Tästä kategoriasta löydät itsellesi erityisesti pöytäliinaksi sopivia kankaita. Valikoima kasvaa hiljalleen.

Chakra rainbow

Avonainen lootuksen kukinto edustaa täyttä valaistumista ja siihen liitetyt 7 chakraa tuovat sisäistä rauhaa ja syvää tasapainoisuutta.

Chakrojen opiskelu on osa monia filosofisia ja henkisiä traditioita. Idän traditioissa teoria chakroista on keskeinen osa hindulaista ja buddhalaista tantraa, ja ne ovat keskeisessä roolissa syviin tajunnantiloihin pääsemisessä.

HUOM! kangas on poikkeuksellisesti n. 190cm  X 135 cm.

Tuote lisätty
27.00 €

Pakanakalenteri

Koristeellinen puuvillakangas seinälle, päiväpeitoksi tai vaikka verhoksi! Kankaaseen on painettu pakana-aiheinen vuodenaikakalenteri.

Pakanakalenteri kuvaa vuoden kiertoa ja uusiutumista. Se muistuttaa luonnon kiertokulusta ja vuodenaikojen yhteydestä elämään, kuolemana ja jälleen syntymiseen.

Tuote lisätty
27.00 €

Punamusta pöytäliina "mosaic"

Upea punainen mosaiikkityylisiä valkoisia pieniä neliöitä yhdistelevä puuvillakangas joka on taatusti pöytäliinana parhaimmillaan. Kangas on mitoiltaan 200cm x 135cm. Kankaan voi myös ripuustaa seinälle tai käyttää sitä vaikka sängyn päällisenä.

Harvassa olevat kuviot kruunaavat kankaan!

Mosaiikki on pienistä palasista tehty sommitelma. Palaset voivat olla esimerkiksi kiveä, värillistä lasia tai keramiikkaa.

Tuote lisätty
25.00 €