Salvia ja muut kuivatut kasvit

Valikoimastamme löydät vain villinä luonnossa kasvanutta salviaa. Sitä ei viljellä eikä käsitellä millään tavalla. Näin se on 100% orgaanista, mutta virallista sertifikaattia ei ole. Salvia vain korjataan ja kuivataan.  Muiden kasvien ja yrttien kohdalla lue tuotekuvauksesta tarkemmat tiedot.

Villisalvia
Villisalvia

 

Aavikkosalvianippu (Salvia eremostachya)

Nippu kuivaa aavikkosalviaa. Irtonipussa on painoltaan noin 120g kuivattua salviaa.

Kuivatut aavikkosalvianiput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Aavikkosalviaa voi käyttää samalla tavalla kuin valkosalviaakin, mutta sillä on omat eronsa. Aavikkosalvian kerrotaan liikuttavan värähtelyjä sinne tänne, niin että negatiiviset värähtelyt eivät tunne olevansa tervetulleita tilaan tai henkilön lähelle joka on puhdistettu aavikkosalvian avulla. Valkosalviaan ero on siis melkoinen, sillä valkosalvia muuttaa värähtelytasoa purkamalla negatiivisia värähtelyitä.

Amerikan alkuperäiskansojen mukaan aavikkossalvian seremoniallinen käyttö antaa myös suojaa negatiivista energiaa vastaan. Aavikkosalvia poistaa myös negatiivisia tunteita tai vaikutteita, sillä se maadottaa. Salvian lehtiä arvostetaan niiden aromaattisuuden takia ja niitä käytetään luonnollisena tuoksuntuojana vaatteissa ja erilaisissa tiloissa. Aavikkosalvia kutsuu myös esi-isien ja edesmenneiden rakkaiden henkiä.


KÄYTTÖ:

Aseta salviaa kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla.

Tuote lisätty
6.90 €

Abalone simpukan kuori (Haliotis Midae)

Suitsukkeiden, salvian, palo santon ja yrttien polttamiseen tarkoitettu simpukan kuori filippiineiltä.

Käyttö: Laita hiekkaa kuoreen, jotta kuori ei halkeile, sillä ilman hiekkaa se kuumenee. Pidä kuorta palamattomalla alustalla. Tilausvalikoimaamme on tulossa tähän tarkoitettua hiekkaa pienissä pusseissa. Myös luonnonhiekka käy

Tuote lisätty
17.90 €

Damiana lehtijauhe (Lotus hirsutus/Elementti-Tuli)

Plants of the gods suitsuke: Damiana lehtijauhe (Lotus hirsutus).

Damiana kasvin lehdistä valmistettu jauhe tulee Meksikosta (tunnetaan nimellä Hierba del pastor ja Lotus hirsutus).

Damiana on elementiltään Tuli - Siksi se vaikuttaa tunnepuolella voimakkaasti.

Tämä kasvi esiintyy aina Kalifornian eteläpuolelta Argentiinaan saakka. Vaikutukseltaan se on hieman sukuviettiä kiihottava ja voimistava. Lehtijauhe on tarkoitettu käytettäväksi shamanistisiin rituaaleihin. Tällaista ​​suitsukettaa käytetään puhdistusrituaaleissa, kuten negatiivisten energioiden poistamisessa, jotka voivat estää energian kulkua henkilön aurassa ja asunnossa. Tämä on myös erinomainen suitsuke noidan ja shamaanin rituaaleille.

HUOM! Suitsuketta ei ole tarkoitettu syötäväksi! Tämä luonnonkosmetiikka on tarkoitettu vain käytettäväksi eri puhdistusrituaaleissa ja/tai auran esteiden poistamiseksi.

Käyttö: Suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella - Tällaisia tulee valikoimiimme vuonna 2019.

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Dragons blood (Sangre de grado/rottinkipalmu)-nippu

Dragons blood-suitsuke on suomennettuna lohikäärmeen verta, joka tarkoittaa usean eri palmulajin sisältä ja kuoresta saatavaa hartsia tai väriainetta, jota voidaan saada myös puun kuoresta. Suitsukkeessa on salviaa joka on päällystetty rottinkipalmusta saatavasta hartsista tehdystä jauheesta.

Nimensä lohikäärmeen veri saa espanjan kielestä: Sangre de grado - lohikäärmeestä. Sen myskimäinen ja mausteinen tuoksu yhdistyy hyvin salviaan.

Historiaa:

Lohikäärmeen veri on syvänpunainen väriaine, jota käytetään myös suitsukkeena. Suitsuketta saadaan lohikäärmepuu-nimisestä palmulajista (Dracaena draco), rottinkipalmusta (Daemonorops draco) ja erityisesti Dracaena cinnabarista. Tätä suitsuketta alettiin suurimittaisesti tuoda Eurooppaan espanjalaisten valloittajien mukana, mistä juontuukin sen espanjankielinen nimi 'Sangre de grado'. 1600-luvulta peräisin oleva varhaisin viittaus huomauttaa, että espanjalainen tutkimusmatkailija P. Bernabe Cobo totesi, että kotimaiset heimot käyttävät lohikäärmeen verta, joko hartsina tai jauheena, koko Perussa ja Ecuadorissa. Hartsia ja kuorta käytetään perinteisessä lääketieteessä Etelä-Amerikassa. He käyttivät sitä sisäisesti ja ulkoisesti lopettaakseen verenvuodon, parantaakseen haavoja ja hoitamaan suolen ongelmia. Lohikäärmeen verestä valmistettuja valmisteita löytyy useista farmaseuttisista tuotteista, joista osa on patentoituja.

Käyttö suitsukkeena:

Myytävä suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi eikä sitä tule nauttia oraalisesti. Lohikäärmeen veri suitsukeniput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Niitä voi käyttää mm. seremoniallisissa menoissa tai luomaan hyvää tuoksua. Sitä voi käyttää myös potpourrin tekoon.

Aseta suitsuketta kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Näitä astioita löydät valikoimastamme (valikosta: suitsuketelineet ja astiat) Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla. Käyttö vain hyvin tuuletetuissa tiloissa tai ulkona.

Käytämme valmistajan tuotekuvaa.

 

Tuote lisätty
19.90 €

Helmi-äiti - Simpukankuori

Simpukankuori jossa on helmien alkuja sanotaan helmi-äidiksi ja se on tunnettu vuosisatojen ajan voimakkaasta puhdistavasta ja kohottavasta vaikutuksesta. Siksi tämäntyyppisiä kuoria käytetään usein valkoista salviaa poltettaessa. Sitä käytetäänkin henkilön auran puhdistuksessa tai erilaisten tilojen puhdistamisessa. Kuoren avulla voit polttaa myös yrttejä tai itse tehtyjä'suitsukkeita.

Käyttö: Laita hiekkaa kuoreen, jotta kuori ei halkeile, sillä ilman hiekkaa se kuumenee. Pidä kuorta palamattomalla alustalla. Tilausvalikoimaamme on tulossa tähän tarkoitettua hiekkaa pienissä pusseissa. Myös luonnonhiekka käy

Voit käyttää kuorta myös erilaisten arvo-esineiden tai korujen säilytysalustana.

Tuote lisätty
9.90 €

Koiruoho (Artemisia absinthium/Elementti-Ilma)

Plants of the gods suitsuke: Koiruoho (Artemisia absinthium).

Wormwood - Absintti (Artemisia absinthium).

Ilman elementti - vaikuttaa tehokkaimmin tunnepuolella.

Tämä suitsuke parantaa hengellisiä ja henkisiä ominaisuuksia. Sitä käytetään rakkauden rituaaleissa ja mustaa taikaa vastaan. Makea ja karvas yhdistyvät tiiviiksi tuoksuksi. Vetovoimana tällä suitsukkeella on vahva tuoksuelementti, joka päätyy vaikutukseltaan luovuttamiseen, mutta tuo myös tarkkaavaisuutta. Ei saa käyttää epilepsian tai raskauden aikana.

HUOM! Ei syötäväksi, Ei epileptikoille, Ei saa käyttää raskauden aikana! Tämä luonnonkosmetiikka on tarkoitettu vain käytettäväksi eri puhdistusrituaaleissa ja/tai auran esteiden poistamiseksi.

Käyttö: Suitsuke on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella - Tällaisia tulee valikoimiimme vuonna 2019.

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

HOX! suitsukkeen toimitus alkaa aikaisintaan 13.12.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Kuivattu laventelin kukka 100g

Kuivattua Lavandula intermedian (laventelin) kukintoa sellofaanipussissa, Pusissa on100g.

Kuivattuja laventelin kukkia voit käyttää kotiteikoisten tuoksutuotteiden teossa, kuten potpourrissa, tuoksutyynyissä, suitsukkeissa jne.

Tuote lisätty
7.90 €

Laventeli (Lavandula angustifolia) 30ml

Plants of the gods suitsuke: Laventeli (Lavandula angustifolia).

Laventeli on veden elementti - tehokkain hengessä.

Laventeli on yksi maailman tärkeimmistä luonnollisista lääkkeistä. Nykyään sitä käytetään edelleen kirkon suitsutuseoksissa. Se tarjoaa selkeyttä ja puhtautta, tuo rauhaa ja ystävällisyyttä kokemuksiimme. Muinaiset roomalaiset lisäsivät sitä kylpyveteen ja onhan se nykyäänkin suosituimpia saippuoiden hajusteita.

Laventeli auttaa karkoittamaan hyönteisiä ja se on hyvin sekoitettuna erinomainen kumppani setripuun, tammenkuoren ja kuusen neulasten kanssa muodostaen tuoksun jolla on "Rauhallinen impulssi".

Suitsuketta ei ole tarkoitettu syötäväksi!

Tuote lisätty
4.90 €

Meksikolainen valeriana (rohtovirmanjuuri) 30ml

Plants of the Gods suitsuke: Meksikolainen valeriana - Garden heliotrope (ei kuitenkaan sukua Heliotropiumille), on hoitava kasvi (Valeriana officinalis).

Valeriana eli rohtovirmanjuuri on veden elementti - ja sen vuoksi toimii tehokkaimmin kehossa.

Rohtovirmanjuurta on käytetty vuosisatojen ajan rauhoittavana ja lihaksia rentouttavana aineena. Se rentouttaa autonomista hermostoa, auttaa unihäiriöhin, poistaa pelkoja, stressiä ja migreeniä.

Rohtovirmanjuurella on suitsukkeena käytettäessä myös hieman hypnoottinen vaikutus, joten se avaa hienompaa tietoisuutta ja avartaa selkounia. Tästä johtuen jos kärsit painajaisista, voi se tehdä myös painajaisista entistä pahempia. Meksikolaista valerianaa on käytettävä varovasti, sillä sen vaikutukset voivat yllättää. Tuoksultaan se on eläimien tuoksua muistuttava ja melko voimakas.

Tällaista ​​suitsuketta käytetään puhdistusrituaaleissa, kuten negatiivisten energioiden poistamisessa. Negatiiviset energiat voivat estää energian kulkua, erilaisissa tiloissa, kuten kotona sekä henkilön aurassa. Tämä on myös erinomainen suitsuke noidille ja shamaanien rituaaleille.

Meksikolainen valeriana on tarkoitettu poltettavaksi hiilellä tai erikoisella suitsutuspolttimella. Näitä ja muita käyttövälineitä on tulossa varastoomme kesän aikana. EI SYÖTÄVÄKSI!

HUOM! Tuotteen toimitus aikaisintaan 8.7.2018!

Tuote lisätty
5.90 €

Mäkikuisma 30ml

Plants of the Gods suitsuke: Mäkikuisma (St.Johns Worth - Hypericum perforatum). Kasvaa niityillä, tienvarsilla ja pensailla melko kuivalle maalle. Perinteisesti sitä käytettiin pitämään poissa noituutta ja karkoittamaan perkelettä.

Mäkikuismaa käytetään pääasiassa suitsukesekoituksissa, joissa se parantaa tuoksun voimakkuutta, mutta siitä tehtyjä valmisteita käytetään sisäisesti muun muassa depressiivisen alakuloisuuden, unihäiriöiden sekä tuska- ja jännitystilojen hoitoon. Tämä suitsuke ei siis sovellu syötäväksi.

HUOM! Tuotteen toimitus aikaisintaan 8.7.2018!

Tuote lisätty
4.90 €

Nippu suitsukemäntyä (neulaset)

Männyn  neulasilla lisäät kotona valmistettavaviin suitsukkeisiin rauhallista mieltä tuovaa maanläheistä tuoksua.

Mänty yhdistetään erilaisissa uskomuksissa ja luontoon liittyvissä menoissa (wicca, noituus) maskuliiniseksi tuoksuksi. Mänty liitetään myös marsiin ja ja ilman elementtiin. Hakiessasi suitsukkeelta parantavaa vaikutusta tai apua talousasioisihin, on mänty siihen sopiva.

Nippu on n. 16cm pitkä ja sisältää kuivattuja männyn neulasia.

Tuote lisätty
5.90 €

Palo Santo - Irtotikut

Palo Santo (Bursera Graveolens) on tyypillinen puu väliamerikassa. Sitä kutsutaan "pyhäksi puuksi" koska se kukkii joulun aikaan ja sillä on voimakas luonnollinen aromi.

Palo Santoa hyödynnetään meditoinnissa, kehon energiavirtojen puhdistamisessa ja kohottamisessa sekä suojelemiseen negatiivisilta energioilta.

Puutikkuja voi polttaa muutamasta sekunnista minuuttiin ja antaa liekin sammua itsestään. Polttamisesta muodostuu makeahko ja pihkainen aromi.

Tilaushinta koskee 1 puutikkua jonka mitta on n 11cm x1cm.

Tuote lisätty
0.80 €

Salvianippu 40g (salvia apiana)

Nippu kuivaa salviaa. Irtonipussa on painoltaan noin 40g kuivattua salviaa.

Kuivatut salvianiput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Yhä useammat lääkärit, terapeutit ja kehon hyvinvoinnin parissa työskentelevät löytävät näistä yrtteistä niiden tarjoamat hyödyt. Salvian polttaminen on yksi keino, jolla ihmiset ympäri maapalloa yhdistyvät uudelleen äiti-maan kanssa.
Käyttötapana voi olla seremoniat, joilla pudistetaan sekä esineitä, erilaisia tiloja ja ihmisiä, mutta Salvialla on muitakin hyötyjä. Se karkoittaa mm. koiperhosia, joten ullakoilla ja varastoissa on hyvä olla salviaa.

Amerikan alkuperäiskansojen mukaan salvian seremoniallinen käyttö antaa myös suojaa näkymättömiltä hengiltä ja pahoilta ajatuksilta. Valkoinen salvia poistaa myös negatiivisia tunteita tai vaikutteita. Salvian lehtiä arvostetaan niiden aromaattisuuden takia ja niitä käytetään luonnollisena tuoksuntuojana vaatteissa ja erilaisissa tiloissa. Valkoinen salvia luonnehtii voimaa ja viisautta ja me kaikki tarvitsemme niitä.


KÄYTTÖ:

Aseta salviaa kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla.

Tuote lisätty
8.90 €

Salvianippu 80-90g (salvia apiana)

Nippu kuivaa salviaa. Pakkauksessa on painoltaan noin 80-90g kuivattua salviaa.

Kuivatut salvianiput ovat luonnollisia seremoniallisia suitsutuksia. Yhä useammat lääkärit, terapeutit ja kehon hyvinvoinnin parissa työskentelevät löytävät näistä yrtteistä niiden tarjoamat hyödyt. Salvian polttaminen on yksi keino, jolla ihmiset ympäri maapalloa yhdistyvät uudelleen äiti-maan kanssa.
Käyttötapana voi olla seremoniat, joilla pudistetaan sekä esineitä, erilaisia tiloja ja ihmisiä, mutta Salvialla on muitakin hyötyjä. Se karkoittaa mm. koiperhosia, joten ullakoilla ja varastoissa on hyvä olla salviaa.

Amerikan aluperäsikansojen mukaan salvian seremoniallinen käyttö antaa myös suojaa näkymättömiltä hengiltä ja pahoilta ajatuksilta. Valkoinen salvia poistaa myös negatiivisia tunteita tai vaikutteita. Salvian lehtiä arvostetaan niiden aromaattisuuden takia ja niitä käytetään luonnollisena tuoksuntuojana vaatteissa ja erilaisissa tiloissa. Valkoinen salvia luonnehtii voimaa ja viisautta ja me kaikki tarvitsemme niitä.


KÄYTTÖ:

Aseta salviaa kuumille hiilille, tai sytytä se palamaan palamattomalla alustalla. Kuumennus saa kuivatut lehdet savuamaan. Savua puolestaan voi levittää ympäristöön esimerkiksi sulkaviuhkoilla.

Tuote lisätty
14.90 €

Satya White Sage - valkosalvia

Valkosalvian tuoksuisia suitsuketikkuja Satyalta. Pakkauksessa on n. 15 grammaa eli n. 10 suitsuketikkua. Yhden tikun paloaika on noin 20 minuuttia.

Valkosalvia (Salvia apiana) on monivuotinen huulikukkaiskasvien heimon pensas, joka on kotoisin Lounais-Kaliforniasta. Kasvia viljellään sen tuoksuvien harmaanvihertävien lehtien ja valkoisten kukkien vuoksi.

Kansantarustossa valkosalvialla uskottiin olevan parantavia vaikutuksia sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä. Ruotsissa salviat olivat 1500 luvulta saakka arvostettu yrtti jota käytettiin ruuan laitossa.

Nykyään sitä käytetään suitsukemuotoisena karkoittamaan pahoja ja negatiivisia energioita eri tiloista ja ihmisistä. Valkoinen salvia luonnehtii voimaa ja viisautta ja me kaikki tarvitsemme niitä.

 

Tuote lisätty
2.90 €

Shasta sage / Sinisalvia 80g

Shasta Salvia tai Sinisalvia tulee Shasta vuoren alueelta Pohjois-Kaliforniasta. Sanotaan, että sillä on vahva yin-energia ja sen vuoksi sen pitäisi olla ihanteellinen orientoitumiseen ja meditaatio- tai parantamisseremonioiden valmisteluun.

Shasta vuoren sanotaan olevan yksi tämän maailman seitsemästä pyhästä vuoresta. Siksi Shasta Salvia-niput ovat hyvin erityisiä. Niput ovat hyvin suosittuja kehon auran tai -ilman ja huoneiden nopeaan puhdistukseen.
 
Käyttö: Yksinkertaisesti sytytä nipun yläosa, puhalla siihen ilmaa ja anna sen syttyä. Liikuta nippua ylhäältä alas ja anna savun nousta (esineen/henkilön) auran ympäri tai kulje vastapäivään sen huoneen poikki, jonka haluat puhdistaa. Tuuleta sitten hyvin.

Sinisalvia-nippu on sidottu yhteen puuvillanarulla. Paketissa on yksi nippu jonka paino on n. 80g ja sen mitat ovat n.25cm x 5cm (halkaisija, vaihtelee 4-5cm välillä).

Tuote lisätty
13.90 €

Shasta sage / Sinisalvia-nippu x2

Shasta Salvia tai Sinisalvia tulee Shasta vuoren alueelta Pohjois-Kaliforniasta. Sanotaan, että sillä on vahva yin-energia ja sen vuoksi sen pitäisi olla ihanteellinen orientoitumiseen ja meditaatio- tai parantamisseremonioiden valmisteluun.

Shasta vuoren sanotaan olevan yksi tämän maailman seitsemästä pyhästä vuoresta. Siksi Shasta Salvia-niput ovat hyvin erityisiä. Niput ovat hyvin suosittuja kehon auran tai -ilman ja huoneiden nopeaan puhdistukseen.
 
Käyttö: Yksinkertaisesti sytytä nipun yläosa, puhalla siihen ilmaa ja anna sen syttyä. Liikuta nippua ylhäältä alas ja anna savun nousta (esineen/henkilön) auran ympäri tai kulje vastapäivään sen huoneen poikki, jonka haluat puhdistaa. Tuuleta sitten hyvin.

Jokainen sinisalvia-nippu on sidottu yhteen puuvillanarulla. Pakettiin kuuluu kaksi nippua jotka ovat mitoiltaan n.11x3cm.

 

Tuote lisätty
10.90 €
(Ei varastossa)

Yerba Santa - Pyhä yrtti

Yerba Santa ( Eriodictyon californicum , eli intiaanipalsami) on espanjaksi "pyhä yrtti". Näin sitä kutsuivat Espanjan amerikkoihin lähettämät pappismiehet, jotka olivat hämmästyneitä yritin parantavista voimista. Tämä 100% luonnollinen yrtti ei ainoastaan ​​luo piristävää tuoksua, vaan se on myös ihanteellinen suojaamaan ja puhdistamaan sekä itsesi että ympäristön. Sitä on perinteisesti käytetty polttamalla sitä kimppuna tai suitsukkeena, neutraloimaan haitallisia energioita ja tukemaan parantavia seremonioita.

Yerba Santan katsotaan olevan pyhä kasvi amerikan alkuperäiskansojen ja espanjalaisten kulttuureissa.

Käyttö: Yksinkertaisesti sytytä nipun yläosa, puhalla siihen ilmaa ja anna sen syttyä. Liikuta nippua ylhäältä alas ja anna savun nousta (esineen/henkilön) auran ympäri tai kulje vastapäivään sen huoneen poikki, jonka haluat puhdistaa. Tuuleta sitten hyvin.

Jokainen Yerba Santa nippu on sidottu yhteen puuvillanarulla. Hintaan kuuluu yksi nippu joka on mitoiltaan n.10x3cm.

Lisätietoa Yerb Santan käytöstä saat täältä: https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-393/yerba-santa

Huom! Mikäli haluat käyttää tätä yrttiä elintarvikkeena tai muussa kuin suitsukkeena, teet sen omalla vastuullasi. Me emme suosittele kuivatun yerba santan käyttöä muuna kuin suitsukkeena, sillä sellaisena me olemme sen hankkineet.

Tuote lisätty
6.90 €