitä astioita löydät valikoimastamme (valikosta: suitsuketelineet ja astiat) Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla. Käyttö vain hyvin tuuletetuissa tiloissa tai ulkona.

Käytämme valmistajan tuotekuvaa.

 

Tuote lisätty
19.90 €

Golden Nag Chandan

Vijayshreen intiassa käsin valmistamat Golden Nag Chandan masala agarbathi suitsukkeet ovat ihanan santelipuun ja agarbathin tuoksuisia.

Suitsukkeet ovat käsin tehtyjä, ympäristöystävällisiä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä tuotteita. Suitsukkeita ei valmsiteta lapsityövoimalla eikä niiden valmistamisessa käytetä kemikaaleja.

Kierrätysmateriaalista valmistettu pakkaus sisältää n. 15g suitsukkeita eli tikkujen määrä voi vaihdella, mutta perusmääränä voidaan pitää 10 tikkua.

Tuote lisätty
2.95 €

Golden Nag Himalaya

Golden Nag Himalaya Suitsuke tehdään Vijayshreen valmistamasta tuoksusekoituksesta.

Golden Nag Himalaya on 100% luonnollinen Intialainen Suitsuke, joka on valmistettu yrtteistä, mausteista, kumeista, kaarnasta ja öljyistä sekä hajusteista. Se sisältää luonnollisia metsätuotteita ja yli 90% luonnonöljyä. Tuloksena on kaunis, ympäristöystävällinen suitsuke jonka tuoksu levittyy kaikkialle.

Nämä suitsukkeet ovat maailman suosituimpia suitsukkeita ja ne ovat viehättäväviä ja kiehtovia aromiltaan. Aromiin on valittu hienoimpia mausteita, yrttejä, kukkauutteita, eksoottisia öljyjä ja muita luonnollisia ainesosia ja ne on sekoitettu taidokkaasti saavuttaen myönteiseen vaikutukseen omaavan tuoksusekoituksen.

Pakkauksessa on 10-15 tikkua.

Tuote lisätty
3.90 €

Golden Nag Meditation

Nämä ovat erityisiä, meditaatioon soveltuvia suihkeita, jossa joko opettaja tai oppilas kouluttaa mieltään tai herättää itse itsessään tietoisuuden, saadakseen jotain siitä jotain hyötyä.

Meditaatio on yleensä sisäinen, henkilökohtainen harjoitus ja tehdään ilman minkäänlaista ulkoisia häiriötekijöitä, paitsi ehkä rukoushelmistä rukousten lukemisen. Nämä jumalallisen hyvän tuoksuiset suitsukkeet voivat luoda meditaatiolle sopivaa tilaa.

Pakkauksessa on 10-15 tikkua.

Tuote lisätty
3.50 €

Koiruoho (Artemisia absinthium/Elementti-Ilma)

Plants of the gods suitsuke: Koiruoho (Artemisia absinthium).

Wormwood - Absintti (Artemisia absinthium).

Ilman elementti - vaikuttaa tehokkaimmin tunnepuolella.

Tämä suitsuke parantaa hengellisiä ja henkisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään rakkauden rituaaleissa ja mustaa taikaa vastaan. Makea ja karvas yhdistyvät tiiviiksi tuoksuksi. Vetovoimana tällä suitsukkeella on vahva tuoksuelementti, joka päätyy vaikutukseltaan luovuttamiseen, mutta tuo myös tarkkaavaisuutta. Ei saa käyttää epilepsian tai raskauden aikana.

HUOM! Ei syötäväksi, Ei epileptikoille, Ei saa käyttää raskauden aikana! Tämä luonnonkosmetiikka on tarkoitettu vain käytettäväksi eri puhdistusrituaaleissa ja/tai auran esteiden poistamiseksi.

Käyttö: Suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella - Tällaisia tulee valikoimiimme vuonna 2019.

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Laventeli (Lavandula angustifolia) 30ml

Plants of the gods suitsuke: Laventeli (Lavandula angustifolia).

Laventeli on veden elementti - tehokkain hengessä.

Laventeli on yksi maailman tärkeimmistä luonnollisista lääkkeistä. Nykyään sitä käytetään edelleen kirkon suitsutuseoksissa. Se tarjoaa selkeyttä ja puhtautta, tuo rauhaa ja ystävällisyyttä kokemuksiimme. Muinaiset roomalaiset lisäsivät sitä kylpyveteen ja onhan se nykyäänkin suosituimpia saippuoiden hajusteita.

Laventeli auttaa karkoittamaan hyönteisiä ja se on hyvin sekoitettuna erinomainen kumppani setripuun, tammenkuoren ja kuusen neulasten kanssa muodostaen tuoksun jolla on "Rauhallinen impulssi".

Suitsuketta ei ole tarkoitettu syötäväksi!

Tuote lisätty
4.90 €

Meksikolainen valeriana (rohtovirmanjuuri) 30ml

Plants of the Gods suitsuke: Meksikolainen valeriana - Garden heliotrope (ei kuitenkaan sukua Heliotropiumille), on hoitava kasvi (Valeriana officinalis).

Valeriana eli rohtovirmanjuuri on veden elementti - ja sen vuoksi toimii tehokkaimmin kehossa.

Rohtovirmanjuurta on käytetty vuosisatojen ajan rauhoittavana ja lihaksia rentouttavana aineena. Se rentouttaa autonomista hermostoa, auttaa unihäiriöhin, poistaa pelkoja, stressiä ja migreeniä.

Rohtovirmanjuurella on suitsukkeena käytettäessä myös hieman hypnoottinen vaikutus, joten se avaa hienompaa tietoisuutta ja avartaa selkounia. Tästä johtuen jos kärsit painajaisista, voi se tehdä myös painajaisista entistä pahempia. Meksikolaista valerianaa on käytettävä varovasti, sillä sen vaikutukset voivat yllättää. Tuoksultaan se on eläimien tuoksua muistuttava ja melko voimakas.

Tällaista ​​suitsuketta käytetään puhdistusrituaaleissa, kuten negatiivisten energioiden poistamisessa. Negatiiviset energiat voivat estää energian kulkua, erilaisissa tiloissa, kuten kotona sekä henkilön aurassa. Tämä on myös erinomainen suitsuke noidille ja shamaanien rituaaleille.

Meksikolainen valeriana on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella. Näitä ja muita käyttövälineitä on tulossa varastoomme kesän aikana. EI SYÖTÄVÄKSI!

HUOM! Tuotteen toimitus aikaisintaan 8.7.2018!

Tuote lisätty
5.90 €

Mäkikuisma 30ml

Plants of the Gods suitsuke: Mäkikuisma (St.Johns Worth - Hypericum perforatum). Kasvaa niityillä, tienvarsilla ja pensailla melko kuivalle maalle. Perinteisesti sitä käytettiin pitämään poissa noituutta ja karkoittamaan perkelettä.

Mäkikuismaa käytetään pääasiassa suitsukesekoituksissa, joissa se parantaa tuoksun voimakkuutta, mutta siitä tehtyjä valmisteita käytetään sisäisesti muun muassa depressiivisen alakuloisuuden, unihäiriöiden sekä tuska- ja jännitystilojen hoitoon. Tämä suitsuke ei siis sovellu syötäväksi.

HUOM! Tuotteen toimitus aikaisintaan 8.7.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Panchavati Amber

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Amber tuoksu on lähellä myskiä ja sen maanläheisyys auttaa mieltä rentoutumaan ja vapautumaan raskaan päivän päätteeksi. Amber tuoksu on koostumus kuusenpihkavoidetta, bergamottia ja sitrushedelmiä.

Paketissa on 10 suituketikkua ja niiden palamisaika on n. 35-40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Panchavati Amber dhoop sticks

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) paksut suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja ne toimitetaan oman pienen suitsukealustan kanssa. Alusta on keramiikkaa ja se on tarkoitettu näiden paksujen suitsukkeiden polttamiseen. Suosittelemme että käytät keraamista astiaa vain palamattomalla alustalla.

Paketissa on 14 paksuhkoa suitsuketta läpimitaltaan n. 6mm ja pituudeltaan n. 10cm. Suitsukkeissa ei ole bambutikkua joten ne ovat herkkiä katkeamaan.

Tuote lisätty
4.90 €

Panchavati Floral

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Floral on tuoksu jonka intiassa kävijät muistavat. Kukkainen tuoksu on valloittava,

Paketissa on 10 suituketikkua ja niiden palamisaika on n. 35-40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Panchavati Lavender dhoop sticks

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) paksut suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja ne toimitetaan oman pienen suitsukealustan kanssa. Alusta on keramiikkaa ja se on tarkoitettu näiden paksujen suitsukkeiden polttamiseen. Suosittelemme että käytät keraamista astiaa vain palamattomalla alustalla.

Paketissa on 14 paksuhkoa suitsuketta läpimitaltaan n. 6mm ja pituudeltaan n. 10cm. Suitsukkeissa ei ole bambutikkua joten ne ovat herkkiä katkeamaan.

Tuote lisätty
4.90 €

Panchavati Musk dhoop sticks

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) paksut suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja ne toimitetaan oman pienen suitsukealustan kanssa. Alusta on keramiikkaa ja se on tarkoitettu näiden paksujen suitsukkeiden polttamiseen. Suosittelemme että käytät keraamista astiaa vain palamattomalla alustalla.

Paketissa on 14 paksuhkoa suitsuketta läpimitaltaan n. 6mm ja pituudeltaan n. 10cm. Suitsukkeissa ei ole bambutikkua joten ne ovat herkkiä katkeamaan.

Tuote lisätty
4.90 €

Panchavati Oodh suitsuke

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Oodh tuoksu on toiselta nimeltään Agarwood eli aloewood. Tuoksu on ollut alkujaan hyvin kallista mutta nykyään sitä tuotetaan teollisesti joten sen hinta on tippunut. Sydänpuusta saatavaa hartsia on käytetty vuosisatojen ajan tuomaan tuoksua parfyymeihin ja lisää jytyä lemmiskelyyn! Siksi Oodhia kutsutaankin eksoottiseksi tuoksuksi.

Paketissa on 10 suituketikkua ja niiden palamisaika on n. 15-20 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

Panchavati white musk

Bharat industrial corporationin valmistamat (bic) suitsuketikut ovat hyvälaatuisia ja suosittuja suomalaisten keskuudessa.

White musk tarkoittaa valkoista myskiä. Valkoisen myskin tuoksu viihdyttää ja piristää mieltä.

Paketissa on 10 suituketikkua ja niiden palamisaika on n. 35-40 minuuttia.

Tuote lisätty
2.50 €

RAJ Nag Champa

Raj Fragrancen valmistamat Nag champa suitsuketikut tuoksuvat taivaallisen hyvälle! Tämä maailman suosituimmaksi tuoksuksi kutsuttu suitsuke on sekoitus korkealaatuisia yrttejä, mausteita, luonnollisista hartseista (pihka) ja eteerisistä öljyistä. Tämä tuoksu on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Pakkauksessa on n 10kpl suitsukkeita ja ne palavat n.30 minuuttia.

Tuote lisätty
3.90 €

Red Dragon Jasmiini

Red Dragon suitsukkeet valmistetaan Intiassa. Ne kääritään käsin ja niiden valmistuksessa on käytetty laadukkaita eteerisiä öljyjä.

Yhdessä paketissa on 18kpl n. 32cm pitkiä suitsukkeita folioon käärittynä. Suitsukkeen paloaika on pitkä, n. 1,5 tuntia.

HUOM! Pitkä paloaika - jopa 90 minuuttia!

Tuote lisätty
3.90 €

Red dragon laventeli

Red Dragon suitsukkeet valmistetaan Intiassa. Ne kääritään käsin ja niiden valmistuksessa on käytetty laadukkaita eteerisiä öljyjä.

Yhdessä paketissa on 18kpl n. 32cm pitkiä suitsukkeita folioon käärittynä. Suitsukkeen paloaika on pitkä, n. 1,5 tuntia.

HUOM! Pitkä paloaika - jopa 90 minuuttia!

Tuote lisätty
3.90 €