Sininen Leijona mandala

Tuotekoodi: 480

Todella näyttävä leijonakuosinen seinäkangas! Tällä seinäkankaalla luot kodin sisustukseen jotain näyttävää ja erilaista!

Näitä leijonamandaloita meille tulee harvemmin ja nytkin saatiin vain pieni osa tilatuista. Tästäkin oikein mahtavasta sinisestä kuosista löytyy meidän valikoimasta myös oranssin värinen muunnos. Luonnonvalkoinen puuvillakangas on sopivan paksua seinävaatteelle ja jotenkin tuo luonnonvalkoinen kangas ei oikein pääse tuotekuvissa oikeuksiinsa mutta kun saat tämän omiin hyppysiin niin oijoi mitä mahtavuutta!

Leijonaa pidetään intiassa pyhänä eläimenä mutta se on myös horoskooppi merkki ja siksi suosittelemme kaikille Leijona-merkkisille tätä kangasta.

Aasianleijonia elää luonnossa enää Girin kansallispuiston alueella Intiassa.

32.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 215cm  X 240 cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.
Muuta huomionarvoista: Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.