Uniikki tekstiilitaideteos: Kurjet

Tuotekoodi: 80065

Kurkien ruokailua veden äärellä kuvaava käsityöteos intian kashmirista. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos ja sen on taiteillut maanviljelijä Tebet. Teos kuvaa sopivasti Tebetin luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla näprätty kurkia esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan. Teoksen alareunaa koristaa hapsutus.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämä jakinvillalanka on karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on n. 88 cm ja leveydeltään se on n.60cm.

Teos kuvaa kurkia ruokailemassa veden äärellä. Tebetin teoksissa toistuu luontoaiheiset teemat.

149.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 60cm  X 88cm
Materiaali: 100% jakinvilla
Pesuohje: Tuotteelle ei suositella pesua. Jos pesun tarvetta ilmenee, suosittelemme ammattilaisen suorittamaa hellää käsinpesua.

Käyttöehdotuksia: Kehystä ja ripusta näkyvälle paikalle.