Lahjapakkaus Koivulehdon Hunajaa

Tuotekoodi: 6

Koivulehdon Hunajan vuoden 2017 satoa upeassa 5 purkin lahjapaketissa!

Nyt voit muistaa ystäviä ja sukulaisia Koivulehdon Hunajan upealla 5 purkin lahjapakkauksella! Pakkaus sisältää 5 kappaletta 310g upeaa lasipurkkia ja koivuisen kotimaassa valmistetun hunajalusikan (arvo 6,90€). Paketin kruunaa Koivulehdon Hunajan upea, musta laatikko jossa on päällä valkoinen koivun lehti.

Koivulehdon Hunajan tasapainoinen maku tuo veden kielelle. Hunaja ei ole tänä vuonna liian imelää ja siksi se soveltuu teollisen sokerin korvikkeeksi leivontaan ja ruuanlaittoon, maustamaan kylmiä ja kuumia juomia sekä popsittavaksi sellaisenaan. Tämän vuoden hunaja passaa mainiosti myös aamupuuron päälle!


Makuvivahteita hunaja saa perinteisistä metsäkasveista kuten mustikasta, puolukasta, vadelmasta, kanervasta ja apilasta. Hunaja toimitetaan juoksevana kauniissa, mustakantisessa lasipurkissa jossa on 310g hunajaa. Saatavilla on sekä yksittäisiä purkkeja että lahjapakkauksia 5 tai 10 kpl erissä.

Lahjapakkaus soveltuu myös liikelahjaksi yrityksille - Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

30.00 €

Kiteytymisestä:

Hunajan kiteytyminen muuttaa hunajan rakennetta ja se tuntuu kielen päällä kiderakenteena joka muistuttaa teollista hienoa sokeria. Tämä siis ei tarkoita sitä että hunajaan olisi lisätty sokeria vaan se on hunajan luontainen ominaisuus. Kaikki hunajat kiteytyvät ajan mittaan.Kiteytyvä hunaja alkaa menemään ulkonäöltään sameaksi ja vaalenee kiteytymisprosessin aikana. Purkin pohjalle voi muodostua vaaleita kiteitä. Kiteytynyt hunaja maistuu erilaiselle kuin juokseva hunaja ja siksi maku muuttuu ajan kanssa. Kiteytyneen hunajan saa juoksevaksi lämmittämällä purkkia vesihauteessa tai hanan alla kuumassa vedessä. Hunajan voi myös lämmittää mikrossa mutta emme suosittele sitä.

Säilytys:

Hunaja säilyy periaatteessa ikuisesti - jos se säilötään oikein. Suosittelemme lyhytaikaista säilytystä huoneen lämmössä ja pitkäaikaista säilytystä kuivassa ja viileässä, esimerkiksi pakastimessa.

Hunaja on altis kosteudelle joten vältä märän tai kostean lusikan upottamista hunajaan, sillä se voi lisätä hunajan kosteutta joka puolestaan voi saada hunajan vaahtoamaan. Vaahdonnut hunajakin on syötävää mutta silloin sen laatu on heikentynyt huomattavasti. Suosittelemme hunajan ottamista hunajalusikalla purkista.

Hunajan parasta ennen päiväys on 2v.

Lähetys ja pakkaus:

Pakkaamme hunajapurkit niin etteivät ne koske toisiinsa kuljetuksen aikana ja käytämme sellaista eristettä joka estää purkkien hajoamisen postin kuljetuksen aikana. Hunajan tilaaminen on jopa turvallisempaa kuin kauppakassissa purkin kuljettaminen.

Tietoa yrityksestä:

Koivulehdon Hunaja Oy on kesäkuussa perustettu suomalaista hunajaa ja hunajatuotteita valmistava yritys jonka pääpaikka on perhossa. Tuotevalikoimassamme on huippulaatuiset ja maultaan erittäin hyvät, luontaisilla aromeilla maustetut hunajat sekä normaali hunaja.

Tuotteissamme käytetään 100% suomalaista hunajaa ja valvomme sen laatua koko tuotantoprosessin ajan.

Tavoitat meidät seuraavista osoitteista: