Olemme ottaneet valikoimaamme käytettyjä, mutta hyväkuntoisia sisustusesineitä, seinäkankaita ja tekstiilejä. Kuvauksessa on kerrottu tarkasti tuotteen kunto ja siksi nämä ovat edullinen tapa hankkia mm. seinäkankaita. Valikoimassamme on myös esimerkiksi tuoksuöljyjen haihduttimia sekä koriste-esineitä. Valikoimasta ei voi ostaa siis kuin kerran kyseisen tuotteen.

Uutena verkkokaupan toimintona me otamme vastaan käytettyjä seinäkankaita ns. vaihtokauppana, joista mainitsemme myös sosiaalisessa mediassa sekä uutiset osiossa. Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 0405790709.

Tule tekemään löytöjä!

-43% Buddha-taulu

Buddha-taulu

Joitain kappaleita ihan hitusen runtua ottaneita Buddha teemaisia tauluja lähtee nyt edulliseen hintaan!

Taulu on kaikesta huolimatta hienon näköinen! Kokoa taululla on 30cm x 40cm paksuus n. 3 cm.

Tuote lisätty
35.00 €
20.00 €
-10.00€ Käytetty - Oranssi Kuu ja Aurinko

Käytetty - Oranssi Kuu ja Aurinko

Tässä makian värinen kuuta, aurinkoa ja tähtiä kuvaava iso sisustuskangas. Kangas on sen verran käytetty että se on ollut eräässä keikkapaikassa seinällä ja sillä reissulla kankaaseen on jäänyt hitusen likaa. Kangas on ollut kissataloudessa.

Upea kangas kuitenkin on sillä valkoinen puuvillakangas on käsin värjätty oranssilla jonka jälkeen silkkipainolla on saatu aikaan muut kuviot.

Käytetty kangas nyt alehintaan!

Tuote lisätty
35.00 €
25.00 €
-6.50€ Käytetty Jin/Jang

Käytetty Jin/Jang

Jin ja jang (kiinaksi yīn, perinteinen: 陰; yksinkertaistettu: 阴; yáng, perinteinen: 陽; yksinkertaistettu: 阳) ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin symboloi muun muassa feminiinisyyttä, pimeyttä, kosteutta sekä passiivisuutta ja jang vastaavasti maskuliinisuutta, valoa, kuivuutta sekä aktiivisuutta. Jinjangia hyödynnetään etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääkinnässä.

Käytetty!

Tuote lisätty
25.00 €
18.50 €
-19.00€ Käytetty Oranssi pyöreä mandala

Käytetty Oranssi pyöreä mandala

Tästäpä makia iso, halkaisijaltaan n 180cm oleva pyöreä mandala. Kuvio on painettu koneellisesti puuvillakankaalle ja tämä kappale on puolivahingossa päätynyt meille myyntiin.

Koska pyöreitä mandaloita tulee valikoimiimme myös tulevaisuudessa saakin tämä kangas olla ensimmäinen pyöreä käytetty mandala joka valikoimiimme tulee. Kankaan kunto on 90/100, eli siinä on pieni painovirhe joka näkyy läheltä katsottaessa.

Kangas on sidottu ihanasti reunoiltaan (hapsut).

Käyttökohteena voi olla vaikkapa käsityöt, pöydän päälliseksi tai piknikille/rannalle ensi kesän rientoihin.

Tuote lisätty
39.00 €
20.00 €
(Ei varastossa)

Käytetty Sininen tuoksuöljylyhty

Sininen ja hyvässä kunnossa oleva tuoksuöljyjen haihduttamiseen suunniteltu lyhty. Lyhdyssä on sydänteema joten sisälle laitettava kynttilä/tuikku heijastaa nättejä sydämen muotoisia kuvioita ympäri tilaa jossa tätä lyhtyä käytät.

Lyhdyssä on kuvan mukaiset öljyjäämät kulho-osassa. Edellinen omistaja on siis polttanut kynttilää sisällä ja ei ole lisännyt vettä ja kun vesi on haihtunut on jäljelle jäänyt pelkkä öljy ja siitä sitten on jähmetynyt pintaan. Öljynjämät voi puhdistaa pois.

Tästä saat edullisen ja ihan kivan näköisen tuoksuöljylyhdyn ja suosittelemme lisäämään Maroman tuoksuöljypaketin tilaukseen mukaan!

Huom! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
4.00 €

Käytetty sisustustaulu - Kultamusta lootus

Kauppiaan käsittelyssä sai vanha pienikokoinen taulupohja päälleen kultamustastalootus mandalasta kankaan. Kangas oli käyttökelvoton jo saapuessaan meille joten oli luonnollista ottaa talteen kaikki se mitä käytettävissä oli ja näin sai alkunsa tämäkin taulu.

Kehys on winsor & newton ja kyllä - sen voi käyttää vaikka uudelleen maalaukseen koska maalattava pinta on ehjä, tosin harmaaksi maalattu akryyliväreillä. Nämähän ei näy tuolta kankaan alta.

Paksuutta taululla on n. 5 cm ja sen mitat muutoin ovat noin suurinpiirtein 20cm x 50cm. Kangas on kuvan mukainen joten tämä myydään käytettynä. Lähempi tarkastelu paljastaa kankaan virheet mutta pätkän matkan päästä ei niitä juuri huomaa.

Myydään sellaisena kuin on eli tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
14.90 €

käytetty suitsuke/kynäteline

Jonkin verran kulumisen jälkiä löytyy tästä pikkusesta suitsukkeiden säilytysrasiasta. Toki varmaan kynätelineeksi on suunniteltu mutta käyttötapoja on monenlaisia. Messinkinen norsu koriste vastakkaisilla puolilla.

Mitoiltaan tämä on suuntaa antavasti 6-7 cm kanttiinsa ja korkeudeltaan n 8-10cm.

Tuote lisätty
5.00 €

Käytetty valkoinen tuoksuöljylyhty

Valkoinen ja uutta vastaavassa kunnossa oleva tuoksuöljyjen haihduttamiseen suunniteltu lyhty. Lyhdyssä on sydänteema joten sisälle laitettava kynttilä/tuikku heijastaa nättejä sydämen muotoisia kuvioita ympäri tilaa jossa tätä lyhtyä käytät.

Tästä saat edullisen ja ihan kivan näköisen tuoksuöljylyhdyn ja suosittelemme lisäämään Maroman tuoksuöljypaketin tilaukseen mukaan!

 

Huom! Käytetyillä tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Tuote lisätty
5.00 €