Frangipani natural Masala

Tuotekoodi: 7074

Frangipani tunnetaan myös nimellä plumeria (temppelipuut, joita on seitsemää eri lajia). Se on trooppisella vyöhykkeellä tunnettu laji puun ja sen kukkien kauneuden ja tuoksun vuoksi. Näiden suitsukkeiden tuoksun ydin kiteytyy juuri frangipanin ja Ailanthus malabarican kukan sekoitukseen, eli maailman kuuluisimpaan ja eniten poltettuun suitsuketuoksuun, Nag Champaan.

Frangipani on tuttu näky trooppisella alueella, ympäri maailman, sillä se on kaunis puu ja menestyy hyvin puutarhoissa ja kaupunkialueilla. Hindu gurut (vedic saints) mainitsivat henkisen ja mielialan parantamisen käyttämällä näitä tuoksuja. Frangipani voi myös edistää rauhaa.

Frangipani Masala suitsukkeita valmistettaessa ei käytetä eläinkokeita eikä lapsityövoimaa eivätkä ne sisällä myrkkyjä. Goloka takaa, että kaikki suitsukkeen valmistustuotot käytetään 100%: n hyväntekeväisyyteen. Akshaya Patran säätiö tarjoaa keskipäivän aterioita 1,4 miljoonalle aliravitulle lapselle ja auttaa köyhiä opiskelijoita apurahalla.

Pakkauksen nettopaino 15 grammaa, suitsukkeiden määrä vaihtelee 10-15 välillä. Yksi suitsuke palaa noin 30-40 minuuttia. Pakattu luontoystävälliseen pahvipakkaukseen.

2.90 €

Varastossa: 5 kpl

 

 

Pakkaustiedot:

Paino: n. 15g.

Koko: 230x50x17 mm.