Norsupatsas 40cm

Tuotekoodi: 7058

Hyvän onnen, rohkeuden ja vallan symbolina pidetään elefanttia. Siksi juuri, on paikallaan omistaa yksi huomattava, erikoinen ja kohtalaisen kokoinen Elefantti-patsas. Tällä patsaalla tuot omalaatuisen ja uniikin piirteen sisustukseesi. Mikäli etsit juuri sellaista, on tässä yksi ehdotuksemme.

Tämä patsas on korkeudeltaan n. 40cm ja sillä on painoa n.6 kg. Pituutta patsaalla on n. 55cm ja leveyttä n. 23cm. Patsas sopii erinomaisesti pidettäväksi ulkona tai sisällä. Patsas on polyresiiniä.

Väkevät ja pitkäikäiset aasiannorsut liittyvät läheisesti moniin Intian jumaluuksiin. Esimerkkinä voidaan pitää suosittua Ganesha-jumalaa, jolla on norsun pää. Tämän lisäksi myös jumala Shivan seuruetta johtaa valkea norsu ja Buddhan syntymästä toi tiedon valkoinen aasiannorsu. Norsuilla on edelleen paikka monissa uskonnollisissa seremonioissa. Sri Lankassa koristeltu urosnorsu kantaa Buddhan hammasta vuosittaisessa juhlakulkueessa. Monilla Etelä-Intian hindutemppeleillä on oma norsutalli, jonka asukkaita käytetään seremonioissa.

HUOM! Toimitus tällä tuotteella voi tapahtua aikaisintaan 7.7.2018.

129.00 €

Varastossa: 0 kpl

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 40cm
Leveys: 23cm
pituus: 55cm
Materiaali: Polyresiini