Krishna ja 2 "syöksyhammasta"

Tuotekoodi: 1000003

Alkuperäisen intian yheistyökumppanimme taideteos esittää Krishnaa. Patsas on käsin veistetty ja sillä on painoa yli 21 kiloa. Tämän patsaan hankitaa ei voi katua!

Upea Krishnaa patsas aloittaa sisustus kategorian sarjassamme uniikit käsityöt, ja vieläpä sieltä upeammasta päästä. Lupasin itselleni tuoda teille ulkomailta aivan mahtavaa ja erilaista sisustusta ja tämä patsas todellakin toteuttaa sen lupauksen. Patsas on uniikki. Se painaa yli 21 kiloa ja sen korkeus on 72cm.patsaan on valmistanut intialaisen Shrinath Art Galleryn perustaja ja omistaja hra. Vilkas Saini.

Patsaan ideaali sijoitus on siellä missä kaivataan katseen vangitsijaa. Suosittelemme loppusijoituspaikan etsimisen aloittamisen avoimesta tilasta. Toimitamme patsaan kotiinkuljetuksella henkilökohtaisesti.

Wikpedia kertoo patsaan, (krishnan) tarinaa;

Eri hindulaisuuden perinteet tulkitsevat Krishnan jumaluutta eri tavoin. Jotkut ajattelevat, yleisesti sanakirjoissa toistetun tarinan mukaisesti, tämän olevan Vishnun kahdeksas avataara. Toiset taas ajattelevat Krishnan olevan alkuperäinen jumaluus, jonka ilmentymiä Vishnun eri muodot ovat. Nämä jälkimmäisen suuntauksen edustajat ajattelevat myös Krishnan asuvan omalla henkisellä planeetallaan, Golokassa, kaikkien henkisen taivaan Vaikuntha-asuinsiojen ylimmässä sfäärissä.

Kuvaus Krishnasta

Yleisimmin Krishna kuvataan ajaltaan Vrajan seudulla, viehättävänä nuorukaisena. Hänen ihonsa hohdetta verrataan tummaan monsuunipilveen. Hänen laineilevat, tumman kiiltävät hiuksensa valuvat pitkin hänen olkapäitään. Krishnan huulet muistuttavat granaattiomenan kukkia, hänen silmänsä lootuksen terälehtiä. Korvissaan tällä on Makara-hain, lemmenjumalan symbolin, muotoiset korvakorut. Yleisimmin Krishna kuvataan pukeutuneena hohtavan keltaiseen dhoti-vaatteeseen ja samanväriseen ylle kietaistavaan shaaliin. Krishnan hiukset on usein koristeltu erilaisin tuoksuvin metsäkukin, kukkaseppeleen koristaessa hänen rintaansa. Hänen alituinen kumppaninsa, lumoava huilu, on mukana tämän vyölle kietaistuna.

Tämä patsas on uniikki, toista samanlaista ei ole. Ota huomioon että patsaan hintaan kuuluu toimitus, ja toimitus patsaalle tapahtuu sovitusti.

1 799.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

Tuotteen tiedot:

Materiaali: Marmori
Mitat: K 72 x L 18x S 13 cm
Paino:  21g
Väri: marmori
Pakkaus: You never know - tulee intiasta...mutta toimitamme patsaan tilaajalle henkilökohtaisesti tilausosoitteeseen suomessa.
Pakkauksen paino: 35kg
Toimitus ja maksu: Patsas maksetaan normaalisti verkkokaupan maksujärjestelmän mukaisesti. Saat tilauksestasi myös vahvistuksen jonka jälkeen vahvistamme 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksen. Tuote toimitetaan tilaajan antamaan osoitteeseen meidän toimesta, mutta joudut tilausta tehdessäsi maksamana verkkokaupan postimaksun. Meidän kotiinkuljetus sisältyy tuotteen hintaan.

Tullit ja arvonlisävero: Tuote toimitetaan Indianfabriksin toimesta joten hinta sisältää jo arvonlisäveron, eli sitä ei tarvitse uudestaan maksaa. Myöskään tullimaksua ei peritä, sillä tuotteen tullit on jo maksettu meidän toimesta. Huomaa että jos  jostain syystä haluat perua tilauksen, tulee se perua 14 pv:n kuluessa tilauksen tekemisestä soittamalla meille numeroon 0405790709. Mikäli tilaus perutaan pidätämme tilaussummasta 10% kattamaan omat kulumme. Muussa tapauksessa tilaus on sitova. Tilaamalla tuotteen sitoudut tähän toimitusehtoon.

Mikäli tuotteen maahantuonnista aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia, kuten tullimaksuja tai arvonlisäveroa tai rahtimaksuja ovat ne tilaajan vastuulla. Indianfabriks.fi ei myöskään ole vastuussa tullin toimista tai tullin aiheuttamista lisäkustanteista.