Flover of life -pyöreä mandala (150cm)

Tuotekoodi: 7003

Upea ja kesäinen mandala jossa on kullan värisellä painatuksella elämän kukkaa esittävä - kuvio. Tämä 150cm halkaisijaltaan oleva puuvillainen mandala on sopiva matkakumppani rannalle, piknikille tai vaikkapa mukana kulkevaksi jooga alustaksi.

Kankaan alla on froteinen pohjakangas joten se suojaa päällä olevaa kangasta nirhaumilta ja kulumilta. Kangas on valmistettu Intiassa ja sen voi pestä hienolla villapesuohjelmalla koneessa, maksimissaan 30 asteessa. Koneeseen kannattaa laittaa liraus etikkaa säilömään värejä.

Upea elämänkukka mandala soveltuu parhaiten piknikille tai rannalla käytettäväksi.

 

39.90 €

Varastossa: 3 kpl

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n.150cm halkaisija

Materiaali: 100% puuvilla, aluskangas froteeta (puuvilla 100%)

Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä, mutta sen voi pestä koneessakin (villapesu, maks. 30 asteessa). Lisää pestessäsi hieman etikkaa pesuveteen niin värit pysyvät parempina.
Käyttöehdotuksia: Intialainen pyöreä sisustuskangas sopii mm. rannalle, piknikille, pöytäliinaksi, seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille jne.
Muuta huomionarvoista:  Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.