Norsumandala (useita eri värejä)

Tuotekoodi: 121

Näyttävä norsukuvioitu päiväpeitto/seinäkangas. Kuva on painettu käsin värjätylle puuvillakankaalle ja tuttuun tapaan näissä kankaissa on päät sidottuna hapsuilla ja itse norsuteemainen mandala on painettu käsin silkkipainomenetelmällä. Tämä tekee jokaisesta kappaleesta omalla tavalla uniikin ja kankaissa voi olla painokuva hitusen kierossakin.

Kankaan kuvio kuvaa perinteistä pyöreää kuviota, mandalaa jota kuvataan hyvin usein erilaisissa intialaisissa seinäkankaissa. Mandalassa on painettuna norsujen kuvia ja norsua pidetäänkin onnea tuovana ja pyhänä eläimenä.

Elefantti on pyhä eläin ja sitä käytetään monissa seremonioissa, työjuhtana sekä esimerkiksi häissä.

Tästä norsumandalasta on saatavilla keltainen, punainen, purppura ja vihreä värimuunnos. Valitse oma värisuosikkisi alasvetovalikoista.

 

 

49.00 €

Varastossa: 10 kpl

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 210cm  X 240cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.
Muuta huomionarvoista: Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.