Bannerit, makrameet ja liput

Valikoimastamme löytyvät mm. upeat roikkuvat bannerit, liput ja Makramee -tekniikalla valmistetut käsityöt. Valikoima monipuolistuu hiljalleen joten piipahda kurkkaamassa säännöllisesti että mitä olemme saaneet varastoon.

Chakra-lohikäärmebanneri (Indonesia)

Balilla käsin valmistettu korkea, 175cm banneri kuvaa lohikäärmettä ja seitsemää chakraa.

Tämä upea ja kauniisti tehty taideteos on valmistettu mehiläisvahan avulla.

Teoksen valmistuksesta:
 
Kankaan pinnalle luodaan ensin kuumalla vahalla piirtämällä haluttu kuvio. Tämän jälkeen teoksen kuvio viimestellään luonnollisten väriaineiden avulla. Kangasta venytetään ja se kuivataan auringossa. Tämän jälkeen vaha pestään pois ja kankaaseen värjätty kuvio herää eloon elävien värien sävyttävänä.

Banneri on valmistettu Ubudin taiteellisella erillisalueella, Balin saarella. Teos on täydellinen positiivisen energian tuomiseen mihin tahansa tilaan. Korkean koon vuoksi se soveltuu mainiosti joogastudioihin tai käytävätiloihin.

Tämä kangas tulee Indonesiasta meille eurooppalaisen tukkurin välityksellä joten tuotekuva on heidän tuottama. Kankaan koko on valmistajan ilmoittamana 175cm x 53cm, mutta pieniä heittoja mitoissa voi olla.

 

Tuote lisätty
39.90 €

Circles of light: Kundalini 7 chakras

Yhdysvaltalaisen Circles of Light:in kokoelmasta (Throw Wall Hanging Collection: Kundalini Ladder) tulee tämä käsin kudottu ja kirjailtu upea chakroja kuvaava taideteos. Poikkeuksena intialaisiin seinäkankaisiin on tämä kangas täysin käsin valmistettu ja tulee amerikan mantereelta. Kyseinen teos roikkuu bannerin tavoin seinällä ja on hyvän kokoinenkin, sen mitat ovat 28cm x 158cm.

Circles of light - taiteilijoille maksetaan jokaisesta myydystä taideteoksesta. Valon ympyrät (circles of light) tukevat ja rohkaisevat luovia ihmisiä ja tukevat heitä välittämällä taideteoksia keräilykokoelman kautta.
He haluavat tukea paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden taidetta. Valon ympyrän ihmiset valmistavat ja tekevät sitä mitä he rakastavat. Heidän kokoelmansa seinävaatteet ja torkkupeitot heijastavat valintaa siitä, mitä he haluavat edustaa maailmalle.


Kaikki tuotteet joita Circles of light:in jäsenet valmistavat, on suunniteltu parantavaan taiteeseen, kuten reiki, jooga, hieronta ja meditaatio sekä loputtomiin siunauksiin.

Tämän kyseisen bannerin on valmistanut Paul Heussenstamm ja se on valmistettu tilauksesta.

Tuote lisätty
89.00 €
(Ei varastossa)

Mantra banneri

Mantra bannerilla saat väriä sisustukseen ja meditaatiotila saa hienon lisän tästä upeasta, värikkäästä bannerista. Banneri toistaa taiteilijan näkemyksen chakroista ja niitä tarkoittavista merkeistä.

Mantra-bannerin värit ovat eläväiset ja sen materiaali on silkinpehmeää polyesteriä. Kestävyyttä siis löytyy ja tämä ei rikkoudu niinkuin paperiset tai pahviset vastaavankaltaiset bannerit. Bannerin materiaali on taipuisa ja siinä on puiset päätypuut ja naru ripustmista varten.

Bannerin mitat ovat 15cm x 60cm.

 

Tuote lisätty
26.90 €

Namaste Banneri

Namaste-bannerilla sisustat kotia, eteistä, kuistia ja kesämökkiä mukavasti. Banneri on myös oiva lahja.

Namaste-bannerin värit ovat eläväiset ja sen materiaali on silkinpehmeää polyesteriä. Kestävyyttä siis löytyy ja tämä ei rikkoudu niinkuin paperiset tai pahviset vastaavankaltaiset bannerit. Bannerin materiaali on taipuisa ja se kestää käyttöä myös ulkona, joten se on varma valinta myös perinteisen mökkisaunan kuistille.

Bannerin mitat ovat 15cm x 60cm.

HUOM! Toimitus tälle tuotteelle aikaisintaan 7.7.2018.

Tuote lisätty
26.90 €

Tiibetiläinen rukouslippunauha (25kpl)

Tiibetiläinen rukouslippunauha, jossa on 25 lippua. Nauhan pituus on 5m ja lippujen koko on 14cm x 19cm.

Tiibetiläisessä buddhalaisuudessa nämä rukousliput ovat korvaamattomia. Perinnetiedon mukaan nämä rukouslippujen liehuessa tuulessa ne levittävät positiivista energiaa ja auraa ympäristöön. Liput ovat valkoisia, punaisia, sinisiä, keltaisia ja vihreitä. Materiaalina on kestävä polyesteri joten nämä soveltuvat ulkokäyttöön, esimerkiksi puutarhaan tai vaikkapa mökille.

 

Tuote lisätty
5.90 €