Kissareppu/pyykkipussi

Tuotekoodi: 40054

Monen erilaisen säilytykseen ja mukana kuljettamiseen soveltuva pieni reppu.

Reppu kulkee mukanasi joka paikassa ja sitä voi käyttää pienenä pyykkipussina.

reppu on kuviotu humoristisella kissa kuviolla ja sen materiaalina toimii polyesteri. Mittaa repulla on n. 38cm x 33cm ja sen voi pestä 30 asteessa.

9.90 €
8.42 €

Varastossa: 4 kpl

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Leveys : 33cm

Korkeus: 38cm

Materiaali: 100% polyesteri

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kantokassi - Tree Of Life

Edullinen ja näppärä kantokassi on 40cm x 50cm kokoinen. Puuvillapussit ovat hyvin käytännöllisiä monella tavalla: ne ovat halpoja, kestävästi tuotettuja ja kierrätettäviä ja helposti pestäviä.

Tämä korkealaatuinen puuvillakassi on koristeltu elämän puuta esittävällä kuvalla. Kantokassi menee pieneen tilaan joten se on loistava apuväline esimerkiksi kauppakassiksi tai vaikkapa pyykeille.

Elämän puu on yleinen aihe muinaisen Lähi-idän kansojen kulttuurissa, mutta se on saavuttanut tukevan jalansijan intialaissa tekstiileissä ja länsimaisessa sisustuksessa ja pukeutumisessa. Tavallisesti kyseessä on myyttinen puu, joka antaa kuolemattomuuden.

Tuote lisätty
6.95 €
-9.96€ Lila sadhu laukku

Lila sadhu laukku

Perinteinen nepalilainen sadhu laukku. Laukku on kestävää puuvillaa ja se on koristeltu erinomaisesti ompelein ja kiiltävillä koristeilla. Tällä laukulla saat helposti piristettyä kevät ja kesäpäivien asukokonaisuutta!

Laukun ompeleet voivat poiketa kuvioinniltaan tuotekuvasta. Ompeleissa toistuvat mm. Aurinko, Om, riikinkukko, rauhan symboli, yleensä väreittäin, mutta poikkeuksia voi olla.

Laukun mitat ovat. n. 36x92x30cm.

Tuote lisätty
24.90 €
14.94 €
-15% Unisieppari reppu/pyykkipussi

Unisieppari reppu/pyykkipussi

Monen erilaisen säilytykseen ja mukana kuljettamiseen soveltuva pieni reppu.

Reppu kulkee mukanasi joka paikassa ja sitä voi käyttää esim. pienenä pyykkipussina.

Reppu on kuviotu unisieppari kuviolla ja sen materiaalina toimii polyesteri. Mittaa repulla on n. 38cm x 33cm ja sen voi pestä 30 asteessa.

Tuote lisätty
9.90 €
8.42 €

Elämänkukka (Indonesia)

Eurooppaan tuodusta rajoitetusta erästä lohkesi meille nyt yksi aivan upeea ja kirkasväriinen koristekangas!

Tämä upea ja kauniisti tehty taideteos on valmistettu mehiläisvahan avulla.

Teoksen valmistuksesta:
 
Kankaan pinnalle luodaan ensin kuumalla vahalla piirtämällä haluttu kuvio. Tämän jälkeen teoksen kuvio viimestellään luonnollisten väriaineiden avulla. Kangasta venytetään ja se kuivataan auringossa. Tämän jälkeen vaha pestään pois ja kankaaseen värjätty kuvio herää eloon elävien värien sävyttävänä.

Kangas on valmistettu Ubudin taiteellisella erillisalueella, Balin saarella. Teos on täydellinen positiivisen energian tuomiseen mihin tahansa tilaan. Sillä luo ihastuttavan keskipisteen olohuoneen seinälle.

Tämä kangas tulee Indonesiasta meille eurooppalaisen tukkurin välityksellä joten tuotekuva on heidän tuottama. Kankaan koko on valmistajan ilmoittamana 107cm x 103cm, mutta pieniä heittoja mitoissa voi olla.

Tuote lisätty
34.90 €