Olemme ottaneet valikoimaamme käytettyjä, mutta hyväkuntoisia sisustusesineitä, seinäkankaita ja tekstiilejä. Kuvauksessa on kerrottu tarkasti tuotteen kunto ja siksi nämä ovat edullinen tapa hankkia mm. seinäkankaita. Valikoimassamme on myös esimerkiksi tuoksuöljyjen haihduttimia sekä koriste-esineitä. Valikoimasta ei voi ostaa siis kuin kerran kyseisen tuotteen.

Uutena verkkokaupan toimintona me otamme vastaan käytettyjä seinäkankaita ns. vaihtokauppana, joista mainitsemme myös sosiaalisessa mediassa sekä uutiset osiossa. Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 0405790709.

Tule tekemään löytöjä!

-43% Buddha-taulu

Buddha-taulu

Joitain kappaleita ihan hitusen runtua ottaneita Buddha teemaisia tauluja lähtee nyt edulliseen hintaan!

Taulu on kaikesta huolimatta hienon näköinen! Kokoa taululla on 30cm x 40cm paksuus n. 3 cm.

Tuote lisätty
35.00 €
20.00 €
-45% Kaksi intialaisteemaista seinäkoristetta (käytetyt)

Kaksi intialaisteemaista seinäkoristetta (käytetyt)

Kaksi erilaista seinäkoristetta intialaiseen henkeen. Molempien mitat ovat n. n. 18x49cm. Materiaalina vaneri joka on maalattu ja koristeltu. Ihka aitoa käsityötä siis.

HUOM! Käytetyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuote lisätty
19.90 €
10.95 €
-30% Käytetty afrikkateemainen seinäkoriste/taulu

Käytetty afrikkateemainen seinäkoriste/taulu

Käytetty puinen, afrikkateemainen seinäkoriste jossa on juuttinaru. Keskellä afrikkalaisnaista esittävä kohokuva ja siinä riippuvia somisteita.

Mitat: n. 34 x 40cm.

HUOM! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.

Tuote lisätty
14.90 €
10.43 €

Käytetty kissakoriste

Nätti kahta kissaa esittävä posliinikoriste. Käytetty, mutta tosi hyvässä kunnossa.

MItoiltaan 14,5cm x 8cm x 6 cm.

Tuote lisätty
5.00 €

Käytetty ruskea posliinipiippu

Käytetty koristepiippu, käyttötarkoituksenaan ilmeisesti on toimia pienenä tuhkakupposena. Materiaalina posliini. Lähes uutta vastaavassa kunnossa.

Mitoiltaan piippu on 5cm korkea, 11cm pitkä ja 7,5cm leveä.

Tuote lisätty
6.49 €

Käytetty ruukku

Raidallinen käytetty kukkaruukku. Korkeus 10cm ja halkaisijaltaan 12cm.

Tuote lisätty
3.90 €

Käytetty Sininen kukkakoristeltu tuoksuöljylyhty

Sininen, keramiikkaa oleva ja käsin maalattu tuoksuöljylyhty. Lyhty on käytetty ja korkeutta sillä on n. 12 cm ja halkaisijaltaa se on n. 10cm.

Tuote lisätty
8.00 €

Käytetty Sininen tuoksuöljylyhty

Sininen ja hyvässä kunnossa oleva tuoksuöljyjen haihduttamiseen suunniteltu lyhty. Lyhdyssä on sydänteema joten sisälle laitettava kynttilä/tuikku heijastaa nättejä sydämen muotoisia kuvioita ympäri tilaa jossa tätä lyhtyä käytät.

Lyhdyssä on kuvan mukaiset öljyjäämät kulho-osassa. Edellinen omistaja on siis polttanut kynttilää sisällä ja ei ole lisännyt vettä ja kun vesi on haihtunut on jäljelle jäänyt pelkkä öljy ja siitä sitten on jähmetynyt pintaan. Öljynjämät voi puhdistaa pois.

Tästä saat edullisen ja ihan kivan näköisen tuoksuöljylyhdyn ja suosittelemme lisäämään Maroman tuoksuöljypaketin tilaukseen mukaan!

Huom! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
4.00 €

Käytetty sydän - tuikkuteline

Metallinen käytetty sydänmen muotoinen tuikkuteline on siistin näköinen. Sydämen keskeltä löytyy kuppi jonne mahtuu tavallinen lämpötuikku.

Mitat telineellä ovat n. 19x 33cm.

Tuote lisätty
8.90 €

Käytetty sydän - tuikkuteline riippuva

Metallinen sydämen muotoinen ja käytetty tuikkuteline. Tuikkutelineen ketju on pituudeltaan n. 58cm ja sydän on mitoiltaan n 20x20cm. Tuikun voi sijoittaa sydämen keskelle, josta valitettavasti puuttuu lasinen kuppi. Kupin voi korvata toisella kupilla.

Tuote lisätty
7.90 €

Käytetty valkoinen tuoksuöljylyhty

Valkoinen ja uutta vastaavassa kunnossa oleva tuoksuöljyjen haihduttamiseen suunniteltu lyhty. Lyhdyssä on sydänteema joten sisälle laitettava kynttilä/tuikku heijastaa nättejä sydämen muotoisia kuvioita ympäri tilaa jossa tätä lyhtyä käytät.

Tästä saat edullisen ja ihan kivan näköisen tuoksuöljylyhdyn ja suosittelemme lisäämään Maroman tuoksuöljypaketin tilaukseen mukaan!

 

Huom! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
5.00 €