Hierontasauva - Seleniitti

Tuotekoodi: 80003

Tällä seleniitistä valmistetulla hierontasauvalla aukaiset lihasjumit ja muut kipeytymät. Sauvaa voi lämmittää ennen käyttöä ja materiaaliltaan se on helposti pestävä käytön jälkeen.

Sauvoissa näkyy myös sulkeumia, joten jokainen kappale on omalla tavallaan yksilöllinen ja tuotekuva antaa yleiskuvan sauvan ulkonäöstä.

Seleniitti saa nimensä kreikan kielen kuuta tarkoittavasta sanasta ja sillä on myös aurakehoa parantavia vaikutuksia, sillä sen kerrotaan kuljettavan valon puhdistavia säteitä ajatuksen ja mielen alueelle. Tällä tavalla Seleniitti vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi käyttäytymismalleihin liittyviin tunteisiin. Seleniitti heijastaa valoa.

Seleniitti on voimakas kivi ja sen vahvuus ilmenee sen energiaa heijastavasta vaikutuksesta. Kivellä sanotaan olevan myös telepatiaa vahvistavia ominaisuuksia, joten telepaattisten viestien vastaanottokyky voi voimistua. Se myös vahvistaa selvännäkö- ja kanavointikykyä.

Selene (kreikaksi Σελήνη) oli kreikkalaisessa mytologiassa kuun jumalatar, titaani Hyperionin ja tämän sisaren Theian tytär. Seleniitti heijastaa kuun valoa - energiaa joten siitä juontuen nimi Seleniitti. Seleniitti on yksi luonnossa esiintyvistä kipsin kiteisistä muunnoksista.

19.90 €

Varastossa: 5 kpl

 

 

 

Pakkaustiedot:

Paino: 100 g.

Koko: n. 15,5cm x 2,3cm