Dream catcher suitsukealusta nippusuitsukkeille

Tuotekoodi: 7078

Tällä keraamisella suitsukenipuille tarkoitetulla astialla voit polttaa mm. salviaa ja omia suitsuketuoksuja aina tikkusuitsukkeista, yrteistä, puusta ja kasveista lähtien.

Kulho on koristeltu intiaaniteemaisilla kuvioilla, kuten unisieppareilla (ei näy kuvassa, kuvassa vain etupuoli).

Käyttö:

Soveltuu käytettäväksi kotikäytössä suitsukeastiana, puhdistusrituaaleissa, siunaamiseen ja noitien menoissa. Paketissa on keraaminen ja koristeltu kulho, jonka sisältä löytyy pienempi kuppi. Kuppiin on tarkoitus laittaa suitsuketta niin että suitsukkeen palava pää jää pieneen kuppiin astian sisällä. suitsukkeen palaessa, tippuu tuhka astian pohjalle turvallisesti eikä se syty palamaan.

Kulhon koko on 12,5x10cm, materiaalina ovat kivi ja metalli. Ei sisällä tuikkukynttilää, eikä tuotekuvassa näkyviä suitsukkeita.

Soveltuvuus:

Tämä suitsukealusta soveltuu kaikenlaisille suitsukkeille, yrteille, tikkusuitsukkeille, kartiosuitsukkeille ja kuivatuille kasveille. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia kuivattuja yrttejä, salviaa, palo santoa, yerba santaa sekä muita suitsukkeita käytettäväksi tällä astialla.

Huom! Suitsukkeiden polttaminen tällä suitsukealustalla kannattaa tehdä hyvin tuuletetussa tilassa. Varmista että alusta on keraamisesta materiaalista huolimatta palamattomalla alustalla ja poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Puhdista astia aina käytön jälkeen.

17.90 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: 12,5cm x 10cm
Materiaali: keramiikka