Elefantti puun alla, 180cm (R)

Tuotekoodi: 7103

Tämä kaunis valkopunainen, pyöreä sisustuskangas on todella nätti sisätilojen koriste. Syvän punainen viininpunainen väri korostuu valkoiselta pohjalta. Tällä käsityönä valmistetulla kuvakudoksella luot intialaista ilmapiiriä. Kangas on aistillinen ja tyylikäs lisä sisustukseen, esimerkiksi pöytäliinana tai seinälle ripustettuna, mutta se sopii käytettäväksi myös parvekkeilla, terasseilla ja rannalla.

Tämäkin hieno kuvakudos on valmistettu 100% puuvillasta. Kankaan halkaisija on 180cm. Tietenkin päätät itse, miten ja mihin tarkoitukseen käytät kuvakudoksia - omalla maulla ja sisustustyylillä on merkityksensä. Ne toimivat myös pöytäliina, alttarivaatteina tai päiväpeitteinä. Niitä voi pitää tilanjakajana, auton takaikkunalla, parvekkeella, sohvan päällisenä, terassilla jne.

34.90 €

Varastossa: 2 kpl

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n.180cm halkaisija

Materiaali: 100% puuvilla

Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua. Lisää pestessäsi hieman etikkaa pesuveteen niin värit pysyvät parempina.
Käyttöehdotuksia: Intialainen pyöreä sisustuskangas sopii mm. rannalle, piknikille, pöytäliinaksi, seinälle, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, treenikämpälle, kattoon ripustettavaksi, terassille jne.
Muuta huomionarvoista:  Intialaiset sisustuskankaat värjätään yleensä perinteisellä, intialaisella silkkipainomenetelmällä - käsityönä (tai koneellisesti - huomaa että osa myymistämme kankaista on koneellisesti painettu). Silkkipaino eli seripaino (engl. screen-printing) on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. Painokuvio on luotu seulakankaalle sen alapintaan kiinnitetyn painoaihion eli sapluunan avulla. Sapluuna tukkii seulan niistä kohdista joista värin ei haluta siirtyvän painopinnalle.
Silkkipainon nimitys tulee siitä, että aikaisemmin seulakankaana käytettiin silkkiä, nykyään seulakangas on kuitenkin useimmiten valmistettu polyesteristä. Muita seulakankaan materiaaleja voivat olla polyamidit (nailon tai perlon) tai metallit (teräs tai pronssi).

Silkkipainossa painopinnan ei tarvitse olla puristuksissa eikä sen tarvitse olla tasainen. Siksi silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Painomenetelmästä johtuen painojälki ei aina ole täydellistä, vaan tuotteet ovat omalla tavallaan yksilöllisiä. Tästä johtuen ei kankaissa ole myöskään täydellisen painojäljen takuuta.