Chocolate Tree Orange & Amaretti 70% tumma suklaa

Tuotekoodi: 5060315920726

Maustettu tumma suklaa, jossa vaihteleva trooppisten hedelmien ja appelsiinin maku sekä ripaus italialaista keksiä antamassa tuntumaa.

7.90 €

Varastossa: 11 kpl

 

 

Tuotteen tiedot:

Ainesosat: Kaakaopavut, ruokosokeri, kaakaovoi, amaretti-keksi (9%): manteli, sokeri, kananmuna, karvasmanteli, appelsiiniöljy (<1%)
Kaakaon alkuperä: Madagaskar
Kaakaolajike: Trinitario
Kaakaopitoisuus: 70%
Valmistusmaa: Skotlanti (Englanti)
Lisätiedot: Maidoton, gluteeniton
Nettopaino: 80g
Allergiatiedot: Suklaa on valmistettu tilassa, jossa on käsitelty myös pähkinää, maitoa ja soijaa

Valikoimamme suklaat on valmistettu käsityönä kaakaopapujen paahtamisesta lähtien. Suklaiden valmistuksessa käytetyt kaakaopavut on tarkoin valikoitu niiden vaihtelevien makuprofiilien perusteella. Tämän ansiosta sinäkin voit maistaa suklaissa runsaasti erilaisia makuvivahteita, jotka vaihtelevat aina trooppisista hedelmistä ja marjoista lukuisiin erilaisiin makuihin.

Kaakaopapu saa makunsa mm. maaperästä ja ilmastosta jossa se on kasvanut. Siksi eri alueilla kasvaneista kaakaopavuista valmistetut suklaat maistuvat keskenään eriltä, vaikka ainesosaluettelot olisivat identtisiä. Valikoimamme suklaiden makua ei ole tarpeen peitellä vaniljalla, eikä kaakaovoita ole korvattu lesitiineillä. Suklaamme sisältävät ainoastaan puhtaita ja luonnollisia ainesosia.

Kun etsit ekologisesti ja eettisesti kasvatetusta kaakaosta valmistettua suklaata, olet oikeassa paikassa. Edustamamme käsityöläisvalmistajat maksavat ilman reilun kaupan sertifikaattia viljelijöille paremman hinnan kaakaosta, kuin mitä sertifikaatti edellyttäisi, koska se on edustamiemme valmistajien mielestä todellista reiluutta. Useimmat valikoimamme suklaat ovat luomua, vegaanisia, maidottomia ja gluteenittomia. Täytyy kuitenkin muistaa, että suklaa on nautintoaine, jossa maku on aina ykkönen!