Meistari Leikkuulauta, saarni, 45×70

Tuotekoodi: 6012

Kotimainen, suomen petäjävedellä toimivan Liekon käsityönä valmistama leikkuulauta.

Tämä on koko malliston järein leikkuulauta ja se on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön, mutta koska meistä tavallisistakin tallaajista löytyy paljon intohimoisia ruuan laittajia, niin suosittelemme tätä kaikille jotka vaativat laatua ja isoa leikkuutilaa!

Lauta on suunniteltu ja valmistettu jokapäiväiseen käyttöön ja se kestää täysin ammattikeittiön vaativissa olosuhteissa.

Lauta on helppo pestä yksinkertaisen muotoilun vuoksi. Reilu reunapyöristys helpottaa laudan nostamista pöydästä. Suurin koko koko mallistossa kertoo että (45x70cm) tältä laudalta ei tila lopu kesken ei sitten millään.

Laudalle käy ainoastaan käsinpesu. Tarvitsee korkeintaan vähäisen määrän pesuainetta. Anna kuivua ilmavasti pesun jälkeen.

Tämä leikkuulauta kestää uskomattoman paljon veitsen viiltoja ja useita pesuja päivässä.

195.00 €

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Paino: 14 kg

Mitat: 5,5 x 45 x 70 cm

Materiaali: Saarni

Muuta huomionarvoista: Lieko -leikkuulaudat toimitetaan suoraan valmistajan varastosta ja toimitusaika on toistaiseksi kaksi viikkoa.

Leikkuulauta on valmistettu pystypuisena. Tämä tarkoittaa sitä että laudan saamat viillot veitsistä korjaantuvat puulajille ominaisella tavalla. Tämä lisää leikkuulaudan käyttöikää ja noudattamalla valmistajan antamia ohjeita, voi tämä lauta olla vuosikymmeniä keittiösi kulmakivi!

Laudoille on saatavilla myös valmistajan antamana huoltopalvelu. Lataa hoito-ohje tästä!