Puolukkahunaja valmiste 310g

Tuotekoodi: 39_1

Puolukkahunajavalmisteessa yhdistyvät puolukan paremmat puolet kotimaiseen hunajaan, luoden unohtumattoman makuelämyksen. Maultaan pehmeästi makea ja puolukalta selvästi maistuva valmiste soveltuu erinomaisesti kaurapuuron päälle, leivontaan ja jälkiruokiin. Suosittelemme kokeilemaan myös poron tai hirvenlihan kyytipoikana.

14.00 €

Varastossa: 1 kpl

 

 

 

Sisältö: 140g

Ainesosat: Kotimainen hunaja, luontainen aromi, luontainen väri.

Ensimmäinen marjaisa ja monipuoliseen käyttöön soveltuva koivulehdon hunajan Puolukkahunajavalmiste on maultaan aivan upea. Siinä yhdistyvät hunajan makeus ja puolukan parhaat puolet. Puolukan mausta jää pois kitkeryys joten se soveltuu entistä monipuolisemmin leivontaan ja ruuan laittoon.

Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 140g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä.

Käyttöehdotuksia:

Juomat:

Mausta kuuma vesi, tee tai kahvi tällä hunajavalmisteella niin saat mahdottoman hyvän puolukkaisen ja makean juoman. Annostus oman maun mukaan, pienempi määrä maistuu vähemmän ja isompi määrä taas enemmän.
Salaatti:
Voit maustaa erilaisia salaatteja tällä ihanalla hunajavalmisteella. Puolukka tuo erilaisiin salaatteihin ihanan marjaisen vivahteen jossa hunaja myös makeuttaa ja sen sisältämät hyödylliset ainesosat auttavat tasapainottamaan kuidun ja prebioottien kanssa elimistön toimintaa.
Kasvis ja liharuuat:
Suosittelemme kokeilemaanpuolukkahunajavalmistetta kasvislaatikoissa. Lisäksi erilaiset liharuuat, erityisesti riistaruuat (Poro, Hirvi, Peura) nauttivat puolukan mausta ja makeudesta.
Leivonta:
Puolukkahunajavalmiste toimii erittäin hyvin mm. mokkapalojen kuorrutteessa, kermavaahdon kanssa sekä erilaisten kakku ja leivonnaisten ohjeissa teollisen sokerin korvikkeena.

Keruualue: Mehiläisten keruualueena koivulehdon hunajalla on Keski-Pohjanmaan alue, perhosta veteliä kohti. Keruualueeseen kuuluu sekä metsää, soita että puutarhoja sekä viljelyksiä joiden kasvusto vaihtelee vuosittain.


Käsittely: Koivulehdon Hunaja on mehiläispesästä pois ottamisen jälkeen lingottu jonka jälkeen siitä on suodatettu roskat ja vahapalat pois. Tämän jälkeen hunaja on siivilöity erittäin tiheällä siivilällä jotta suurin osa siitepölystä suodattuu pois. Tämän jälkeen hunajan on annettu seisoa tiiviissä astiassa maustamiseen ja purkittamiseen saakka.

Vinkkejä hunajan säilöntään ja käsittelyyn: Hunajan käsittelyyn ja annosteluun täytyy ehdottomasti olla hunajalusikka. Oikeaoppinen hunajalusikan käyttö vähentää hunajaan pääsevää kosteutta joka vuorostaan voi jopa pilata hunajan. Hunaja on juoksevaa ja se kiteytyy vapaasti ajan kuluessa. Tämä näkyy aluksi hunajan värin muuttumisena sameaksi.  Hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä sitä esimerkiksi vesihauteessa.

Hunaja säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä joten suosittelemme pitkäaikaista säilytystä pakastimessa. Vältä säilytystä jääkaapissa!


Tuottaja: Koivulehdon Hunaja Oy on varsin uusi yritys suomalaisella mehiläisalalla. Yritys on perustettu kesäkuussa 2017 vaikka mehiläisiä on koivulehdon tilalla perhossa tarhattu jo muutamia vuosia. Yrityksen kotitila sijaitsee perhon pyöreän suon kupeessa, alajoen ja metsä-porasen välissä. Yritystä luotsaa Mehiläisten ammattitarhaaja Janne Humalajoki. Yrityksen päätuotteita ovat suomalainen metsäkukkaishunaja, maustetut hunajat, hunajavalmisteet sekä muut mehiläispesän tuotteet, kuten siitepöly ja mehiläisvaha. Yritys panostaa asiakaslähtöiseen toimintaan sekä tuotekehittelyyn ja luo uusia yhteyksiä maailman laajuisesti suomalaiselle hunajalle.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

InkivääriHunaja valmiste 310g

Vahvan makuinen Inkiväärihunajavalmiste koivulehdon hunajalta.

Tuote lisätty
14.00 €

Appelsiinihunaja valmiste 310g

Luontaisella appelsiinin aromilla maustettua kotimaista hunajaa kauniissa lasipurkissa.

Tuote lisätty
12.90 €