Hunajalusikka Pihlaja

Tuotekoodi: 49

Kauniista pihlajasta sorvattu kotimainen hunajalusikka. Hunajalusikan pituus on n. 14cm.

Vinkki hunajalusikan oikeappiseen käyttöön:

Hunajalusikkaa käytetään annostelemaan juoksevaa hunajaa niin että hunaja ei sotke pöytää tai purkin reunoja. Upota hunajalusikka hunajaan. Nosta lusikkaa hunajasta samalla pyörittäen sormien varassa lusikkaa. Huomaat että hunajalusikkaa pyöritettäessä ei hunaja lähde valumaan pöydälle, niinkuin esimerkiksi lusikalla otettaessa. Siirrä hunajalusikka halutun astian yläpuolelle koko ajan pyörittäen (esim. kahvi tai teekupin). Pyörittämissuuntaa voi vaihtaa välillä. Kun pysäytät hunajalusikan pyörittämisen, alkaa hunaja valua ja tippuu hiljalleen hunajalusikasta. Kun olet annostellut tarvitsemasi määrän hunajaa, ala taas pyörittämään hunajalusikkaa ja siirrä se takaisin hunajapurkkiin.

Puhdistus ja pesu:

Hunajalusikan voi säilöä hunajan seassa, näin vältyt turhilta pesukerroilta. Hunaja myöskin antiseptisena luonnontuotteena ei anna bakteerien vallata lusikkaa vaan pitää sen käyttökelpoisena.

Mikäli haluat pestä hunajalusikan, suosittelemme pihlajaiselle hunajalusikalle huuhtelua kuumassa vedessä tai nopeaa desinfiointia kiehuvalla vedellä.

Huoltaminen ja hoito:

Pihlajaa oleva hunajalusikka on öljytty. Voit itse uusia säännöllisin väliajoin öljyn. Tähän käy esimerkiksi normaali ruokaöljy.

 

7.90 €

Varastossa: 0 kpl

 

 

Tuotteen tiedot:

Koko: n. 2,5cm x 14cm

Materiaali: Koivu