Uniikki tekstiilitaideteos: Linnut veden äärellä

Tuotekoodi: 80064

Lintuja veden äärellä kuvaava käsityöteos intian kashmirista. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos kuvaa lintujen ruokailua veden äärellä, tekijänsä silmin nähtynä.

Tämän teoksen on valmistanut maanviljelijä Tebet, jonka muitakin tuotteita löytyy valikoimistamme. Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla näprätty tämä huomiota herättävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan. Teoksen alareunaa koristaa hapsutus.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämä jakinvillalanka on karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on n. 61 cm ja leveydeltään se on n.88 cm.

Teos kuvaa lintuja ruokailemassa veden äärellä. Teoksen inspiraationa on todennäköisesti ollut intiassa elävät timalit, eli varpuslinnut.

149.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 61cm  X 88cm
Materiaali: 100% jakinvilla
Pesuohje: Tuotteelle ei suositella pesua. Jos pesun tarvetta ilmenee, suosittelemme ammattilaisen suorittamaa hellää käsinpesua.

Käyttöehdotuksia: Kehystä ja ripusta näkyvälle paikalle.