Nyt löydät valikoimastamme sisustustauluja jotka me olemme itse valmistaneet intialaisista sisustuskankaista. Valikoimaan on tulossa myös muidenkin valmistajien sisustustauluja sekä taidetta. Taide puolta edustaa mm. allekirjoittanut itse (maalailen ajan kanssa ja harvakseltaan) sekä parilta muultakin upeita taideteoksia tehtailevalta henkilöltä.

-43% Buddha-taulu

Buddha-taulu

Joitain kappaleita ihan hitusen runtua ottaneita Buddha teemaisia tauluja lähtee nyt edulliseen hintaan!

Taulu on kaikesta huolimatta hienon näköinen! Kokoa taululla on 30cm x 40cm paksuus n. 3 cm.

Tuote lisätty
35.00 €
20.00 €

Kultamusta sisustustaulu

Kauppiaan käsittelyssä sai perinteinen taulupohja päälleen kultamustan kankaan. Kangas oli käyttökelvoton jo isommassa koossa. Saapuessaan meille oli rahtiyhtiö ollut huolimaton, joten oli luonnollista ottaa talteen kaikki se mitä käytettävissä oli ja näin sai alkunsa tämäkin taulu.

Kehys on uudelleenkäytettävissä ja kankaan alla on valkoinen pinkopohja, eli jatkumoa tällä riittää. Kankaan alta nämä eivät näy.

Paksuutta taululla on n. 1,5 cm ja sen mitat muutoin ovat 55cm x 46cm. Kangas on kuvan mukainen, eli se on lähtöisin kultamustasta lootusmandalasta.

Upea koristetaulu huokuu mystistä tunnelmaa. Taiteellinen leikkaus pohtii mandalan syvintä olemusta, näemmekö sen takana olevat energiat?

Tuote lisätty
27.90 €