Keiju puun alla - Punainen/Oranssi

Tuotekoodi: 10001

Keijuteemaisella kankaalla sisustat tilan kuin tilan satumaiseen tunnelmaan!

Upea oranssin ja punaisen värinen, satuteemainen, keijua puun alla esittävä seinäkangas. Kangasta reunustaa torvea soittavat keijut.

Nykykulttuurissa sana keiju on yhdistetty luonnossa eläviin kauniisiin, siroihin, vaaleisiin tai jopa läpinäkyviin neitoihin. Muinaistarustossa eräänlaisia keijuja olivat kauniisti pukeutuneet metsissä kulkevat luonnottaret, sekä ilman immet tai ilmattaret, jotka istuivat taivaalla, esimerkiksi sateenkaaren päällä, ja olivat usein hohtavan valkoisia tai hopeisia ja kultaisia.

Tämä kangas tulee Intiasta meille eurooppalaisen tukkurin välityksellä joten tuotekuva on heidän tuottama. Kankaan koko on valmistajan ilmoittamana 155cm x 225cm, mutta pieniä heittoja mitoissa voi olla.

29.90 €

Varastossa: 0 kpl

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 150cm  X 225 cm
Materiaali: 100% Puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Intialainen sisustuskangas sopii mm. seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille, pöytäliinaksi jne.


Muuta huomionarvoista: Suosittelemme tuulettamaan kankaan siinä käytettyjen värien takia. Väreistä irtoaa hetken ajan hajua joka haihtuu tuulettamalla.

Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Bob Marley - One love

Legendaarisen Reggae-artistin Bob Marleyn kasvokuva ja asiaan kuuluvalla tekstillä. Passaa jokaisen reggaen ystävän ja legendan fanin sisustuskoodiin!


Robert Nesta ”Bob” Marley (kasteestaan 1981 alkaen Berhane Selassie; 6. helmikuuta 1945 Saint Ann, Jamaika – 11. toukokuuta 1981 Miami, Florida, Yhdysvallat) oli jamaikalainen laulaja-lauluntekijä, muusikko, rastafari-liikkeen tunnettu edustaja ja The Wailers -yhtyeen johtohahmo.

Tuote lisätty
10.00 €

Dreamcatcher

Tässäpä poikkeuksellinen unisieppari-teemainen seinävaate. Saimme pienen erän näitä unisieppari-kankaita ja myydään ne pois alennuksella, sillä näitä ei enää valmisteta. Kankaan tausta on naruvärjäystekniikalla värjätty ja päälle on painettu intiaaneille tunnusomaisia kuvioita sekä unisieppari.

Amerikan alkuperäiskansat uskovat, että yöilma on täynnä unia, sekä hyviä että huonoja. Unisieppari, joka on ripustettu yläpuolellesi tai on vain lähelläsi, pyydystää unia nukkuessasi. Hyvät unet osaavat kulkea unisiepparin lävitse kulkemalla uloimpien reikien läpi ja liukumalla pehmeiden höyhenten kautta alaspäin. Huonot unet eivät tiedä oikeaa kulkureittiä unisiepparin läpi joten ne jäävät kiinni ja katoavat aamun ensivalossa...

On olemassa monia muitakin unisieppariin liittyviä taruja, kertomuksia ja uskomuksia, mutta niitä kaikkia yhdistää se että ne vievät pahoja unia pois.

Kangas on amerikkalaista alkuperää ja sen koko on 147cm x 208cm. Se soveltuu myös muuhunkin kuin vain seinävaatteeksi.

Tuote lisätty
36.90 €