Triquetra-kuvakudos (R)

Tuotekoodi: 7100

Tämä kirkkaanvärinen kuvakudos esittelee triquetra-symbolin täydellisessä kirkkaudessa: Symboli edustaa elämän pyhää kolminaisuutta, kuolemaa ja uudestisyntymistä. Monissa uskonnoissa numero kolme nähdään kokonaisuuden pyhänä symbolina. Euroopassa tämä symboli alkoi esiintyä kahdeksannella vuosisadalla. Se on kelttiläinen solmu, joka viittaa myös jumalattareen neopaganistien keskuudessa. Matolla on punaisia, vihreitä, sinisiä, violetteja ja keltaisia ​​sävyjä.

Henkiset kuvakudokset ovat kiireisiä palauttaakseen todisteensa siitä, kuinka ajattomia ne ovat. Erityisesti hippi-trendien paluusta johtuen näistä kuvakudoksista on jälleen suuri kysyntä.

Tämäkin hieno kuvakudos on tarkoitettu koristeeksi seinälle ja ne on valmistettu 100% puuvillasta. Kankaan koko on n.190cm x 145cm. Tietenkin päätät itse, miten ja mihin tarkoitukseen käytät kuvakudoksia - omalla maulla ja sisustustyylillä on merkityksensä. Ne toimivat myös pöytäliina, alttarivaatteina tai päiväpeitteinä. Niitä voi pitää tilanjakajana, auton takaikkunalla, parvekkeella, sohvan päällisenä, terassilla jne.

Tuotteella käytämme valmistajan tuotekuvaa.

29.90 €

Varastossa: 2 kpl

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 190cm  X 145 cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.
Muuta huomionarvoista:  Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.