Maroma Kalki

Maroma Kalki suitsukesarja on houkutteleva ja nykyaikainen kosketus perinteiseen intialaiseen suitsukkeeseen. Hajusteet ovat reheviä ja mausteisia, ja niissä on runsaasti kukkien ja hedelmien tuoksua. Tyylikkäät punaiset käsintehdyt paperipakkaukset on koristeltu ihastuttavilla Mandaloilla, jokaiselle tuoksulle omansa.

Kalki-suitsukkeet valmistetaan luonnollisista kasviperäisistä ainesosista ja niissä tuoksuvat luonnon eteeristen öljyjen sekoitukset. Kaikki maroman tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita.

Kalki sarjan suitsukkeet ovat erinomainen apu mm. meditaatioon ja joogaan, mielialan kohottamiseen sekä luomaan uniikkia tuoksuaan eri tiloihin ja tarpeisiin.

Saatavana 10 tuoksua: yltäkylläisyys, siunaus, selkeys, hartaus, iltapäivän uhrilahja, täyttymys, kiitollisuus, sisäinen rauha, aamupäivän uhrilahja, hiljainen rukous.

Maroma Kalki sarjan suomen myynti, on toistaiseksi yksinoikeudella indianfabriks.fi verkkokaupassa, joten näitä et muualta kotimaastamme saa!

Maroma Kalki suitsukkeet tuovat uutta ja virkistävää vaihtelua perinteisiin intialaisiin suitsukkeisiin.

Kalki suitsuketikut

KAUPPIAS SUOSITTELEE!

Maroma Kalki suitsukesarja on houkutteleva ja nykyaikainen kosketus perinteiseen intialaiseen suitsukkeeseen.

Kun haetaan maailman laadukkaimpia suitsukkeita, on maroma helppo nostaa kärkikastiin, ellei jopa ykköspaikalle. Uusi Kalki-sarja on mietitty alusta loppuun saakka. Suitsukkeet yhdistelevät perinteisiä luonnonmukaisia raaka-aineita aromaattisiin öljyihin. Suitsukkeiden hajusteet ovat reheviä ja mausteisia, ja niissä on runsaasti kukkien ja hedelmien tuoksua.

Sana Kalki tarkoittaa hinduperinteessä Vishnun avataria, joka ilmestyy maan päälle parhaillaan käynnissä olevan pimeyden aikakauden aikana. Kalkin sanotaan tuovan mukanaan tuomiopäivän, jona ihmiset pelastuvat tai tuhoutuvat riippuen eletystä elämästään. Siksi onkin soveliasta että sarjan suitsukkeet ovat juuri meditaatioon, mietiskelyyn, rakkauteen ja positiivisuuteen keskittyviä tuoksuja, jotka auttavat löytämään tien oikealle ajatuspolulle, sisäiseen rauhaan ja tarkoitukselliseen elämän suuntaan. Näillä tuoksuilla voit myös hakea eri tiloihin eri tunnelmia. Kalki suitsukkeet soveltuvat myös aromaterapiassa käytettäviksi.

Tyylikkäät punaiset käsintehdyt paperipakkaukset on koristeltu ihastuttavilla Mandaloilla, jotka hindulaisuuden ikonografiassa symboloivat jumaluuden ominaisuuksia.

Kalki-suitsukkeet valmistetaan luonnollisista kasviperäisistä ainesosista ja niissä tuoksuvat luonnon eteeristen öljyjen sekoitukset. Kaikki Maroman tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita.

Valittavissa on useita eri tuoksuja:

Abundance (yltäkylläisyys) on makea, hedelmäinen sekä mausteinen sekoitus appelsiinia, neilikkaa sekä bentsoehartsia.

Blessing (Siunaus) on puun ja kukkien tuoksuinen ja siinä yhdistyvät Patsuli, Eukalyptus ja Temppeliolibaani.

Clarity (selkeys) on mausteinen ja täynnä kukkaistuoksua jossa yhdistyvät mm. neilikan, muskotin sekä appelsiinin tuoksut.

Devotion (hartaus) tuoksuu makealle, hedelmäiselle ja mintulle, sillä siinä yhdistyvät Davana-kasvin ja vihermintun lisäksi Palmarosa kasvin ihanat tuoksut.

Evening Offering (iltapäivän uhrilahja), tuoksussa yhdistyvät Tuberoosa, Tuoksuilangia ja Setripuu.

Fulfillment (täyttymys) on tuoksultaan virkistävä ja elävä. Siinä yhdistyvät Sitruunaruoho, Citronella ja Sitruuna.

Gratitude (Kiitollisuus) on tuoksultaan lämmin, mausteinen sekä metsäinen. Siinä yhdistyvät appelsiinin, greipin ja sitruunan tuoksut.

Inner Peace (mielenrauha) on piristävä sekoitus olibaania, sitruunaa sekä inkivääriä mikä tekee siitä raikkaan ja yrttisen.

Morning Offering (aamupäivän uhrilahja), sekoittaa tuoksuja ocimum tenuiflorum:ista (Holy Basil), mandariinipuusta sekä appelsiinista, mikä tekee sen tuoksusta täyteläisen ja aromikkaan.

Silent Prayer (hiljainen rukous) on orientaalisten kukkaistuoksujen ja sitruksen ihana tuotos. Siinä on  Bergamottia, Pomeranssiaja appelsiinipuusta valmistettavaa petitgrain öljyä.

Tuote lisätty
4.99 €