Uniikki TREE OF LIFE tekstiilitaideteos

Tuotekoodi: 80043

Suorastaan täydellisen upea käsityöteos intian kashmirista. Tämä aitoa intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos kuvaa intialaisille tärkeää teemaa, elämän puuta. Elämän puu on tuttu myös meille pohjoismaalaisille. sekä kalevala että raamattu kertovat tarinaa elämän puusta. Muinaisen lähi-idän taiteessa puu esiintyi ensimmäisiä kertoja n.3000 vuotta sitten ja sillä on vielä nykyäänkin suuri symbolinen merkitys.

Tämän elämän puuta kuvaavan teoksen on valmistanut maanviljelijä Tebet, jonka muitakin tuotteita saamme valikoimiimme. Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua säkkikangasta ja siihen on jakinvillasta valmistetulla langalla kirjottu tämä huomiota herättävä kuva.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa pingottaa kehyksiin ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi. Tebetin käyttämää jakinvillalanka on karhean tuntuinen.

Teoksen korkeus on 117cm ja leveydeltään se on 75cm.

Juutalaisen mystiikassa kabbalassa elämän puuta käytetään Jumalan ja luomisen ymmärtämiseen. Se on eräänlainen kosmologia, tapa jäsentää maailmankaikkeutta.

299.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 117cm  X 75cm
Materiaali: 100% jakinvilla
Pesuohje: Tuotteelle ei suositella pesua. Jos pesun tarvetta ilmenee, suosittelemme ammattilaisen suorittamaa hellää käsinpesua.

Käyttöehdotuksia: Kehystä ja ripusta näkyvälle paikalle.