Mustankirjava Vintage jalkarahi "Khambadi"

Olohuone ei ole olohuone ja lukunurkkaus ei ole lukunurkkaus ilman paikkaa missä voi lepuuttaa jalkojaan. Jalkarahi koostuu tilkkutäkkityylisesti yhteen ommelluista erilaisista kangaspaloista ja yläpuolen saumaa reunustaa eri väriset puuvillatupsut. Tästä saat kotiisi varman puheenaiheen ja vieraasi lepuuttavat jalkojaan hymy huulilla tämän ottomaanin päällä...Vintage rahi "Khambadi" käy myös lemmikeille makuupaikaksi sekä lapsille istuimeksi. Rahiin on hyvä nojata jos istumatila on käynyt vähiin.

Ottomaanit ovat aitoa intialaista käsityötä. Tätä mallia vain yksi kappale varastossa. Toimitus tapahtuu ilman sisuskaluja kohtuuttoman isoiksi kasvavien postikulujen takia...!

Vintage jalkarahi on iso, joten kannattaa varautua siihen että sisälle menee hyvin sullottuna melko paljon tavaraa. Rahin mitat alapuolella tuotekuvauksessa. Rahin pohjassa on metallinen vetoketju reunasauman kohdalla ja sen yläreunaa kiertää ommeltujen koristeiden kehä.

Rahi on kuitenkin pätevä apu vanhan ottomaanin uudelleen verhoilussa tai jos itse täytät sen, suosittelemme sisälle jotain tukevaa mutta pehmeää. Sopivaa sisusta kannattaa kysellä huonekaluliikkeistä.

Tuote lisätty
79.00 €

Taito Penkki, 30×90, taittojaloilla

Kotimainen, suomen petäjävedellä toimivan Liekon käsityönä valmistama käytännöllinen penkki.

Penkki valmistetaan koivupuusta ja se on varustettu taittojaloilla. Erittäin kestävää tekoa. Kansi on 32mm vahva.

Yksinkertaisen älykäs mekanismi taittojalan lukitsemiseen on helppokäyttöinen ja kestävä.

Tuote lisätty
229.00 €