Lahjapakkaus maustettuja hunajia (140G purkeissa)

Tuotekoodi: 50

Mikä onkaan parempi tapa muistaa ystävää tai sukulaista merkkipäivänä tai juhlan merkeissä, kuin antamalla koivulehdon hunajan upea 5 purkin lahjapakkaus!?

Pakkaus sisältää 5 hienoa 310g:n lasipurkkia ja koivuisen kotimaassa valmistetun hunajalusikan (arvo 6,90€). Paketin kruunaa Koivulehdon Hunajan upea, musta laatikko jossa on päällä valkoinen koivun lehti. Lahjapakkaukseen tulee mukaan mehilästarhaajan oma saatekirje joka allekirjoitetaan jokaiselle erikseen.

Koivulehdon Hunajan makuhunajavalmisteita löytyy valikoimastamme 15 erilaista. Voit vapaasti valita lahjapakkaukseen ne maut joita haluat ja pakkaamme ne huolellisesti niin että kuljetuksen aikana ei tule vahinkoa.

Anna hunajan lahjapakkaus merkkipäivänä, juhlapyhänä tai ihan muuten vain - tämä lahja muistetaan aina!

Makuvalikoima:

 • Vanilja
 • Kola
 • Sitruuna
 • Eucalyptus
 • Persikka
 • Appelsiini
 • Hassel
 • Salmiakki
 • Kookos
 • Terva
 • Konjakki
 • Inkivääri
 • Puolukka
 • Lakka
 • Rommi

Kun Tilaat tuotteen kysymme teiltä sähköpostilla valitsemanne maut.

Hunajamme toimitetaan juoksevana kauniissa mustakantisessa lasipurkissa jossa on 310g luontaisella aromilla maustettua hunajaa.  Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että paketteja, 5 tai 10 kpl erissä. Myymme myös kahviloihin, kauppoihin, kondiittoreille sekä yrityksille.

33.90 €

Kiteytymisestä:

Hunajan kiteytyminen muuttaa hunajan rakennetta ja se tuntuu kielen päällä kiderakenteena joka muistuttaa teollista hienoa sokeria. Tämä siis ei tarkoita sitä että hunajaan olisi lisätty sokeria vaan se on hunajan luontainen ominaisuus. Kaikki hunajat kiteytyvät ajan mittaan.Kiteytyvä hunaja alkaa menemään ulkonäöltään sumeaksi ja vaalenee kiteytymisprosessin aikana. Purkin pohjalle voi muodostua vaaleita kiteitä. Kiteytynyt hunaja maistuu erilaiselle kuin juokseva hunaja ja siksi maku muuttuu ajan kanssa. Kiteytyneen hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä purkkia vesihauteessa tai hanan alla kuumassa vedessä. Hunajan voi myös lämmittää mikrossa mutta emme suosittele sitä.

Säilytys:

Hunaja säilyy periaatteessa ikuisesti - jos se säilötään oikein. Suosittelemme lyhytaikaista säilytystä huoneen lämmössä ja pitkäaikaista säilytystä kuivassa ja viileässä, esimerkiksi pakastimessa.

Hunaja on altis kosteudelle joten vältä märän tai kostean lusikan upottamista hunajaan, sillä se voi lisätä hunajan kosteutta joka puolestaan voi saada hunajan vaahtoamaan. Vaahdonnut hunajakin on syötävää mutta silloin sen laatu on heikentynyt huomattavasti. Suosittelemme hunajan ottamista hunajalusikalla purkista.

Hunajavalmisteelle parasta ennen päiväys on 1,5v ja se löytyy purkin pohjasta.

Lähetys ja pakkaus:

Pakkaamme hunajapurkit niin etteivät ne koske toisiinsa kuljetuksen aikana ja käytämme sellaista eristettä joka estää purkkien hajoamisen postin kuljetuksen aikana. Hunajan tilaaminen on jopa turvallisempaa kuin kauppakassissa purkin kuljettaminen.

Tietoa yrityksestä:

Koivulehdon Hunaja Oy on kesäkuussa perustettu suomalaista hunajaa ja hunajatuotteita valmistava yritys jonka pääpaikka on perhossa. Tuotevalikoimassamme on huippulaatuiset ja maultaan erittäin hyvät, luontaisilla aromeilla maustetut hunajat sekä normaali hunaja.

Tuotteissamme käytetään 100% suomalaista hunajaa ja valvomme sen laatua koko tuotantoprosessin ajan.

Tavoitat meidät seuraavista osoitteista:

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

-20.00€ Punainen poncho

Punainen poncho

Tämä upea värikäs poncho on aitoa nepalilaista käsityötä. Poncho on universaalin kokoinen. Hartialeveys menee arviolta 70-80cm asti, mutta myös kapeamman hartialeveyden omaavat saavat tämän istumaan harteilleen hyvin.

Poncho on lampaanvillaa ja taatusti lämmin!

Nyt alehintaan!

Tuote lisätty
89.00 €
69.00 €