Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Tie Dye OM

60-luvulla suosioon nousseella naruvärjäystekniikalla värjätty, Pyhää tavua Om:ia kuvaava seinäkangas on todella siisti näky!

Om, on elämän ääni. Se merkitsee ykseyttä kaikeuden kanssa sekä fyysisen että henkisen ruumiin yhdistämistä. Om-laulaminen elvyttää, rauhoittaa mielen ja ravitsee sielua. Tästä syystä om on kaikkein voimakkain kaikista mantroista.

Syksyn värit heijastuvat tässä taideteoksessa ja käsityöläisleima korostuu kankaan materiaalissa, ompeleissa ja värjäyksessä. Nämä kankaat eivät siis ole suorakulmaisia, vaan paksu puuvillakangas on kutistunut värjäyksen myötä muodoltaan, joten kankaan mitat ovat poikkeavat normaalista, eli 125cm x 225cm. Jokainen kangas on oma yksilönsä joten mistään säännöstä ei voida puhua, mutta emme voi laittaa päätämme pantiksi siitä että saat suorakulmaisen kappaleen. Myös pyöreä Om, on hieman venynyt eri suuntiin.

Kangas on karheaa ja paksua puuvillaa jossa kankaan reunoja ei ole taitettu vaan ne on ommeltu löyhästi valkoisella langalla (tämä ei näy kuvissa).

Kangas sopiikin todella hyvin paikkoihin jossa se saa riippua löysästi, joten hieman vintturasta muodosta ei ole haittaa. Kankaat ovat siis yksilöllisiä kappaleita joka tekee niistä uniikkeja taideteoksia! Kangas soveltuu myös askarteluun ja ompeluuun raaka-aineeksi, autoon, mökille, veneeseen, seinälle, sängyn päälle jne.

Om (myös Aum tai Ohm, kirj. ॐ) on pyhin tavu hindulaisuudessa, symboloiden Brahmania ja koko kaikkeutta.

Tuote lisätty
25.00 €
(Ei varastossa)