Uniikki Silkkitaideteos: Villit hevoset

Tuotekoodi: 80069

Tämä aidosta silkistä kirjottu, intialaista käsityötä oleva tekstiilitaideteos on huomiota herättävä teos. Se kuvaa sopivasti tekijänsä,Tebetin, luonnonläheisyyttä, sillä hän on maanviljelijä ja käsityöläinen ammatiltaan. Hänen teoksissaan näkee vaikutteita luonnonläheisestä elämästä ja luonto-teemasta.

Teos kuvaa villihevosia ja kirjontalaatu on hyvä. Materiaalina tässä upeassa teoksessa on käytetty pohjana paksua puuvillaista säkkikangasta ja siihen on silkkilangalla kirjottu luontoteemainen villejä hevosia esittävä kuva. Kuvan taakse on ommeltu paksu puuvillakangas suojaamaan teosta. Kankaan yläreunoissa on valmiit kangaspidikkeet, joiden avulla teoksen voi ripustaa haluamaansa tilaan.

Suosittelemme käymään tuotekuvat tarkasti läpi sillä tämä käsityö on uniikki ja siinä on toki omat hyvät ja huonot puolensa. Tämä taideteos kannattaa kehystää ja sitä suojaamaan kannattaa laittaa lasi.

Teoksen korkeus on n. 60 cm ja leveydeltään se on n.90cm.

Teos kuvaa villihevosia. Tebetin teoksissa toistuvat luontoaiheiset teemat.

HUOM! Tuote on saapunut meille kuvissa näkyvässä kunnossa joten se myös myydään sellaisenaan. Teoksen laatu ei ole 100% vaan pikemminkin 97%. Teoksen kirjonnassa on joitain langan purkautumisia, mutta niitä voi kotikonsteinkin korjalla. Lisäksi silkissä on nähtävissä punaista väriä, minkä tarkoitusta emme osaa sanoa, kuuluuko se tähän teokseen, emme tiedä. Tämä tarkoittaa sitä että hintakin on alennushinta ja koska kyseessä on uniikki teos, ei toista samanlaista voida tilalle vaihtaa.

349.00 €
261.75 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 117cm  X 75cm
Materiaali:  silkki ja puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle ei suositella pesua. Jos pesun tarvetta ilmenee, suosittelemme ammattilaisen suorittamaa pesua.

Käyttöehdotuksia: Kehystä ja ripusta näkyvälle paikalle.