Uniikki peuroja kuvaava tekstiilitaideteos

Tuotekoodi: 80067

Intian kashmirista tulee tämäkin todella hieno kirjontatyö joka kuvaa peuroja. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos ja sen on taiteillut maanviljelijä Tebet. Teos kuvaa sopivasti Tebetin luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla tehty luontoteemainen peuroja esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan. Teoksen alareuna on sidottu hapsuille.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämää jakinvillalanka on karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on n. 60 (hapsuilla n.68) cm ja leveydeltään se on n.85cm.

Teos kuvaa vapaana juoksevia peuroja. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

149.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 60cm  X 85cm
Materiaali: 100% jakinvilla
Pesuohje: Tuotteelle ei suositella pesua. Jos pesun tarvetta ilmenee, suosittelemme ammattilaisen suorittamaa hellää käsinpesua.

Käyttöehdotuksia: Kehystä ja ripusta näkyvälle paikalle.