Pinkki shibori

Tuotekoodi: 534

Pinkki intialainen shibori on paksua puuvillaa ja kasviväreillä värjätty! Mahtavan kuvion omaava kangas menee heittämällä ohi monesta perinteisestä mandalasta ja sopii erinomaisesti juuri hippihenkeen! Hienoisesti psykedelisen oloinen , eli Back tothe 70's vai miten se nyt oli? Joka tapauksessa tästä voit ommella jotain hienoa tai käyttää sellaisenaan, tehdä dramaattisen värimaailmamuutoksen tai aloittaa transformaation josta ei puutu mitään. Ihan miten haluat!

Kankaalla on kokoa kunnioitettavat 260cm x 220cm joten sillä sisustat isosti! Tätä löytyy varastosta vain 1kpl mutta lisää tilataan.

 

59.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 260cm  X 220 cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.
Muuta huomionarvoista: Käsin värjätty!

Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.