Chocolate Tree Peru Chilique 70% tumma suklaa

Tuotekoodi: 5060315920863

Maustamaton tumma suklaa, jossa raikkaita trooppisten hedelmien ja aprikoosin makuvivahteita.

7.90 €

Varastossa: 13 kpl

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot:

Ainesosat: Luomu kaakaopavut, luomu ruokosokeri, luomu kaakaovoi
Kaakaon alkuperä: Peru
Kaakaolajike: Trinitario (vanha lajike, joka ei ole puhtaasti mikään tunnetuista pääkaakaolajikkeista)
Kaakaopitoisuus: 70%
Valmistusmaa: Skotlanti (Englanti)
Lisätiedot: Luomu, gluteeniton, vegaaninen, maidoton, laktoositon
Nettopaino: 80g
Allergiatiedot: Suklaa on valmistettu tilassa, jossa on käsitelty myös pähkinää ja soijaa

Valikoimamme suklaat on valmistettu käsityönä kaakaopapujen paahtamisesta lähtien. Suklaiden valmistuksessa käytetyt kaakaopavut on tarkoin valikoitu niiden vaihtelevien makuprofiilien perusteella. Tämän ansiosta sinäkin voit maistaa suklaissa runsaasti erilaisia makuvivahteita, jotka vaihtelevat aina trooppisista hedelmistä ja marjoista lukuisiin erilaisiin makuihin.

Kaakaopapu saa makunsa mm. maaperästä ja ilmastosta jossa se on kasvanut. Siksi eri alueilla kasvaneista kaakaopavuista valmistetut suklaat maistuvat keskenään eriltä, vaikka ainesosaluettelot olisivat identtisiä. Valikoimamme suklaiden makua ei ole tarpeen peitellä vaniljalla, eikä kaakaovoita ole korvattu lesitiineillä. Suklaamme sisältävät ainoastaan puhtaita ja luonnollisia ainesosia.

Kun etsit ekologisesti ja eettisesti kasvatetusta kaakaosta valmistettua suklaata, olet oikeassa paikassa. Edustamamme käsityöläisvalmistajat maksavat ilman reilun kaupan sertifikaattia viljelijöille paremman hinnan kaakaosta, kuin mitä sertifikaatti edellyttäisi, koska se on edustamiemme valmistajien mielestä todellista reiluutta. Useimmat valikoimamme suklaat ovat luomua, vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia. Täytyy kuitenkin muistaa, että suklaa on nautintoaine, jossa maku on aina ykkönen!