Lahjapakkaus Koivulehdon Hunajaa

Tuotekoodi: 6

Koivulehdon Hunajan vuoden 2018 satoa upeassa 5 purkin lahjapaketissa!

Nyt voit muistaa ystäviä ja sukulaisia Koivulehdon Hunajan upealla 5 purkin lahjapakkauksella! Pakkaus sisältää 5 kappaletta 310g upeaa lasipurkkia ja koivuisen kotimaassa valmistetun hunajalusikan (arvo 6,90€). Paketin kruunaa Koivulehdon Hunajan upea, musta laatikko jossa on päällä valkoinen koivun lehti.

Uuden sadon hunajaa (syksy 2018), jonka mesi on kerätty Perhonjokilaakson alueelta, perhon kunnan alueella. Tänä vuonna aikainen ja lyhyt kevät sekä kuiva kesä vähensivät satokasvien määrää. Heinäkuussa sateet toivat helpotusta kuivuuteen ja ne saivat erityisesti horsman antamaan runsaasti satoa, mistä johtuen se maistuu tämän vuoden hunajassamme erittäin selvästi.

Maitohorsmasta kerätystä medestä valmistunut hunaja maistuu tuttifruttimaiselle ja hedelmäiselle. Maitohorsman koostumus on pitkään juoksevana pysyvä. Muita satokasveja ovat valkoapila ja kanerva, jotka tuovat muutoin, lähes värittömään horsmahunajaan, väriä ja makua.

Koivulehdon Hunaja Oy on saanut hyvää suomesta merkin käyttöoikeuden. Hyvää suomesta merkki takaa että tuote on ensiluokkainen raaka-aineiltaan sekä 100% kotimainen tuote. Hyvää suomesta merkkiä saavat käyttää ainoastaan ne tarhaajat , joille merkin käyttöoikeus on erillisen hakemuksen ja hunajan laadun tutkimuksen jälkeen myönnetty. Hyvää suomesta merkin myötä, tuotteiden valvontaketju takaa tuotteen korkealaatuisuuden.

Hunaja on käsittelemätöntä, mitä tämä tarkoittaa?

Kun hunaja otetaan mehiläispesistä pois, mehiläiset ovat valmistaneet ja säilöneet sen vahakakuille. Nämä vahakakut lingotaan ja lingosta valuessaan hunajasta suodatetaan siivilällä vahapalaset ja muut roskat pois. Mitään muuta toimenpidettä ei hunajalle tehdä, eli suodattamisen jälkeen hunaja purkitetaan. Hunajan seistessä purkissa tarpeeksi kauan, alkaa hunaja kiteytymään, mikä on luonnollista hunajan käyttäytymista. Kiteytyessään hunaja alkaa tuntua kielen päällä rakeiselta, niinkuin kidesokeri. Tähän luonnontuotteeseen ei kuitenkaan ole lisätty mitään, joten puhtaasta sokerista ei ole kyse eikä sitä voida sokeriksi kutsua. Kiteytyessään hunaja kovettuu ja sen saa juoksevaan tai pehmeään muotoon takaisin lämmittämällä sitä.

Lahjapakkaus soveltuu myös liikelahjaksi yrityksille - Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

34.90 €

Kiteytymisestä:

Hunajan kiteytyminen muuttaa hunajan rakennetta ja se tuntuu kielen päällä kiderakenteena joka muistuttaa teollista hienoa sokeria. Tämä siis ei tarkoita sitä että hunajaan olisi lisätty sokeria vaan se on hunajan luontainen ominaisuus. Kaikki hunajat kiteytyvät ajan mittaan.Kiteytyvä hunaja alkaa menemään ulkonäöltään sameaksi ja vaalenee kiteytymisprosessin aikana. Purkin pohjalle voi muodostua vaaleita kiteitä. Kiteytynyt hunaja maistuu erilaiselle kuin juokseva hunaja ja siksi maku muuttuu ajan kanssa. Kiteytyneen hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä purkkia vesihauteessa tai hanan alla kuumassa vedessä. Hunajan voi myös lämmittää mikrossa mutta emme suosittele sitä.

Säilytys:

Hunaja säilyy periaatteessa ikuisesti - jos se säilötään oikein. Suosittelemme lyhytaikaista säilytystä huoneen lämmössä ja pitkäaikaista säilytystä kuivassa ja viileässä, esimerkiksi pakastimessa.

Hunaja on altis kosteudelle joten vältä märän tai kostean lusikan upottamista hunajaan, sillä se voi lisätä hunajan kosteutta joka puolestaan voi saada hunajan vaahtoamaan. Vaahdonnut hunajakin on syötävää mutta silloin sen laatu on heikentynyt huomattavasti. Suosittelemme hunajan ottamista hunajalusikalla purkista.

Hunajan parasta ennen päiväys on 2v.

Lähetys ja pakkaus:

Pakkaamme hunajapurkit niin etteivät ne koske toisiinsa kuljetuksen aikana ja käytämme sellaista eristettä joka estää purkkien hajoamisen postin kuljetuksen aikana. Hunajan tilaaminen on jopa turvallisempaa kuin kauppakassissa purkin kuljettaminen.

Tietoa yrityksestä:

Koivulehdon Hunaja Oy on kesäkuussa perustettu suomalaista hunajaa ja hunajatuotteita valmistava yritys jonka pääpaikka on perhossa. Tuotevalikoimassamme on huippulaatuiset ja maultaan erittäin hyvät, luontaisilla aromeilla maustetut hunajat sekä normaali hunaja.

Tuotteissamme käytetään 100% suomalaista hunajaa ja valvomme sen laatua koko tuotantoprosessin ajan.

Tavoitat meidät seuraavista osoitteista: