Bannerit, makrameet ja liput

Valikoimastamme löytyvät mm. upeat roikkuvat bannerit, liput ja Makramee -tekniikalla valmistetut käsityöt. Valikoima on vielä suppea mutta kasvaa tulevaisuudessa.

Makramee tai makramee-solmeilu on käsityötekniikka, jossa solmuja käyttämällä saadaan aikaan koristeellisia nyörejä tai pintoja. Solmeilulla tehty tekstiili eroaa valmistustekniikaltaan kahdesta kankaiden päätyypistä, kudoksesta ja neuloksesta.

Makramee-solmeilua tehdään erilaisilla nauhamaisilla materiaaleilla, kuten puuvillalangalla, helmilangalla, narulla ja nahka- tai muovisuikaleilla. Tekniikassa käytetään monenlaisia solmuja, joita vaihtelemalla työn ulkonäöstä saadaan koristeellinen. Yleisiä solmuja ovat tasosolmu, kaksoistasosolmu, silmusolmu, kohosolmu, vetosolmu ja munkinnyöri. Makramee-työhön voidaan yhdistää helmiä, riipuksia tai muita koristeita.

Makramee-tekniikan avulla voidaan tehdä muun muassa koruja, avaimenperiä, vöitä ja koristetekstiilejä. Useat ystävännauhat on myös tehty makrameeta käyttäen.

Circles of light: Kundalini 7 chakras

Yhdysvaltalaisen Circles of Light:in kokoelmasta (Throw Wall Hanging Collection: Kundalini Ladder) tulee tämä käsin kudottu ja kirjailtu upea chakroja kuvaava taideteos. Poikkeuksena intialaisiin seinäkankaisiin on tämä kangas täysin käsin valmistettu ja tulee amerikan mantereelta. Kyseinen teos roikkuu bannerin tavoin seinällä ja on hyvän kokoinenkin, sen mitat ovat 28cm x 158cm.

Circles of light - taiteilijoille maksetaan jokaisesta myydystä taideteoksesta. Valon ympyrät (circles of light) tukevat ja rohkaisevat luovia ihmisiä ja tukevat heitä välittämällä taideteoksia keräilykokoelman kautta.
He haluavat tukea paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden taidetta. Valon ympyrän ihmiset valmistavat ja tekevät sitä mitä he rakastavat. Heidän kokoelmansa seinävaatteet ja torkkupeitot heijastavat valintaa siitä, mitä he haluavat edustaa maailmalle.


Kaikki tuotteet joita Circles of light:in jäsenet valmistavat, on suunniteltu parantavaan taiteeseen, kuten reiki, jooga, hieronta ja meditaatio sekä loputtomiin siunauksiin.

 

Tämän kyseisen bannerin on valmistanut Paul Heussenstamm ja se on valmistettu tilauksesta.

 

HUOM! Tuotteen toimitus tapahtuu aikaisintaan 7.7.2018!

Tuote lisätty
119.00 €
(Ei varastossa)

Mantra banneri

Mantra bannerilla saat väriä sisustukseen ja meditaatiotila saa hienon lisän tästä upeasta, värikkäästä bannerista. Banneri toistaa taiteilijan näkemyksen chakroista ja niitä tarkoittavista merkeistä.

Mantra-bannerin värit ovat eläväiset ja sen materiaali on silkinpehmeää polyesteriä. Kestävyyttä siis löytyy ja tämä ei rikkoudu niinkuin paperiset tai pahviset vastaavankaltaiset bannerit. Bannerin materiaali on taipuisa ja siinä on puiset päätypuut ja naru ripustmista varten.

Bannerin mitat ovat 15cm x 60cm.

 

Tuote lisätty
26.90 €

Namaste Banneri

Namaste-bannerilla sisustat kotia, eteistä, kuistia ja kesämökkiä mukavasti. Banneri on myös oiva lahja.

Namaste-bannerin värit ovat eläväiset ja sen materiaali on silkinpehmeää polyesteriä. Kestävyyttä siis löytyy ja tämä ei rikkoudu niinkuin paperiset tai pahviset vastaavankaltaiset bannerit. Bannerin materiaali on taipuisa ja se kestää käyttöä myös ulkona, joten se on varma valinta myös perinteisen mökkisaunan kuistille.

Bannerin mitat ovat 15cm x 60cm.

HUOM! Toimitus tälle tuotteelle aikaisintaan 7.7.2018.

Tuote lisätty
26.90 €