hippie throw - Elephant (eri värejä)

Tuotekoodi: 476

Käsipelillä, silkkipainomenetelmällä painettu elefantti, jota voikin kutsua Hippityyliseksi. Tätä kangasta löytyy varastosta kahdella eri värillä, sinisellä ja punaisella muunnoksella ja koska kuvio on painettu vaakatasoon kankaaseen nähden, sopii tämä mainiosti monenlaiseen sisustamiseen.

Kuvana oleva Elefantti muistuttaa jokseenkin sirkusmeininkiä mutta intialaiset myyvät tätä nimellä hippie throw, eli nimi on lähinnä suuntaa antava.

Seinälle ripustettaessa kangas on varsin näppärä matalaan tilaan, sillä se vaatii korkeussuunnassa n 140 cm tilaa. Toinen näppärä käyttökohde on sinkkusängyn päälliseksi, varsinkin jos sänky on seinän vierellä. Näin kuvaa katsotaan suoraan sänkyyn nähden.

Valitse alla olevasta vetovalikosta oma värisi.

 

 

27.90 €

Varastossa: 4 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 140cm  X 210cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.
Muuta huomionarvoista: Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.