Circles of light: Kundalini 7 chakras

Tuotekoodi: 7021

Yhdysvaltalaisen Circles of Light:in kokoelmasta (Throw Wall Hanging Collection: Kundalini Ladder) tulee tämä käsin kudottu ja kirjailtu upea chakroja kuvaava taideteos. Poikkeuksena intialaisiin seinäkankaisiin on tämä kangas täysin käsin valmistettu ja tulee amerikan mantereelta. Kyseinen teos roikkuu bannerin tavoin seinällä ja on hyvän kokoinenkin, sen mitat ovat 28cm x 158cm.

Circles of light - taiteilijoille maksetaan jokaisesta myydystä taideteoksesta. Valon ympyrät (circles of light) tukevat ja rohkaisevat luovia ihmisiä ja tukevat heitä välittämällä taideteoksia keräilykokoelman kautta.
He haluavat tukea paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden taidetta. Valon ympyrän ihmiset valmistavat ja tekevät sitä mitä he rakastavat. Heidän kokoelmansa seinävaatteet ja torkkupeitot heijastavat valintaa siitä, mitä he haluavat edustaa maailmalle.


Kaikki tuotteet joita Circles of light:in jäsenet valmistavat, on suunniteltu parantavaan taiteeseen, kuten reiki, jooga, hieronta ja meditaatio sekä loputtomiin siunauksiin.

Tämän kyseisen bannerin on valmistanut Paul Heussenstamm ja se on valmistettu tilauksesta.

89.00 €

Varastossa: 0 kpl

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: 28cm x 158cm
Materiaali: 40% Polyesteri, 35% Akryyli, 25% puuvilla
Pesuohje: Tuotteelle suositellaan käsinpesua haaleassa vedessä. Konepesua ei suositella, koska värit saattavat haalistua.
Käyttöehdotuksia: Ripusta tämä joogastudioon tai seinälle tilaan jossa meditoit.
Muuta huomionarvoista: Kankaan kuvan copyright kuuluu taiteilijalle, Paul Heussenstamm:lle. Kangas on arvokkaampi kuin yleensä ottaen intialaiset seinäkankaat ovat, sillä se on valmistettu käsin alusta loppuun saakka ja se voidaan mieltää taideteokseksi.