Kastoori natural masala

Tuotekoodi: 7075

Kastoori suitsukkeen aromi koostuu kastoorista ja sen pääainesosa on myski. Myski on jauhemaista tuoksua, joka tekee siitä pehmeän ja makean. Se tuoksuu maanläheiselle ja lähes puumaiselle. Myskin tuoksua on suositeltu varsinkin opiskelijoille tai keskittymiskykyä vaativien tehtävien suorittajille. Myski ei kuitenkaan ole tässä suitsukkeessa tuoksullaan vallitsevassa asemassa, vaan sillä on enemmänkin alitajuinen vaikutus.

Kastoori suitsukkeet peittävät alleen myös muita hajuja ja sen on kerrottu eksoottisella tuoksullaan luovan ilmapiirin joka toimii rukoiksille katalyyttinä tuomaan vaurautta. Myskin lisäksi suitsukkeissa on eksoottisia kukkia ja hunajaa raaka-aineena, niinkuin muissakin golokan natural masala suitsukkeissa.

Kastoori Masala suitsukkeita valmistettaessa ei käytetä eläinkokeita eikä lapsityövoimaa eivätkä ne sisällä myrkkyjä. Goloka takaa, että kaikki suitsukkeen valmistustuotot käytetään 100%: n hyväntekeväisyyteen. Akshaya Patran säätiö tarjoaa keskipäivän aterioita 1,4 miljoonalle aliravitulle lapselle ja auttaa köyhiä opiskelijoita apurahalla.

Pakkauksen nettopaino 15 grammaa, suitsukkeiden määrä vaihtelee 10-15 välillä. Yksi suitsuke palaa noin 30-40 minuuttia. Pakattu luontoystävälliseen pahvipakkaukseen.

2.90 €

Varastossa: 5 kpl

 

 

Pakkaustiedot:

Paino: n. 15g.

Koko: 230x50x17 mm.