Pöytäliinat ja alttarikankaat

Valikoimastamme löytyvät erilaiset ja kokoiset pöytäliinat. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös erilaisten alttareiden päälle tarkoitetut kankaat ja alttarikaavut.

Elefantti puun alla, 180cm (R)

Tämä kaunis valkopunainen, pyöreä sisustuskangas on todella nätti sisätilojen koriste. Syvän punainen viininpunainen väri korostuu valkoiselta pohjalta. Tällä käsityönä valmistetulla kuvakudoksella luot intialaista ilmapiiriä. Kangas on aistillinen ja tyylikäs lisä sisustukseen, esimerkiksi pöytäliinana tai seinälle ripustettuna, mutta se sopii käytettäväksi myös parvekkeilla, terasseilla ja rannalla.

Tämäkin hieno kuvakudos on valmistettu 100% puuvillasta. Kankaan halkaisija on 180cm. Tietenkin päätät itse, miten ja mihin tarkoitukseen käytät kuvakudoksia - omalla maulla ja sisustustyylillä on merkityksensä. Ne toimivat myös pöytäliina, alttarivaatteina tai päiväpeitteinä. Niitä voi pitää tilanjakajana, auton takaikkunalla, parvekkeella, sohvan päällisenä, terassilla jne.

Tuote lisätty
34.90 €
-20.00€ ENNAKKOTILAA: Tiibetiläinen oviverho

ENNAKKOTILAA: Tiibetiläinen oviverho

ENNAKKOTILAUSKAMPANJA!

Tilaamalla tämän tuotteen ennakkoon varmistat että saat upean oviverhon todella edullisesti! Oviverhojen OVH on 49,90/kpl mutta ennakkotilaajalle se toimitetaan 20€ alehinnalla, eli 29,90€ hintaan!

Tiibetiläisille näillä oviverhoilla on erityinen hengellinen tai symbolinen merkitys. Oviverhoja voi käyttää oviaukoissa, tilanjakajina, ikkunallisissa ovissa, Koristeena alttarille, "Gompan" (meditaatiohuoneessa) tai parvekkeilla ja terasseilla.

Tiibetissä valmistetaan erilaisia oviverhoja joiden kuviot vaihtelevat länsimaisen tilaajan makuun. Meillä täällä pohjolassa näitä oviverhoja myydään nyt aluksi kolmella eri värillä ja yhdellä kuviolla joissa kaikissa on luonnonvalkoinen taustaväri. Oviverhot ovat 100% puuvillaa, käsityötä ja saatavilla ovat värit ovat tummanpunainen, keltainen ja sininen.

Verhojen mitat ovat 178cm x 85cm, eli juuri passeleita verhoiksi ja oviaukkoihin. Käytämme tässä ennakkotilaustuotteessa nyt alkuun valmistajan ottamia kuvia.

Valitse haluamasi väri alla olevasta valikosta. Ennakkotilaushinta on voimassa vain tammikuun 23 pv saakka ja ennakkoon tilatut kankaat toimitetaan sen jälkeen tilausjärjestyksessä.

 

 

Tuote lisätty
49.90 €
29.90 €