Verhot ja tangot

Upeat verhot ympäri maailmaa tuovat lisäloistoa sisustukseen. Katso valikoima alta ja tilaa heti itsellesi upeat verhot joista voit nauttia ympäri vuoden.

-20.00€ ENNAKKOTILAA: Tiibetiläinen oviverho

ENNAKKOTILAA: Tiibetiläinen oviverho

ENNAKKOTILAUSKAMPANJA!

Tilaamalla tämän tuotteen ennakkoon varmistat että saat upean oviverhon todella edullisesti! Oviverhojen OVH on 49,90/kpl mutta ennakkotilaajalle se toimitetaan 20€ alehinnalla, eli 29,90€ hintaan!

Tiibetiläisille näillä oviverhoilla on erityinen hengellinen tai symbolinen merkitys. Oviverhoja voi käyttää oviaukoissa, tilanjakajina, ikkunallisissa ovissa, Koristeena alttarille, "Gompan" (meditaatiohuoneessa) tai parvekkeilla ja terasseilla.

Tiibetissä valmistetaan erilaisia oviverhoja joiden kuviot vaihtelevat länsimaisen tilaajan makuun. Meillä täällä pohjolassa näitä oviverhoja myydään nyt aluksi kolmella eri värillä ja yhdellä kuviolla joissa kaikissa on luonnonvalkoinen taustaväri. Oviverhot ovat 100% puuvillaa, käsityötä ja saatavilla ovat värit ovat tummanpunainen, keltainen ja sininen.

Verhojen mitat ovat 178cm x 85cm, eli juuri passeleita verhoiksi ja oviaukkoihin. Käytämme tässä ennakkotilaustuotteessa nyt alkuun valmistajan ottamia kuvia.

Valitse haluamasi väri alla olevasta valikosta. Ennakkotilaushinta on voimassa vain tammikuun 23 pv saakka ja ennakkoon tilatut kankaat toimitetaan sen jälkeen tilausjärjestyksessä.

 

 

Tuote lisätty
49.90 €
29.90 €